|
Секс. Вподобання і поради
|
|
| Inga | Дата: Ср, 24.03.10, 11:14 | Повідомлення # 91 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Як на вашу думку, чи міняються відносини між людьми після сексу, якщо так то як і чому, і чи залежить це від того які відносини, чи почуття зв"язують людей?
|
| |
| |
| Brand | Дата: Ср, 24.03.10, 11:22 | Повідомлення # 92 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Секс однозначно міняє відношення між людьми. Він зближує. Під час сексу ти відкриваєшся іншій людині інтимно, пускаєш її в всій світ. Це може призвести як до позитивного продовження так і до негативного, в залежності від того, які стосунки у вас були до цього. При чому, якщо все складеться позитивно цей секс повториться, якщо ж це було за несприятливих умов це призведе до фатального погіршення відносин.
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Inga | Дата: Ср, 24.03.10, 11:26 | Повідомлення # 93 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) якщо ж це було за несприятливих умов це призведе до фатального погіршення відносин. Що ти маєш на увазі під "несприятливими умовами"?
|
| |
| |
| lolla | Дата: Вт, 27.04.10, 22:57 | Повідомлення # 94 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Як на вашу думку, чи міняються відносини між людьми після сексу, якщо так то як і чому, і чи залежить це від того які відносини, чи почуття зв"язують людей? Хм, ну звісно що відносини змінюються, (ну хіба це секс на одну ніч ) люди пізнають одне одного з іншого боку з того про який перше лиш здогадувалися а то й подумати не могли. Ну конечно якщо це друзі то після сексу дружба часто змінюється іншими відносинами більш близькими та інтимними, а іноді й навпаки дружба просто розвалюється як пісочний замок після дощу... Quote (Brand) в залежності від того, які стосунки у вас були до цього. +1 дійсно згідна бо тяжко говорити про стосунки після сексу коли не знаєш які вони були до нього)))
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
Повідомлення відредагував lolla - Вт, 27.04.10, 22:59 |
| |
| |
| Rain | Дата: Ср, 28.04.10, 08:42 | Повідомлення # 95 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lolla) якщо це друзі то після сексу дружба часто змінюється іншими відносинами більш близькими та інтимними, а іноді й навпаки дружба просто розвалюється як пісочний замок після дощу... шо за фігня? попрошу правильно сприймати поняття дружби!
|
| |
| |
| lolla | Дата: Ср, 28.04.10, 10:18 | Повідомлення # 96 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (Rain) шо за фігня? попрошу правильно сприймати поняття дружби! я правлино сприймаю поняття дружби та ніби сам незнаєш як іноді закінчується дружба між хлопцем та дівчиною, та навіть статистика підтверджує що в такому тандемі один завжди думатиме про щось більше та серйозніше...
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
| |
| |
| Inga | Дата: Ср, 28.04.10, 10:25 | Повідомлення # 97 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lolla) Хм, ну звісно що відносини змінюються, (ну хіба це секс на одну ніч ) люди пізнають одне одного з іншого боку з того про який перше лиш здогадувалися а то й подумати не могли. Ну конечно якщо це друзі то після сексу дружба часто змінюється іншими відносинами більш близькими та інтимними, а іноді й навпаки дружба просто розвалюється як пісочний замок після дощу... Повністю з тобою згідна))) А ще, ІМХО, якщо цінуєш людину до сексу, то після нього страх втратити її значно зростає. Quote (Rain) шо за фігня? попрошу правильно сприймати поняття дружби! А я би попросила тримати таке вороже ІМХО при собі, або якось м'якше реагувати на пости.
Повідомлення відредагував Inga - Ср, 28.04.10, 10:48 |
| |
| |
| lolla | Дата: Ср, 28.04.10, 10:52 | Повідомлення # 98 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (Inga) А ще, ІМХО, якщо цінуєш людину до сексу, то після нього страх втратити її значно зростає. +1000 то точно повністю згідна, всетаки усе залежить від того які були ті стосунки до сексу ...
