|
А який автомобіль подобається вам?
|
|
|
|
|
| lomza_t | Дата: Нд, 20.04.08, 20:21 | Повідомлення # 31 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| geka, мені аж самій смішно стало ...Quote (geka) а ще Дейво Матіз! Дійсно, в такі машини багато не влазить, зате вони компактні і по центру ними добре їздити, бо можна влізтись там, де іншим не під силу.
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Нд, 20.04.08, 20:21 | Повідомлення # 32 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (geka) а ще Дейво Матіз! Може "Деу", а не "Дейво" ?
Повідомлення відредагував lomza_t - Нд, 20.04.08, 20:22 |
| |
| |
| geka | Дата: Нд, 20.04.08, 20:25 | Повідомлення # 33 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Може "Деу", а не "Дейво" ? Ну я не поважаю цю марку! Мені всерівно як воно!
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Нд, 20.04.08, 21:03 | Повідомлення # 34 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (geka) Ну я не поважаю цю марку! Впринципі я теж))
|
| |
| |
| geka | Дата: Пн, 21.04.08, 19:03 | Повідомлення # 35 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| А як вам Chery QQ ??? Ну не машина а гім.о! Ці Китайці копіюють закордонні машини ! На них аж бридко дивитися!!! Пропоную висловити думку про ці авто! Якщо їх можна так назвати "авто"!
|
| |
| |
| Life | Дата: Пн, 21.04.08, 22:46 | Повідомлення # 36 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Дай фотку шоб я на то **** подивився тоді шось напишу!!!
|
| |
| |
|
| }{@Tske)R | Дата: Вт, 22.04.08, 15:25 | Повідомлення # 38 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Що ви хочете машина як машина да гамно але скільки коштує $ 6 978,22 ... $ 8 514,85. а хочете кращий екстерєр, інтерєр, надійність,..... і тд і тп. Платіть $16999 до $21500 і будете мати Mitsubishi COLT таких же габаритів. PS Кожне гамно має свою ціну.
|
| |
| |
| geka | Дата: Вт, 22.04.08, 16:05 | Повідомлення # 39 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| На мою думку китайські машини колись витіснять європейські! Люди будуть дивитися на ціни, а за б\у європейську машину ( більш менш ) треба викласти як мінімум $10000. Тож люди будуть купляти китайське гім.о , але нове!
Повідомлення відредагував geka - Вт, 22.04.08, 16:06 |
| |
| |
| Brand | Дата: Ср, 23.04.08, 00:33 | Повідомлення # 40 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (geka) На мою думку китайські машини колись витіснять європейські! Люди будуть дивитися на ціни, а за б\у європейську машину ( більш менш ) треба викласти як мінімум $10000. Тож люди будуть купляти китайське гім.о , але нове! це просто в нас така дибільна країна, в європі за 10штук ти таку б\у машину купи шо піпец, там порш який або тощо
Йа Айтішко
|
| |
| |
| geka | Дата: Ср, 23.04.08, 14:01 | Повідомлення # 41 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Brand) це просто в нас така дибільна країна, в європі за 10штук ти таку б\у машину купи шо піпец, там порш який або тощо Підтримую!!!
|
| |
| |
| }{@Tske)R | Дата: Чт, 24.04.08, 11:15 | Повідомлення # 42 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Brand) це просто в нас така дибільна країна, в європі за 10штук ти таку б\у машину купи шо піпец, там порш який або тощо 1000% В мене старший брат в італії то хотів купляти пежо 306 Б\У за 500$ на ходу в нормальному стані. А в нас за такі гроші хіба запорожця купиш.)))))
|
| |
| |
| lomza_t | Дата: Чт, 24.04.08, 12:27 | Повідомлення # 43 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Brand, Quote (Brand) це просто в нас така дибільна країна, в європі за 10штук ти таку б\у машину купи шо піпец, там порш який або тощо правду кажеш, хоча ця правда досить гірка... Quote (}{@Tske)R) В мене старший брат в італії то хотів купляти пежо 306 Б\У за 500$ на ходу в нормальному стані. ...яка прикрість! З нашими цінами здуріти можна!
|
| |
| |
| Mysterio | Дата: Вт, 29.04.08, 11:01 | Повідомлення # 44 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В мене зараз Славута і як машина для пересування по місту вона повністю мене влаштовує так як бензин зара трошки дорогуватий а жере вона тіки 5л\100км то вигода очевидна а машиною яку б ямріяв мати це однозначно Lancer, Galant або Impreza
|
| |
| |
| Life | Дата: Ср, 30.04.08, 09:34 | Повідомлення # 45 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Мда...мабуть найгірша з усіх "нових" машин! Виглядає так, ніби її зробили років 20 тому, а тепер вирішили продати Я шось спочатку подумав шо то Део Матіс!! (китайські вони всі однакові!!)
|
| |
| |