Мобільні оператори України
|
|
|
|
Ramzis | Дата: Нд, 13.01.08, 18:03 | Повідомлення # 16 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| МТС і UMS для тих хто хоче сидіти на контракті
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 13.01.08, 20:23 | Повідомлення # 17 |
Нагороди:
| тобто? що самий вигідний для контрактів??? чи як?
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 13.01.08, 23:34 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) тобто? що самий вигідний для контрактів??? чи як? Якраз так!!! В мене радаки на контракті сидять!!! Типа говориш скільки хочеш а потім плати!!!
|
|
| |
Todenkopf | Дата: Пн, 14.01.08, 04:58 | Повідомлення # 19 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| В мене Life вже 2 роки, мене влаштовує, хоча за 10 хвилин до Нового Року додзвонитись кудись було нереально. Хоча, напевно і оператори в той час були перенавантежені
Верх упорства - набирать неверный пароль пока компьютер не согласится.
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 14.01.08, 11:22 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Todenkopf) хоча за 10 хвилин до Нового Року додзвонитись кудись було нереально. Хоча, напевно і оператори в той час були перенавантежені А в мене білайн тянув як має бути і до, і під час, і після нового року
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 14.01.08, 12:11 | Повідомлення # 21 |
Нагороди:
| Ну незнаю тато в мене має той контракт..говориш скільки хочеш а потім убєйся ап стєну і плати стільки скільки ми захочемо) МТС - собі взагалі погнав( зі своїми цінами
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 14.01.08, 13:03 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Ну незнаю тато в мене має той контракт..говориш скільки хочеш а потім убєйся ап стєну і плати стільки скільки ми захочемо)МТС - собі взагалі погнав( зі своїми цінами Це залежить від контракту, але якщо вибирати контракт то це однозначно МТС, там є контракти з непоганими цінами + контрактники мають пріоритет
Йа Айтішко
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 14.01.08, 15:08 | Повідомлення # 23 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Ну незнаю тато в мене має той контракт..говориш скільки хочеш а потім убєйся ап стєну і плати стільки скільки ми захочемо)МТС - собі взагалі погнав( зі своїми цінами Однм словом MTC тільки для мужичків з портфеликами !!! Ги ги
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 14.01.08, 20:32 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Лайф! Хреновенька якість, таке ж покриття, но тарифи якраз для мене. А контракт просто СУПЕР!
|
|
| |
yura | Дата: Пт, 18.01.08, 23:50 | Повідомлення # 25 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Якраз так!!! В мене радаки на контракті сидять!!! Типа говориш скільки хочеш а потім плати!!! Це повний брєд - а не контракт, колись мав і з нетерпінням чекав закінчення терміну дії угоди. Після того перепробував усіх операторів, і зупинився на лайфі, хоча у Білайна є нижчі тарифи ( наприклад тариф 29 ). Тим не менше в дальше буду "сидіти" на лайфі. Quote (Brand) А в мене білайн тянув як має бути і до, і під час, і після нового року в 00:05 попробував позвонити кудись з Лайфу - а там тишина в ефірі, поставив Білайн і нормально передзвонив
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 19.01.08, 11:15 | Повідомлення # 26 |
Нагороди:
| ну...в мене тато - ділова людина і з портфеликом) знач МТС підходить)
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 19.01.08, 17:12 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (yura) в 00:05 попробував позвонити кудись з Лайфу ми доречі якось обговорювали цю проблему і дійшли такого висновку: можливо Лайф просто виключив своє обладнання на тих декілька хвилин, щоб воно само не вляглось ( просто всерівно би вляглось, навіть київстар влігся ), та й так ніхто нікуди б не дозвонився. а коли бум перейшов то включили все назад, таким чином поберегли апаратуру ____________ З.І. чисто наша суб'єктивна думка
Йа Айтішко
|
|
| |
kOs | Дата: Пт, 08.02.08, 13:53 | Повідомлення # 28 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| В мене life:) простий, бо на любий телефон 50копійок 3а хвилину і бонусів багато!
|
|
| |
deniclub | Дата: Нд, 24.02.08, 02:46 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| В мене дуже багато карточок валяэтьса я незнаю який нормальний Оператор.. Вот у мене Вільний лайф.Жере часто 29коп. за зєднання. і 10 хв говори а потім вирубаєтьса... але не висне .Но ГОЛОВНЕ Що ДО ОПЕРАТОРА НЕ ДОЗВОНИТИСЬ ! ! ! Таке враження що їх ніби не існує. ! Білайн Монстр Спілкування. Для мене вигідний тільки Інтернет 1 коп.за 1 МБ. +1 коп на всі оператори по Україні но з 2 -гої смски... ВИСНЕ ПО ПОВНІЙ ПРОГРАМІ ( Київстар.Стандартний оператор Ну правда що у когось багато жере...+Приходять часто бонуси мені,Говорю в будні дні по 15 коп а у вихідні по 3 коп. Диджуйс Тоже само що київстар но іще трошкі гірше... ________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________ Для мене нормальний оператор це Білайн і Київстар
...
Повідомлення відредагував deniclub - Нд, 24.02.08, 02:47 |
|
| |
Life | Дата: Нд, 24.02.08, 11:39 | Повідомлення # 30 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Користуюсь LIFE:) в них прікольні акції а от яби тягнув ше всюди це було б шось!!!
|
|
| |