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Вт, 20.07.10, 18:53 | Повідомлення # 99 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Аж не віриться, що я тут пишу (ще й будучи тверезою)) ) Я поки що буду коментувати все, що сподобалось, на більше поки рука не піднімається )))) Quote (Inga) пристрасну жорстокість, яка чергується з ніжністю Quote (Guinnes) классическая позиция сзади Quote (Brand) А давай зробимо так ... - дуже подобається, але поки особисто такого не говорила( Quote (Inga) У відповідних відео анальний секс присутній завжди і так вони там корчать задоволення, що навіть цікаво, а як воно на справді?...один раз пробували, абсолютно нічого приємного - мм)... оце я збоченка Quote (andrew) я мабуть люблю секс в любу пору року і пору дня tongue - теж, хоча + від настрою залежить Але найкраще ІМХО - на світанку, коли сходить сонце, з вікна дує прохолода, місто тільки прокидається і десь у фоні грає улюблена музика) Продовжуючи тему про приколи, згадала один. Все йде до ЦЬОГО, і тут він видає перл - "А далі мені релігія не дозволяє...". Я втикаю пару секунд, а потім видаю - "Яка релігія ?", а в думках - "Він шо, єврей ? А в євреїв хіба не можна до весілля ? А той збоченець з "Американського пирога" хіба не був євреєм?" )))) На щастя, це був жарт)))
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Вт, 20.07.10, 19:57 | Повідомлення # 100 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Priess) Овен: «О`кей, понеслись по-новой!» Я овен да тут прям в точку..... Quote (Inga) пристрасну жорстокість, яка чергується з ніжністю Жорстокість підтримую но треба ще вміти не переборщити..... і тоді це дуже возбуждає і кросто кайфово Quote (lomza_t) - мм)... оце я збоченка :D
|
| |
| |
| Brand | Дата: Чт, 22.07.10, 14:23 | Повідомлення # 101 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| lomza_t, чому єврей? В тебе якесь зверхнє ставлення до Євреїв? Якщо все вже йшло до цього то перевірити чи він євреї дуже просто
Йа Айтішко
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Ср, 11.08.10, 14:07 | Повідомлення # 102 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Жорстокість підтримую но треба ще вміти не переборщити це точно... Quote (Brand) В тебе якесь зверхнє ставлення до Євреїв? скоріше це в них зверхнє ставлення до нас. я не хочу мати з ними нічого спільного. Quote (Brand) Якщо все вже йшло до цього то перевірити чи він євреї дуже просто впринципі воно-то так )
|
| |
| |
| nastinka | Дата: Чт, 19.08.10, 15:06 | Повідомлення # 103 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Як на вашу думку, чи міняються відносини між людьми після сексу, якщо так то як і чому, і чи залежить це від того які відносини, чи почуття зв"язують людей? та звичайно. але він не завжди зближує. різні фактори сприяють. і якшо людині не подобається то стосунки розпадаються. тому чи варто чекати сексу після весілля? чи краще спробувати зразу? але якшо дивитись з біблійної точки зору. то секс до весілля то є гріх і називається блудом. але якшо ж після то є добре, але якшо люди в тому не знайшли спільної мови, то шо робити? розійтись? так розвод теж є гріх! а жити в нелюбові то є добре? теж не діло! і де знайти вихід і що є правильним?
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Чт, 19.08.10, 15:24 | Повідомлення # 104 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) і де знайти вихід і що є правильним? Для мене краще гріх за секс до шлюбу чим невідомість після нього тим більше розвод церква не признає і другого шлюбу не дає якщо хтось не помер! (Якщо память не зраджує) І це також гріх !
|
| |
| |
| Inga | Дата: Чт, 19.08.10, 15:27 | Повідомлення # 105 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) тому чи варто чекати сексу після весілля? чи краще спробувати зразу? ІМХО не варто відмовляти собі в сексі через чиїсь переконання. Це природньо, і відмовлятись від сексу все рівно що відмовляти собі в їжі чи в сні.
|
| |
| |