Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
День Святого Валентина)
wip2Дата: Пт, 08.02.08, 13:23 | Повідомлення # 1
Група: Видалені

Нагороди:

Хотілось почути від кожного думку.....що означає для вас цей день...
дякую за увагу cool

BrandДата: Пт, 08.02.08, 14:49 | Повідомлення # 2
Толкове
Група: Адміністратори

Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
поки що нічого не означав, так як не було того з ким хотілось б провести цей день. Але тепер все змінилось, так як така людинка появилась biggrin
Тепер я вері хепі, і цей день для мене означає щось таке величне, день коли хочеться заради своєї коханої половинки зірвати з неба не одну зірочу а безліч.
А якщо чесно, то такий самий день як і інші, так само буде хотітись провести кожну секунду вільного часу з своєю половинкою, так само зробити для неї щось приємне, хороше. Нічого особливого цей день не несе, крім історії про 2-ох закоханих і священника який їх оженив. І іменин у всіх Валентинів і Валентин

Йа Айтішко

RainДата: Пт, 08.02.08, 16:17 | Повідомлення # 3
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
день св.Валентина - свято для дівчат
чомусь треба "проявити" свою любов саме в цей день
...не розумію...
залежно від того, шо і скільки зробити в цей день: подарунки, побажання, увага, пригоди - перед сном це все виміряється за власною шкалою...типу, "не достатньо добре/цікаво/багато" - подумає Вона...далі ходитиме надута весь тиждень і казатиме "отак ти мене любиш...отак мало я для тебе значу, шо ти спромігся мені тільки подарувати квіти, купу солодощів і фруктів, сходити в кіно, розважати своїми тупими жартами, завести на незвіданий дах будинку і показати несподіваний огляд міста, загадати бажання під падаючою зіркою в той момент, відніс додому на руках, розстелив ліжко, зробив масаж, чемно попрощався з батьками, вигуляв собачку...(в цьому місці може бути продовжений список в залежності від особистих...)..." - людина істота захланна і ненаситна - все одно буде мало будь-чого...
в іншому випадку, навіть якшо зробити все правильно, пам"ятаючи всі Її побажання і улюблені тєми - виявиться, що того дня Вона хотіла провести час по-іншому...
і взагалі все пізнається в порівнянні, тому
якщо в неї були хлопці/чоловіки до тебе, то - вона подумає "от пам"ятаю Вася (Коля, Пєтя, будь-хто) тоді зробив більше..." - все одно подумає...
а якшо не було нікого, то подумає "ну то не так як я собі уявляла"
навіть якшо скаже "все було так гарно, це найкращий День в моєму житті" - не вірте - правду скаже тільки сироватка правди !!!
і взагалі, для мене це день, коли треба думати "шо б то такого особливого придумати"...
закохана людська істота має свято кожен день, і проявляє це почуття щодня.
якшо так наголошувати на особливому дні раз в рік, що стосується прояву почуттів.....то це загрожує логічним висновком того, що в інші дні закоханість не потроібно проявляти З УСЬОГО СЕРЦЯ, а тільки в один день в році, тобто в усі інші дні можна розслабитись, задерти ноги, їсти чіпси і дивитись тєлік і чекати, поки жінка подасть їсти...
шіт...
так не правильно...

на все написане ІМХО

слава Богу я такого ще не пережив, як собі понауявляв, і дай Боже не переживати такого...
можливо після свята моя думка і уява зміняться tongue

BrandДата: Пт, 08.02.08, 17:09 | Повідомлення # 4
Толкове

Нагороди:
Анастасія батьківна і Ломза хотілось б почути ваші думки з цього приводу

Йа Айтішко

wip2Дата: Пт, 08.02.08, 17:41 | Повідомлення # 5

Нагороди:

