Відколи себе памятаю користувався Касперським десь років 5 напевно (думаю всі недоліки ви його знаєте), коли наприклад я вже бачив шо комп сильно заражений вірусами так на скору руку проганяв його Pand-ою чи AVG!! От недавно був такий вірус sality, я ніяк не міг його позбавитись, бо Касперський тіки його виявляв, а от поставивши Нод 3 він все гарно вилічив, найбільше що сподобалось в ноді шо він не удаляє тупо як каспер, а виліковує файли особливо ексешки!
Незнаю як на рахунок Нортона - треба спробувати!! Тут недавно якшо чули українські розробники випустили антивірус Зілля - ясно, що він сиррий ще, але як на початок працює непогано, зразу виявились недоліки - він шукає всі креки - каже шо це віруси і так далі і ще не дає нормально зберігати вордовські документи (там просто тре забрати галочку - провіряти ворд. документи) !! Наразі цей антивірус безплатний, надіюсь шо він таким і залишиться, думаю українські розробники добре над ним порацюють і нас появиться свій гарний антивіруз- я двома руками за.
Також непоганий Avira, але як вже було сказано також шукає деколи не то шо тре, але взагальному хороший!!!
P.s.Загалом кожен повинен вибрати для себе найзручніший антивірус, кожен має свої переваги і недостатки, також відповідно необхідним є також хороший фаєрвол і т.д.......
Повідомлення відредагував crashman - Пт, 17.07.09, 11:25