Чоловіки і жінки...
|
|
Skydoll | Дата: Вт, 11.03.08, 18:09 | Повідомлення # 226 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| ТОЧНО! Но чаще всего инстинкты стоят превыше! Самосохранение!Либидо...
Повідомлення відредагував Skydoll - Ср, 12.03.08, 14:59 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 13.03.08, 23:04 | Повідомлення # 227 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| дуже цікава тема і я дійсно багато почерпнув для себе хоча це і не вирішить моєї проблеми але для загального розвитку і життєвого досвіду то РЕСПЕКТ!все таки людина-це дуже складне СТВОРІННЯ і тому важко взагалі шось казати... TO Skydoll:людина керується не лише інстинктами а ше і почуттями тому я з тобою не згідний... TO nastinka:ти на початку теми писала що Рамзіс ше "замалий" і в нього не може бути шось серйозно..так от я вважаю що в цьому ти не права бо я сам приблизно його віку і переживаю таке "серйозне"шо і незнаю що мені зробити... а так відповіді нічо сподобалось...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 14.03.08, 10:09 | Повідомлення # 228 |
Нагороди:
| у вашому віці...ви це можете переживати по 150 разів на день) а справжні почуття приходять із зрілістю людини...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 14.03.08, 12:18 | Повідомлення # 229 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Все таки ти не права...я переживаю це дуже тривалий час...оросто дехто мусить дорости а в декого це приходить зразу...в кожного по-різному...
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 14.03.08, 12:19 | Повідомлення # 230 |
Нагороди:
| можливо)
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 14.03.08, 15:27 | Повідомлення # 231 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| "Любви все возрасты покорны" Тому я думаю, моя думка на рахунок цього питання ясна Закохатись можна в будь-якому віці... Закохуватись по декілька раз на день, це теж закохувуатись... Єдине, що справжне кохання, тривале постійне, приходить тоді, коли познайомившись зі своєю половинкою, Ви розумієте, що закохуватись у інших Ви більше не хочете!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 14.03.08, 15:36 | Повідомлення # 232 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) "Любви все возрасты покорны" я мав наувазі що можна не лише закохуватись а й мати справжні почуття просто до кожного це приходить у свій певний час...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 14.03.08, 16:19 | Повідомлення # 233 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) до кожного це приходить у свій певний час... Що правда, то правда...всьому свій час, і час для кожного біжить по-різному...
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пт, 14.03.08, 18:12 | Повідомлення # 234 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Следует так жеотличать ЛЮБОВЬ от ВЛЮБЛЁННОСТИ! Поверьте-разница есть! 2 BoVVeR, --чувство-результат инстинкта....его можно контролировать,инстинкт же сложно...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 14.03.08, 21:44 | Повідомлення # 235 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Skydoll) Следует так жеотличать ЛЮБОВЬ от ВЛЮБЛЁННОСТИ!Поверьте-разница есть!2 BoVVeR, --чувство-результат инстинкта....его можно контролировать,инстинкт же сложно... якшо людина має справжні почуття і дійсно любить то ніяки інстинкти не зроблять змін!бо тоді в людини життєвий смисл полягає в тому шо вона зробить усе заради неї і ніякі ситуації цього не змінять!!!
|
|
| |
Rain | Дата: Сб, 15.03.08, 08:00 | Повідомлення # 236 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| думаю, що ані вік, ані будь-які інші критерії вже не мають значення як на мене, то я втрачаю бачення чіткої межі в стереотипах, що стосується наприклад - чия дружба міцніша - чоловіча чи жіноча? - хто більше любить своє тіло? - хто акуратний, і хто - ні? - хто надійний і постійний, а хто непосидющий і шукає пригод? - хто в домі господар? - хто ревнивіший? - хто частіше зраджує - чіоловіки чи жінки? і ще купа всяких запитань - відповіді на котрі раніше давали соцопитування та інші джерела але немає такого, не можна визначити закономірність не можна сказати "всі вони одинакові" як часто кажуть про чоловіків жінки і про жінок чоловвіки... тому що якби так було, то......був би якийсь брєд... тому вся суть в соціотипі, характері, вихованні і тд і тп я більше схиляюся до того, що всі люди різні, а коли хтось висловлює якесь суджеення, то в більшості випадкові говорить зі свого досвіду я вірю BoVVeR, і схиляюся до того, що твої почуття справжні бачу 2 виходи я 1) ти можеш поговорити з Нею щоб уточнити Ваші почуття для того, щоб було зрозуміло чи ви будете далі так мучитись обоє, чи розійдетесь нарешті і шукатимете щастя піходящого особисто Вам кожному зокрема або 2) коли б ти був дуже віруючим і релігійним хлопцем, то любов не потребує взаємності (якщо говорити про ідеальну любов, а як відомо на Землі її немає), ти можеш продовжувати Її кохати, любити і не зважати на Її зневагу/нехтування - бути до неї добрим і уважним, поводитися чемно і розважливо. і якби я процитував lomza_t, із однієї її статті , коли внучка питала бабцю як покинути хлопця правильно "мені більше не потрібно бачити тебе, щоб тебе любити" чи шось таке... от роби висновки
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 15.03.08, 11:13 | Повідомлення # 237 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) я вірю BoVVeR, і схиляюся до того, що твої почуття справжнібачу 2 виходи я1) ти можеш поговорити з Нею щоб уточнити Ваші почуття для того, щоб було зрозуміло чи ви будете далі так мучитись обоє, чи розійдетесь нарешті і шукатимете щастя піходящого особисто Вам кожному зокремаабо2) коли б ти був дуже віруючим і релігійним хлопцем, толюбов не потребує взаємності (якщо говорити про ідеальну любов, а як відомо на Землі її немає), ти можеш продовжувати Її кохати, любити і не зважати на Її зневагу/нехтування - бути до неї добрим і уважним, поводитися чемно і розважливо.і якби я процитував lomza_t, із однієї її статті , коли внучка питала бабцю як покинути хлопця правильно"мені більше не потрібно бачити тебе, щоб тебе любити" чи шось таке...от роби висновки to Rain:дякую за підтрмимку...просто там дійсно непроста ситуація я напевно і далі буду триматися 2-ого варіанту...(Quote (Rain) ти можеш продовжувати Її кохати, любити і не зважати на Її зневагу/нехтування - бути до неї добрим і уважним, поводитися чемно і розважливо. )
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 15.03.08, 13:57 | Повідомлення # 238 |
Нагороди:
| але погодьтесь) кохання це саме найприємніше відчуття яке тільки може відчути людина) саме в такому стані ми почуваємось дуже щасливими і піднесеними)..саме тоді ми носимо як то кажуть "рожеві окуляри"....стаємо такими добрими) ех...це так кльово)
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 15.03.08, 14:43 | Повідомлення # 239 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| звичайно...але тоді коли кохання взаємне а не однобоке...тоді навпаки окуляри з рожевих стають сірими
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 15.03.08, 15:47 | Повідомлення # 240 |
Нагороди:
| ну стають) але...всерівно можна добитись свого)) повір) якшо ти кохаєш то ти гори перевернеш)
|
|
| |