Тексти улюблених пісень
| |
Inga | Дата: Вт, 31.08.10, 15:48 | Повідомлення # 136 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Bittersweet - Apocaliptica feat. HIM & Rasmus I'm giving up the ghost of love in the shadows cast on devotion She is the one that I adore creed of my silent suffocation Break this bittersweet spell on me lost in the arms of destiny Bittersweet I won't give up I'm possessed by her I'm wearing a cross she's turning to my good Break this bittersweet spell on me lost in the arms of destiny Bittersweet I want you I'm only wanting you And I need you I'm only needing you Break this bittersweet spell on me lost in the arms of destiny Break this bittersweet spell on me lost in the arms of destiny
|
|
| |
lolla | Дата: Вт, 31.08.10, 20:41 | Повідомлення # 137 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Тартак Стільникове кохання Я відчуваю близьку необхідність внутрішнього оновлення. Я дістаю свого маленького друга, створюю нове повідомлення. Напишу ті слова, що тобі не казав на наших з тобою побаченнях. Напишу ті слова, що зараз для мене мають найбільше значення. Про те, що ламає мене на шматки та складає, неначе мозаїку. Про те, що кладе поетичні рядки під розкисле перо прозаїка. Щоб ти знала й про те, як у серці мете нестерпно гаряча хурделиця, З тіла рветься душа і по вістрю ножа нескінченною стрічкою стелиться. Приспів: Напишу SMS – це технічний прогрес Дає мені шанс на майбутнє. Зведений в культ, цей малесенький пульт З’єднує з тим, хто відсутній. Напишу SMS – від землі до небес І з небес до землі пронесеться. А коли долетить, хай, принаймні, на мить Твоє серце частіше заб’ється. Я раніше про це тобі не говорив, бо якось не випадало можливості... Але ні, ти не вір – я цього не робив, бо просто не вистачало сміливості! Безліч раз підбирав необхідні слова, щоб сказати при першій нагоді, Та в останній момент всі слова забував і червонів, наче спійманий злодій. Я щоночі не сплю – від потоку думок ніяк не вдається заснути – І кручусь, і верчусь, і гарчу, наче вовк, ланцюгом до неволі прикутий... Але прикро, що ти здатна відповісти лиш відвертим незадоволенням: "Вибач мене за тон – тільки мій телефон не читає твої повідомлення!.." Приспів
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
Inga | Дата: Чт, 02.09.10, 15:22 | Повідомлення # 138 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Мельница - Рапунцель Вертись вертись мое колесо Тянись тянись шерстяная нить Отдавай мой гость мне мое кольцо А не хочешь если совсем возьми Отдавай мой гость мне мое кольцо А не хочешь если совсем возьми Я себя сегодня не узнаю То ли сон дурной то ли свет не бел Отдавай мне душу мой гость мою А не хочешь если бери себе Отдавай мне душу мой гость мою А не хочешь если бери себе Звон стоит в ушах и трудней дышать И прядется не шерсть только мягкий шелк И зачем мне право моя душа Если ей у тебя мой гость хорошо И зачем мне право моя душа Если ей у тебя мой гость хорошо.
|
|
| |
lolla | Дата: Чт, 09.09.10, 22:09 | Повідомлення # 139 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Бумбокс Наодинці Один наодинці. Всі навколо Золотоординці, у чужій хатинці. Ти наодинці і сам себе питаєш, що робити маєш. Ти наодинці, з ким говорити, кого слухати, сам собі Андрюха. Ти наодинці, дні такі повільні. Приспів: Ну, давай! Телефон мій! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Ну де всі вони, де всі вони є? Ну давай! Не мовчи! Ну! Дзвони! Дзвони! Дзвони! Особистий Вавілон Now You’re Alone. Один наодинці все, що маєш – сміття твоє. Ти наодинці – хто ж тепер тобі настрій псує? Все, що лишив на потім, мар’яни дим і попіл Вогняну воду пив мій пил, Та пам’яті не втопив. Приспів Доброго ранку, порожні пляшки, І до побачення, випічка й кава! Всі недобиті добив глечики, горшки, Ай молодчинка, ай красава! Швидке горіння нервових клітин Вихід назовні посеред ночі. Уваги хочеш, як тамагочі, Коли ти наодинці, коли один. Приспів (2)
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
Priess | Дата: Пт, 24.09.10, 22:07 | Повідомлення # 140 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Avril Lavigne - Keep Holding On You're not alone Together we stand I'll be by your side, you know I'll take your hand When it gets cold And it feels like the end There's no place to go You know I won't give in No I won't give in Keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through Just stay strong 'Cause you know I'm here for you, I'm here for you There's nothing you could say Nothing you could do There's no other way when it comes to the truth So keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through So far away I wish you were here Before it's too late, this could all disappear Before the doors close And it comes to an end With you by my side I will fight and defend I'll fight and defend Yeah, yeah Keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through Just stay strong 'Cause you know I'm here for you, I'm here for you There's nothing you could say Nothing you could do There's no other way when it comes to the truth So keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through Hear me when I say, when I say I believe Nothing's gonna change, nothing's gonna change destiny Whatever's meant to be will work out perfectly Yeah, yeah, yeah, yeah La da da da La da da da La da da da da da da da da Keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through Just stay strong 'Cause you know I'm here for you, I'm here for you There's nothing you could say Nothing you could do There's no other way when it comes to the truth So keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through Keep holding on Keep holding on There's nothing you could say Nothing you could do There's no other way when it comes to the truth So keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
lolla | Дата: Нд, 26.09.10, 11:34 | Повідомлення # 141 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Evanescence "Bring Me To Life" How can you see into my eyes Like open doors Leading you down into my core Where I've become so numb Without a soul My spirit is sleeping somewhere cold Until you find it there And lead it back home [Chorus:] (Wake me up) Wake me up inside (Can't wake up) Wake me up inside (Save me) Call my name and save me from the dark (Wake me up) Bid my blood to run (Can't wake up) Before I come undone (Save me) Save me from the nothing I've become Now that I know what I'm without You can't just leave me Breathe into me And make me real Bring me to life [Chorus] (Bring me to life) I've been living a lie There's nothing inside (Bring me to life) Frozen inside without your touch, Without your love, darling, Only you are the life among the dead All of this time I cant believe I couldnt see Kept in the dark but you were there in front of me I've been sleeping a thousand of years it seems Got to open my eyes to everything Without a thought Without a voice Without a soul Don't let me die here There must be something more Bring me to life [Chorus] (Bring me to life) I've been living a lie There's nothing inside Bring me to life
|
|
| |
АлинаГром | Дата: Ср, 13.03.19, 13:53 | Повідомлення # 142 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Спасибо) Столько песен классных нашла)
|
|
| |
SANYA | Дата: Ср, 13.03.19, 22:39 | Повідомлення # 143 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| За текст песни Бумбокс отдельное спасибо.
|
|
| |
veleri0412 | Дата: Чт, 14.03.19, 21:28 | Повідомлення # 144 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| А мне очень песни Скорпионз нравятся
|
|
| |
olforenko | Дата: Нд, 24.05.20, 08:51 | Повідомлення # 145 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| донт спик очень популярная песня была)
|
|
| |
prostomail6969 | Дата: Пн, 28.06.21, 19:31 | Повідомлення # 146 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| ок
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.145.196.141
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|