цей день для мене символізує.....дурдом)...
14 лютого я отримаю дуууже багато відкриток та всяких дрібничок, так це приємно, дуже навіть...але це проходить через 5 хвилин)...
це не саме головне)...
саме важливе те, що цей день..такий самий.....коли у тебе є кохана людина...ти кожного дня можеш сказати...люблю... прокинутись і побачити своє щастя....як воно дрімає закутавшись у ковдрочку).....
кожного дня можна отримати букет троянд.....
у нас же ж є і інші свята.....річниці, дні народження і так далі....мені здається що їх святкувати більш класніше...ніж цей незрозумілий день...
хоча чесно кажучи просто подарувати валентинку у цей день тому кого ти любиш.... доречно, бо в інші дні ми такого не робитимемо...
сподіваюсь, що цей день буде цього року красивим і незвичним)

lomza_tДата: Пт, 08.02.08, 20:33 | Повідомлення # 6
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
Я згідна з nastinka. Для мене День Валентина самий звичайнісінький день...
Quote (nastinka)
14 лютого я отримаю дуууже багато відкриток та всяких дрібничок, так це приємно, дуже навіть...але це проходить через 5 хвилин)...
dry Десь 3-4 роки тому я чекала цього дня з нетерпінням, бо могла виразити свої почуття тим, хто про них(почуття) навіть не здогадувався...
але потім хтось пішов, ще хтось виявився не таким, як я уявляла...І тепер це здається дрібницями... wink

wip2Дата: Пт, 08.02.08, 23:21 | Повідомлення # 7

Нагороди:

та бо воно так і є)
просто кожен вибирає для себе що воно таке)

andrewДата: Пт, 08.02.08, 23:41 | Повідомлення # 8
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Цей день вважаю ще одною повинністю чоловіків. Вони стискаючи зуби бігають по магазинам, шукають подарунки, либляться, хоча найчастіше нічого не відчувають. Не вважаю, що я люблю свою дівчину один день в році, я стараюсь цілий рік. Тому я проти цього дня. Ніде не посидиш, всі місця уже давно заняті, це просто дурдом (надуманий). Щоб любити Настю, мені не потрібен якийсь Валентин. Я вважаю що постійно дарую їй щось, приділяю максимум уваги... тому сорі у цій показусі я не беру участь!

ejekkДата: Сб, 09.02.08, 00:07 | Повідомлення # 9
Впевнене

Нагороди:
За креатив і дизайнерські вміння За 100 повідомлень
для мну ет даж не праздник. dry

[url=http://ejekk.livejournal.com/]

wip2Дата: Сб, 09.02.08, 00:54 | Повідомлення # 10

Нагороди:

прально)

wip2Дата: Ср, 13.02.08, 20:12 | Повідомлення # 11

Нагороди:

завтра день Валентина))

RamzisДата: Ср, 13.02.08, 20:25 | Повідомлення # 12
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
День як день!!! Тільки в йец день стає якачь більш приємна атмосфера на вулиці!!! happy happy happy

osmosДата: Чт, 14.02.08, 10:21 | Повідомлення # 13
Невгамовне
Група: Користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Вообщем як би ви не критикували цей день--Я вас вітаю!!!!

BrandДата: Чт, 14.02.08, 10:51 | Повідомлення # 14
Толкове

Нагороди:
Пусть все проходит мимо, кроме денег и интима!! С ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!!!

Йа Айтішко

BrandДата: Чт, 14.02.08, 12:00 | Повідомлення # 15
Толкове

Нагороди:
Желаю всем любить, влюбляться, Жениться, сексом заниматься. Затем плодиться, размножаться, И сексом также заниматься. Работе с жаром отдаваться, А после - сексом заниматься. Благами жизни наслаждаться И сексом рьяно заниматься. Всего, о чем мечтал, дождаться, А сексом все же заниматься. И перед возрастом не сдаться! - Стареть, но сексом заниматься! ...Пора , пожалуй, закругляться: Позвали сексом заниматься.

Йа Айтішко

• Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.16.68.161