AMD vs. intel
|
|
|
|
andrew | Дата: Пт, 09.11.07, 16:59 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Я передаю перевагу intel Є причина? Мали можливість порівняти?
|
|
| |
Ежик | Дата: Пт, 09.11.07, 21:00 | Повідомлення # 17 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Я передаю перевагу intel +1. Правильный и предсказуемый выбор. Особенно на основе последних событий и прошлого года.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 09.11.07, 22:46 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Однозначно Intel і AMD вже давно ведуть між собою протистояння на ринку процесорів для домашніх ПК, але що вибрати, ось питання яке турбує мабуть багатьох, ваші думки з цього приводу. До відома всіх, по найсвіжіших тестах Інтел обганяє АМД по швидкодії. Да і врахуйте шо операції обміну даними по шині (память-проц-відео) на материнці швидше працюють на Інтелі (або для АМД треба купувати ДОРОГУ материнку, не брати до уваги такі як Гігабіт, Солтек,....етс) а для програм та ігор це важливіше чим швидкість розрахунків самого ядра по пентіум рейтингу.
|
|
| |
Ежик | Дата: Нд, 11.11.07, 14:31 | Повідомлення # 19 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) по найсвіжіших тестах Інтел обганяє АМД по швидкодії Интел уже год+ перегоняет амд по производительности, Молодой человек, *свежие* тесты - это годичной давности? Quote (Ramzis) для АМД треба купувати ДОРОГУ материнку Матери для АМД всегда были дешевле, чем для интел. Особенно после архитектуры Кор. Хотя сейчас намечаеться паритет... Если вы о Гигабайте, то это очень уважаемая фирма, которая выпускает достойные продукты за небольшими ценами. Хотя бы те же с3 и с4 на п35ом. А это что такое? Quote (Ramzis) операції обміну даними по шині (память-проц-відео) на материнці швидше працюють на Інтелі Что привело вас к таким выводам? Уже давно пропускная способность шины проц-рам через чипсет исчерпала себя. В АМД в процах есть встроенной двуканальный контроллер памяти, не так ли? А это уже не проц-чипсет-рам, а сразу проц-рам, если говорить очень просто =_=. Quote (Ramzis) а для програм та ігор це важливіше чим швидкість розрахунків самого ядра по пентіум рейтингу. Во-первых, программы и игры это очень большая область. Играм, как всегда, нужна хорошая видяха, в очень редких случаях тормозит сам цп. А программы вообщем бывают разные: от 3дмакса до калькулятора! Во-вторых, пентиум рейтинг уже уходит в прошлое. Не с чем сравнивать-). На счет шины, вы правы. Естественно, если проц работает на частоте 500*6, производительность всего компа будет немного лучше, чем те же 300*10. Но сможет ли мама потянуть этих 500 мгц фсб? Это уже другой вопрос.
Повідомлення відредагував Ежик - Нд, 11.11.07, 14:33 |
|
| |
|
Lion | Дата: Нд, 11.11.07, 22:42 | Повідомлення # 21 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Ежик, а що в вас вдома за машина иожна поцікавитися?
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 12.11.07, 18:46 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) по найсвіжіших тестах Інтел обганяє АМД по швидкодії тести синтетичні! тому це все відносно, а свіжістю тут і не пахне Quote (Ramzis) Да і врахуйте шо операції обміну даними по шині (память-проц-відео) на материнці швидше працюють на Інтелі ги... пропускна смуга уже дано нікого не цікавить... А ГіперТранспорт від АМД визнано кращою шиною, тому навіть інтел збирається її використати на Нехалемах Quote (Ramzis) а для програм та ігор це важливіше чим швидкість розрахунків самого ядра по пентіум рейтингу потужна відяха і багато рами ось що важливо... П.С. Нажаль автор цих слів ніфіга не шарить в залізі
|
|
| |
Lion | Дата: Вт, 13.11.07, 10:39 | Повідомлення # 23 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (andrew) потужна відяха і багато рами ось що важливо... ЦІЛКОМ ЗГІДНИЙ!!!!!!!!!! :megaphone: В дома "обрахунками в 3Д Максі і Калькуляторі" , займаюся рідко(майже ніколи) тому краще різницю в ціні докину до ОЗУ або Відео і при однаковому бюджеті Компа на АМД і Інтел я подивлюся "де буде Інтел в Crysis". ТОМУ МАВ Я ТОЙ ІНТЕЛ "НА УВАЗІ"!!!! Це моя власна думка якою я підтримою однодумців і не збираюсь нікого переконувати переходити на АМД. Ібо Тяжко переконати людину яка переконатися не хоче!
Повідомлення відредагував Lion - Ср, 14.11.07, 21:32 |
|
| |
Ежик | Дата: Пт, 16.11.07, 15:29 | Повідомлення # 24 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Lion) а що в вас вдома за машина иожна поцікавитися? Можно).интел.И, вобщем-то, в скором времени будет еще один интел(уже на 45нм ).
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 16.11.07, 18:45 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Ежик) Можно).интел.И, вобщем-то, в скором времени будет еще один интел(уже на 45нм А повна конфіга, того шо є, і приблизна того шо буде
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 18.11.07, 13:05 | Повідомлення # 26 |
Нагороди:
| амд - кращий і дешевший. Інтел - тре платити за рекламу... в мене колись стояв інлел.... то були такі лаги.... а коли перейшла на амд(до речі Андрій мені вибирав) то було просто суперськи... відчувалась велика різниця...у швидкості відкривання файлів (шоб вікрити якусь прогу дофіга часу проходило)
|
|
| |
|
Lion | Дата: Вт, 20.11.07, 22:22 | Повідомлення # 28 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Ежик) Можно).интел. Я й не сумнівався, шо Інтел. Думаю навіть якщо б АМД всеодно відповідь була б - Інтел Але хоча мене вже випередили - ДЕТАЛЬНІШЕ будь-ласка!
|
|
| |
Lion | Дата: Вт, 20.11.07, 22:24 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Ежик) в скором времени будет еще один интел(уже на 45нм). Ви що їх колекціонуєте!!!!!!???????????
|
|
| |
Dragon-z | Дата: Вт, 27.11.07, 19:57 | Повідомлення # 30 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
|
|