Яким антивірусом ви користуєтесь ?
|
|
|
|
qwerty | Дата: Вт, 17.02.09, 22:49 | Повідомлення # 16 |
Статус: Offline
Нагороди:
| Антивірус Касперського сижу другий рік на ньому
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 21.02.09, 00:19 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Стояв в мене перше 6 касперський (просто супер) поставив 9 касперський фуфло (пропускає багато вірусів) після нього остановив NOD32 тож норм антивірус...після каспера 9 найшлося дета 12 вірусів який не міг знайти 9
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 21.02.09, 17:37 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Ramzis, в мене теж була схожа ситуація...На певні віруси ніяк не реагував...Приходилось вручну дещо стирати...Та й дуже тормозити ноут почав...В мене і так конфіг далеко не найкращий, а тут ще й пару хвилин чекай, поки яка-небудь прога запуститься - ні. Вертаюсь я мабуть на "старий добрий" Нод ("Вечный Нод" як каже один мій друг), але ще точно не вирішила чи він в мене буде резидентним а чи постійним...
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 21.02.09, 19:17 | Повідомлення # 19 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) а тут ще й пару хвилин чекай да да....каспер 9 перше перевіряв той фал а потім ше запрос на свій сайт кидав чи це не шкідливий вірус...)) А що собою приставляє AVIRA??
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 21.02.09, 20:15 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) А що собою приставляє AVIRA?? ну поперше не напрягає комп включно з мережею(активність на рівні аваста)...постійні оновлення(при умові наявності ключа,який доречі можна стягнути з їхнього ж сайту для самої потужної версії )хороший рівень виявлення вірусів(хоча є багато фальшивих)....загалом хороший вибір...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
|
Yarko | Дата: Чт, 19.03.09, 09:34 | Повідомлення # 22 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| А я зробив експеримент Я сканував комп NODом 32 він побачив тільки 5 троянів Сканував касперським виявив 8 троянів і 26 SPY їв А Нортон 2009 знайшов 14 троянів і приблизно 350 шпигунів і поки я сижу в неті він кожну хвилину блокує новий SPY. Тому я за нортон. А той НОД 32 не бачив вірусів і в мене віндовс глюкнув.
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 19.03.09, 14:27 | Повідомлення # 23 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Yarko, мда....по твоєму прикольно коли в кожному пакеті який приходить тобі на комп твій "ацкій" антивір находить вірус? ІМХО підозріло З.І. хоча на рахунок НОДа згоджусь що він сліпуватий трохи, і певну частину вірусів таки пропускає.
|
|
| |
|
Inga | Дата: Пн, 13.04.09, 23:47 | Повідомлення # 25 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| NOD32 і dr. WEB
Повідомлення відредагував Inga - Пн, 13.04.09, 23:47 |
|
| |
Brand | Дата: Вт, 14.04.09, 11:59 | Повідомлення # 26 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| не хотів створювати нову тему тому Эпидемия Win32.HLLW.Shadow.based (Net-Worm.Win32.Kido, W32.Downadup, Worm:Win32/Conficker)
Йа Айтішко
|
|
| |
crashman | Дата: Пт, 17.07.09, 11:17 | Повідомлення # 27 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Відколи себе памятаю користувався Касперським десь років 5 напевно (думаю всі недоліки ви його знаєте), коли наприклад я вже бачив шо комп сильно заражений вірусами так на скору руку проганяв його Pand-ою чи AVG!! От недавно був такий вірус sality, я ніяк не міг його позбавитись, бо Касперський тіки його виявляв, а от поставивши Нод 3 він все гарно вилічив, найбільше що сподобалось в ноді шо він не удаляє тупо як каспер, а виліковує файли особливо ексешки! Незнаю як на рахунок Нортона - треба спробувати!! Тут недавно якшо чули українські розробники випустили антивірус Зілля - ясно, що він сиррий ще, але як на початок працює непогано, зразу виявились недоліки - він шукає всі креки - каже шо це віруси і так далі і ще не дає нормально зберігати вордовські документи (там просто тре забрати галочку - провіряти ворд. документи) !! Наразі цей антивірус безплатний, надіюсь шо він таким і залишиться, думаю українські розробники добре над ним порацюють і нас появиться свій гарний антивіруз- я двома руками за. Також непоганий Avira, але як вже було сказано також шукає деколи не то шо тре, але взагальному хороший!!! P.s.Загалом кожен повинен вибрати для себе найзручніший антивірус, кожен має свої переваги і недостатки, також відповідно необхідним є також хороший фаєрвол і т.д.......
Повідомлення відредагував crashman - Пт, 17.07.09, 11:25 |
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 26.07.09, 22:47 | Повідомлення # 28 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (crashman) думаю українські розробники добре над ним порацюють і нас появиться свій гарний антивіруз- я двома руками за. Я теж двома руками за, щоб у нас був свій національний антивірус, але...поки що налаштування скептичні <_< Quote (Brand) Эпидемия Win32.HLLW.Shadow.based (Net-Worm.Win32.Kido, W32.Downadup, Worm:Win32/Conficker) "...специалисты компании «Доктор Веб» подготовили специальную форму, в которую можно ввести текст предполагаемого sms-сообщения и получить код разблокировки" - мда..цікаве в них вирішення проблеми
|
|
| |
Shnaider | Дата: Ср, 09.12.09, 22:41 | Повідомлення # 29 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| 5 лет юзаю Каспера и MSE всем советую!!!!!!
NDH-I, das its mein.....
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 09.12.09, 23:36 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Shnaider) юзаю Каспера а как на счет тех у кого слабый комп ?
|
|
| |