AMD vs. intel
|
|
|
|
Dragon-z | Дата: Вт, 27.11.07, 19:58 | Повідомлення # 31 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| AMD крутіше
|
|
| |
andrew | Дата: Вт, 27.11.07, 22:00 | Повідомлення # 32 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Dragon-z) AMD крутіше смішно вигукнули Аргументи?
|
|
| |
Lew | Дата: Ср, 05.12.07, 22:23 | Повідомлення # 33 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (andrew) смішно вигукнули Аргументи? У AMD продуктивність БІЛЬША порівняно з Intel!!! А ще, в AMD є набір команд 3dNow, тому він вважається кращим в іграх!
Повідомлення відредагував Lew - Ср, 05.12.07, 22:24 |
|
| |
andrew | Дата: Ср, 05.12.07, 23:05 | Повідомлення # 34 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Lew) У AMD продуктивність БІЛЬША порівняно з Intel!!! Але ж тестові програми показують якраз навпаки... Quote (Lew) А ще, в AMD є набір команд 3dNow, тому він вважається кращим в іграх! Це є, хоча набір 3ДНау! уже відверто морально устарів... П.С. Я теж думаю що вони кращі
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 06.12.07, 18:54 | Повідомлення # 35 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я думаю так: AMD, це колишній Intel, має трохи розробок Intel, до них він додає ще свої і виходять класі процесори(щей дешевші)! Я маю AMD, і повністю ним задоволений. Правда мав Пень 4 Prescot, він теж був кльовий, потім купив Екстрімнік. Єдине, що я з нього отримав, це 200$ при продажі. Спихнув якомусь юзеру, який не знав, шо то таке. Всі ці Інтели працювали добре, ніяких проблем не було. Але і нема проблем з AMD! так хто ж кращий??
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 07.12.07, 17:56 | Повідомлення # 36 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Lew) так хто ж кращий Вічне питання, один день одні, інший другі. На те вона і конкуренція. Одні співпрацюють з АТІ, інші з НВідіа Одні ..., інші ...
Йа Айтішко
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 07.12.07, 18:08 | Повідомлення # 37 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Як кому, зрештою. Можна сказати, що Інтел частіше дурила простих юзерів. З маркування і з Hyper Treading. Вже 1 мінус Інтел :))
|
|
| |
Ежик | Дата: Вт, 11.12.07, 17:26 | Повідомлення # 38 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| кто бы что выбрал из этих 2 процов: Е8500 или Q9550??? Давайте не учитывать здесь цену, лишь возможные рамки разгона и производительность(в основном именно в играх) после этогО.
|
|
| |
osmos | Дата: Пт, 28.12.07, 22:06 | Повідомлення # 39 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Lew) У AMD продуктивність БІЛЬША порівняно з Intel!!! Quote (andrew) Але ж тестові програми показують якраз навпаки... Ну це вже на уроках самі говорили. З історії проців Інтела. Як вони намахували народ більшою цифрою.Просто ділили інформацію на більше частин, а продуктивність то майже не міняється!!!
|
|
| |
|
Todenkopf | Дата: Чт, 10.01.08, 03:18 | Повідомлення # 41 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Чесно кажучи колись думав, що Інтел круче, бо більш стабільний, через то і взяв його. А тепер все більше і більше переконуюсь що "крутий" Інтел лише до виходу аналогічних проців від АМД, а проци від АМД завжди чомусь на крок позаду від Інтела. З.С. Але все ж таки АМД першим досягнув планки в 1 Ггц, обігнавши конкурента на кілька днів (8?). Через що вдячне керівництво Інтела поставило на одному зх своїх заводів меморіал про цю сумну для них подію
Верх упорства - набирать неверный пароль пока компьютер не согласится.
|
|
| |
adrenalin | Дата: Пт, 11.01.08, 19:19 | Повідомлення # 42 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Я чув шо якісь Умніки на Україні склепали проц на 64 ядра хтось знає наскільки ця інформація достовірна??????
|
|
| |
|
STEP | Дата: Вт, 15.01.08, 01:38 | Повідомлення # 44 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| я теж можу склепати 64 ядра докупи, працювати правда небуде, тому що мамку підібрати буде складно PS: в Україні
|
|
| |
Shooric | Дата: Пт, 18.01.08, 14:20 | Повідомлення # 45 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (STEP) мамку підібрати буде складно ага, з сокетом метр-на-метр
Потеряв надежду мы обретаем свободу