|
А який автомобіль подобається вам?
|
|
|
|
|
| geka | Дата: Вт, 18.03.08, 17:21 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Описуємо свої улюблені автомобілі!!!
|
| |
| |
| Sajra | Дата: Вт, 18.03.08, 18:23 | Повідомлення # 2 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Мій улюблений автомобіль це Ferrari 599, правда такого варіанту небуло, тому вибрала BMW....
Я в ВКотнакте \ Я-ШИНИГАМИ
|
| |
| |
| osmos | Дата: Вт, 18.03.08, 19:17 | Повідомлення # 3 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| BMW, Mercedes, Toyota - мій вибір
|
| |
| |
| Skydoll | Дата: Вт, 18.03.08, 19:20 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| НЕНАВИДЖУ АВТО! але проголосую за наше, за СОВЄТСКОЄ! 
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Вт, 18.03.08, 20:19 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| проголосував би за вольво або за ауді(просто найкращі автомобілі)але так як їх небуло то вибрав Volkswagen
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| Brand | Дата: Ср, 19.03.08, 12:19 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Skydoll) але проголосую за наше, за СОВЄТСКОЄ! як на мене то СОВЄТСКОЄ не наше, точніше не все. TO geka не збалансоване опитування де порше ? де Ферарі ? і що підрозумівається під відчизняними ? Савкові жигулі ? чи українські таврія, запорожець, волинянка ? А де азіатські машини ? Де Штатовські ( Форд, ДМС, Хамер, ... ) ? Де машини вищого класу ( Бентлі, Ролс-Ройс ) ? _____________________________ З.І. проголосував за БМВ З.І.І. опитування не валідне ( ІМХО )
Йа Айтішко
|
| |
| |
| Skydoll | Дата: Ср, 19.03.08, 14:57 | Повідомлення # 7 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) як на мене то СОВЄТСКОЄ не наше, точніше не все. наше не означає Ваше! Quote (Brand) де порше ? де Ферарі ? і що підрозумівається під відчизняними ? Савкові жигулі ? чи українські таврія, запорожець, волинянка ? А де азіатські машини ? Де Штатовські ( Форд, ДМС, Хамер, ... ) ? Де машини вищого класу ( Бентлі, Ролс-Ройс ) ? Всього десять варіантів.Нажаль!
|
| |
| |
| Skydoll | Дата: Чт, 20.03.08, 14:53 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) яку країну ви вважаєте Вітчизною ? СССР
|
| |
| |
| Sajra | Дата: Чт, 20.03.08, 15:09 | Повідомлення # 9 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (Skydoll) Quote (Brand) яку країну ви вважаєте Вітчизною ? СССР Skydoll, судячи з твоєї інфи, ти народився тоді, коли СССР вже розвалилось.....
|
| |
| |
| Skydoll | Дата: Чт, 20.03.08, 15:14 | Повідомлення # 10 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Вам не понять моей "ностальгии"(шутка конечно, сдешний я, украинец, но родился, имхо, позновато)
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Чт, 20.03.08, 16:01 | Повідомлення # 11 |
Нагороди:
| а я люблю тойоту) хочу мати у майбутньому ленд крузер))) так хочу шо ппц) вже як 4 роки хочу...вважаю самою зручною великою і красивою машиною))
|
| |
| |
| wip2 | Дата: Чт, 20.03.08, 16:04 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| Quote (Brand) де порше ? де Ферарі ? і що підрозумівається під відчизняними ? Савкові жигулі ? чи українські таврія, запорожець, волинянка ? А де азіатські машини ? Де Штатовські ( Форд, ДМС, Хамер, ... ) ? Де машини вищого класу ( Бентлі, Ролс-Ройс ) ? _____________________________ розумієш Brand, в опитуванні мона максимум 10 пунктів вказати) на жаль) так шо не суди так жорстоко
|
| |
| |
| Sajra | Дата: Чт, 20.03.08, 16:09 | Повідомлення # 13 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) ленд крузер))) Класна машинка...... А я б хотіла мати в майбутньому Lincoln Navigator , не машина-а бомба.....хоча я багато чого хочу....
|
| |
| |
| osmos | Дата: Чт, 20.03.08, 16:53 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) як на мене то СОВЄТСКОЄ не наше, точніше не все.TO geka не збалансоване опитуванняде порше ? де Ферарі ? і що підрозумівається під відчизняними ? Савкові жигулі ? чи українські таврія, запорожець, волинянка ?А де азіатські машини ? Де Штатовські ( Форд, ДМС, Хамер, ... ) ? Де машини вищого класу ( Бентлі, Ролс-Ройс ) ? Слухай бренд може хватить а? тобі би тільки всіх об******ти
|
| |
| |
| Brand | Дата: Чт, 20.03.08, 17:36 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) вважаю самою зручною великою і красивою машиною)) На ній не так зручно їздити ( зі сторони водія ) і взагалі вважаю паркетні джипи це не прикол ( ІМХО ) Quote (osmos) Слухай бренд може хватить а? тобі би тільки всіх об******ти Я нікого не ображав, просто висловив свою думку, та й не мав на мені когось образити. Quote (nastinka) розумієш Brand, в опитуванні мона максимум 10 пунктів вказати) на жаль) так шо не суди так жорстоко знаю що тільки 10-ть пунктів, тому я б запропонував зробити наприклад по категоріям ( так як спорт ), а вже відповідями писати уточнення
Йа Айтішко
|
| |
| |