Яким антивірусом ви користуєтесь ?
|
|
|
|
lomza_t | Дата: Пн, 02.02.09, 00:38 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Досить довгий час користувалась Nod'ом 32, а потім перейшла на Касперського і досі на ньому...
|
|
| |
yura | Дата: Пн, 02.02.09, 01:44 | Повідомлення # 2 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| На робочих серверах стоїть Nod32 на ноутбуці стоїть Антивірус Касперського, яким я повністю задоволений
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 02.02.09, 10:08 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Дома касперський.... дивує те, що він не бачить і половини вірусів, яких бачить той самий Nortron.... тому я би зрадістю перейшов на щось нове, не уступаючи якостям касперського, я маю на увазі з його вмінням перевіряти всі порти і так далі. одним словом, якщо порадите йому достойну заміну - неодмінно попробую)) але покищо я ним досить задоволенний
|
|
| |
avar | Дата: Пн, 02.02.09, 10:23 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Цікава тема, яка зазвичай переростає в holly war. Кілька років (приблизно 2002-2006) користувався нортоном. Потім довгий час користувався NOD32. Нещодавно перейшов на Avira. Тому проголосував за неї Загалом про кожен антивірус можна сказати щось хороше і щось погане. Згадується одна цитата: Quote Антивіруси поділяються за двома принципами: 1. Вірусів дофіга, а NOD їх не бачить, зате працює, дуже шустро; 2. Вірусів дофіга, Kaspersky їх бачить (так як пише сам???), але комп нічого крім KIS/KAV нормально прорахувати вже не в стані. *Розглядаються два лідери, так як всім решта притаманні ті самі проблеми. /digitez/ Цитата не дослівна (не хочу щоб мені зробили зауваження за нецензурну лексику)
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Пн, 02.02.09, 10:24 |
|
| |
Brand | Дата: Пн, 02.02.09, 11:36 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Дома вже 2-а роки стоїть КІС 6. Повністю ним задоволений. На роботі поставили Microsoft Forefront. Поки що нічого про цей антивірус сказати не можу окрім того що на коп ставиться клієнт і десь насерваку стоїть сервер який і керує захистом твого компютера, тримає базиі всяку фігню. Коли він стояв разом з касперським то жили вони дружньо
Йа Айтішко
|
|
| |
Zu | Дата: Пн, 02.02.09, 15:54 | Повідомлення # 6 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Avast у мене. А Убунта взагалі без антивіруса живе. Поки.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 02.02.09, 21:28 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Раніше користувався Каспером,потім після поради Андрія перейшов на Авіру,і досі нею користуюсь,так як вона мене влаштовує по більшості параметрів....на даний момент мінусом можу назвати відносно великий рівень справді фальшивих виявлень.... Також недавно читав одну статтю,рекомендували новий Нортон....він начебто і не дуже навантажує систему і досить непогано виконує свої функції.....тому планую і його скоро спробувати....поділюсь враженнями... Quote (avar) Загалом про кожен антивірус можна сказати щось хороше і щось погане. Згадується одна цитата: Quote Антивіруси поділяються за двома принципами: 1. Вірусів дофіга, а NOD їх не бачить, зате працює, дуже шустро; 2. Вірусів дофіга, Kaspersky їх бачить (так як пише сам???), але комп нічого крім KIS/KAV нормально прорахувати вже не в стані. *Розглядаються два лідери, так як всім решта притаманні ті самі проблеми. /digitez/ На щастя, це вже не актуальна цитата.....зараз антивіруси(маю на увазі найновіші версії) не жруть більше 90 мб рами....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 03.02.09, 10:49 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) не жруть більше 90 мб рами.... На щастя тепер антивірусам можна і 150метрів рами виділяти без проблем Як на рахунок антивірусів до "сімірки" ?
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 03.02.09, 11:09 | Повідомлення # 9 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| користуюся Авірою користувався б далі NOd32 але в мне виникли якісь пролеми з оновленням... в мене Авіра блокує нет і я не знаю як це виправити в Касперському багато настройок, і мені завжди здавалося, що він сповільнює роботу комп"ютера
|
|
| |
prima | Дата: Вт, 03.02.09, 18:44 | Повідомлення # 10 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| А я користуюся Авірою. Мене andrew підсадив на неї, то я далі з неї і не злажу
Я вконтакті
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 04.02.09, 16:37 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) в Касперському багато настройок, і мені завжди здавалося, що він сповільнює роботу комп"ютера В мене на ноуті "стоїть" kis+kav 2009...Дещо сповільнює роботу, але це терпимо ))) Quote (Rain) в мене Авіра блокує нет і я не знаю як це виправити Пробував настроювати ?
|
|
| |
|
geka | Дата: Нд, 08.02.09, 21:50 | Повідомлення # 13 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| а я ESET-ом! нормально! мені більше і не треба!
|
|
| |
Life | Дата: Нд, 08.02.09, 23:59 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Недавно перейшов на NOD32 перед тим довго був Аваст!
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 15.02.09, 16:13 | Повідомлення # 15 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| lomza_t, може бути, що щось не так зробив - я такий )) але ніяких настройок зазвичай не роблю і на інших комп"ютерах все працює... встановив ЕСЕТ 3 версії - все виправилдося - я задоволений ))
|
|
| |