|
А який автомобіль подобається вам?
|
|
|
|
|
| prima | Дата: Ср, 30.04.08, 17:38 | Повідомлення # 46 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Мда...мабуть найгірша з усіх "нових" машин! Виглядає так, ніби її зробили років 20 тому, а тепер вирішили продати Я теж спочатку подумав, що це Део Матіс Quote (Life) китайські вони всі однакові!!
Я вконтакті
|
| |
| |
| geka | Дата: Пт, 16.05.08, 08:08 | Повідомлення # 47 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Life) китайські вони всі однакові! ага і одноразові!!!)))
|
| |
| |
| prima | Дата: Сб, 24.05.08, 15:23 | Повідомлення # 48 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (geka) ага і одноразові!!!))) Повністю згоден)
Я вконтакті
|
| |
| |
| остап | Дата: Нд, 27.07.08, 12:22 | Повідомлення # 49 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| я собі хочу купити фольтсфаген і через пів року буду з татом ганяти бо мені ше 16 нема
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
| |
| |
| Nik_Parker | Дата: Сб, 23.08.08, 00:08 | Повідомлення # 50 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| mitsubishi eclipse! Моя улюблена машина серії NFS...
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Сб, 23.08.08, 00:32 | Повідомлення # 51 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| впринципі можу сказати(шоб тема не пропадала)шо смислу брати нове авто(тим більше в кредит)немає жодного смислу!!!!!!! 1.після купівлі,коли пройде як мінімум рік і ви захочете машину продавати то попадаєте на штук едак 5.... 2.при умові шо ви берете авто в кредит ви попадаєте двічі!!!! 2.1.попадаєте на самих відсотках! 2.2.при купівлі авто в кредит йде обов"язкове каско(2000$)шо року!!!!!
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Сб, 23.08.08, 00:44 | Повідомлення # 52 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) впринципі можу сказати(шоб тема не пропадала)шо смислу брати нове авто(тим більше в кредит)немає жодного смислу!!!!!!! На рахунок кредиту - так...Тут влітаєш капітально...вже краще купити....
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Сб, 23.08.08, 11:44 | Повідомлення # 53 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) каско(2000$) не обовязково Quote (BoVVeR) попадаєте на самих відсотках! в порівнянні з вартістю машини відсотки не здаються ппц великими
|
| |
| |
| Ramzis | Дата: Сб, 23.08.08, 12:46 | Повідомлення # 54 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Тут влітаєш капітально...вже краще купити.... Але спершу трема мати такі гроші))А тобі ніхто незапозичить
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Сб, 23.08.08, 12:52 | Повідомлення # 55 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) не обовязково каско йде обов"язково і на повну катушку при купівлі в кредит Quote (Mysterio99) в порівнянні з вартістю машини відсотки не здаються ппц великими залежно від машини,до того ж є ще багато інших витрат та виплат(оформлення і т.д і т.п) плюс якшо кредит на тривалий термін то сума самих відсотків набігає кругленька...
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Сб, 23.08.08, 13:57 | Повідомлення # 56 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) каско йде обов"язково і на повну катушку при купівлі в кредит хто має машину в кредит і краще знає?Quote (BoVVeR) плюс якшо кредит на тривалий термін то сума самих відсотків набігає кругленька... якби набігала вже капітально велика сума кредит був би невигідною справою для рядових клієнтів
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Сб, 23.08.08, 14:51 | Повідомлення # 57 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) хто має машину в кредит і краще знає коли вона була куплена? Quote (Mysterio99) якби набігала вже капітально велика сума кредит був би невигідною справою для рядових клієнтів я впринципі признаю лише кредит на побутову та офісну техніку і т.п.,але кредит на машину я вважаю невигідною справою....і взагалі хто сказав шо кредит-вигідна справа для рядових клієнтів?????(маю на увазі машини)
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Сб, 23.08.08, 15:01 | Повідомлення # 58 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) хто сказав шо кредит-вигідна справа для рядових клієнтів?????(маю на увазі машини) якраз у випадку з машинами вигода очевидна. на техніку можна назбирати і так, а от на машину вартістю, скажем, 10 тис. баксів ти нашкрябувати будеш довго. повір ти не особливо втратиш якщо за 5 років переплатиш за машину скажімо 3-5 тис. грн, зате отримав її на 5 років скоріше  Додано (23.08.2008, 15:01) ---------------------------------------------
Quote (BoVVeR) коли вона була куплена? рік тому
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Сб, 23.08.08, 18:12 | Повідомлення # 59 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) рік тому ше не було обов"язковим повне каско Quote (Mysterio99) повір ти не особливо втратиш якщо за 5 років переплатиш за машину скажімо 3-5 тис. грн, зате отримав її на 5 років скоріше враховуючи відсоткові ставки 9%-15% то там буде явно більше ніж 5 тис. грн
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Сб, 23.08.08, 20:40 | Повідомлення # 60 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) ше не було обов"язковим повне каско було але воно не 2000 баків\рік Quote (BoVVeR) враховуючи відсоткові ставки 9%-15% то там буде явно більше ніж 5 тис. грн той самий приклад машина - 10000 баків (по грубому курсу 50000 грн) 10% від 50000 грн = 5000 грн
|
| |
| |