День Святого Валентина)
| |
wip2 | Дата: Пт, 08.02.08, 13:23 | Повідомлення # 1 |
Нагороди:
| Хотілось почути від кожного думку.....що означає для вас цей день... дякую за увагу
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 08.02.08, 14:49 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| поки що нічого не означав, так як не було того з ким хотілось б провести цей день. Але тепер все змінилось, так як така людинка появилась Тепер я вері хепі, і цей день для мене означає щось таке величне, день коли хочеться заради своєї коханої половинки зірвати з неба не одну зірочу а безліч. А якщо чесно, то такий самий день як і інші, так само буде хотітись провести кожну секунду вільного часу з своєю половинкою, так само зробити для неї щось приємне, хороше. Нічого особливого цей день не несе, крім історії про 2-ох закоханих і священника який їх оженив. І іменин у всіх Валентинів і Валентин
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 08.02.08, 16:17 | Повідомлення # 3 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| день св.Валентина - свято для дівчат чомусь треба "проявити" свою любов саме в цей день ...не розумію... залежно від того, шо і скільки зробити в цей день: подарунки, побажання, увага, пригоди - перед сном це все виміряється за власною шкалою...типу, "не достатньо добре/цікаво/багато" - подумає Вона...далі ходитиме надута весь тиждень і казатиме "отак ти мене любиш...отак мало я для тебе значу, шо ти спромігся мені тільки подарувати квіти, купу солодощів і фруктів, сходити в кіно, розважати своїми тупими жартами, завести на незвіданий дах будинку і показати несподіваний огляд міста, загадати бажання під падаючою зіркою в той момент, відніс додому на руках, розстелив ліжко, зробив масаж, чемно попрощався з батьками, вигуляв собачку...(в цьому місці може бути продовжений список в залежності від особистих...)..." - людина істота захланна і ненаситна - все одно буде мало будь-чого... в іншому випадку, навіть якшо зробити все правильно, пам"ятаючи всі Її побажання і улюблені тєми - виявиться, що того дня Вона хотіла провести час по-іншому... і взагалі все пізнається в порівнянні, тому якщо в неї були хлопці/чоловіки до тебе, то - вона подумає "от пам"ятаю Вася (Коля, Пєтя, будь-хто) тоді зробив більше..." - все одно подумає... а якшо не було нікого, то подумає "ну то не так як я собі уявляла" навіть якшо скаже "все було так гарно, це найкращий День в моєму житті" - не вірте - правду скаже тільки сироватка правди !!! і взагалі, для мене це день, коли треба думати "шо б то такого особливого придумати"... закохана людська істота має свято кожен день, і проявляє це почуття щодня. якшо так наголошувати на особливому дні раз в рік, що стосується прояву почуттів.....то це загрожує логічним висновком того, що в інші дні закоханість не потроібно проявляти З УСЬОГО СЕРЦЯ, а тільки в один день в році, тобто в усі інші дні можна розслабитись, задерти ноги, їсти чіпси і дивитись тєлік і чекати, поки жінка подасть їсти... шіт... так не правильно... на все написане ІМХО слава Богу я такого ще не пережив, як собі понауявляв, і дай Боже не переживати такого... можливо після свята моя думка і уява зміняться
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 08.02.08, 17:09 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Анастасія батьківна і Ломза хотілось б почути ваші думки з цього приводу
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 08.02.08, 17:41 | Повідомлення # 5 |
Нагороди:
| цей день для мене символізує.....дурдом)... 14 лютого я отримаю дуууже багато відкриток та всяких дрібничок, так це приємно, дуже навіть...але це проходить через 5 хвилин)... це не саме головне)... саме важливе те, що цей день..такий самий.....коли у тебе є кохана людина...ти кожного дня можеш сказати...люблю... прокинутись і побачити своє щастя....як воно дрімає закутавшись у ковдрочку)..... кожного дня можна отримати букет троянд..... у нас же ж є і інші свята.....річниці, дні народження і так далі....мені здається що їх святкувати більш класніше...ніж цей незрозумілий день... хоча чесно кажучи просто подарувати валентинку у цей день тому кого ти любиш.... доречно, бо в інші дні ми такого не робитимемо... сподіваюсь, що цей день буде цього року красивим і незвичним)
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 08.02.08, 20:33 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Я згідна з nastinka. Для мене День Валентина самий звичайнісінький день...Quote (nastinka) 14 лютого я отримаю дуууже багато відкриток та всяких дрібничок, так це приємно, дуже навіть...але це проходить через 5 хвилин)... Десь 3-4 роки тому я чекала цього дня з нетерпінням, бо могла виразити свої почуття тим, хто про них(почуття) навіть не здогадувався... але потім хтось пішов, ще хтось виявився не таким, як я уявляла...І тепер це здається дрібницями...
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 08.02.08, 23:21 | Повідомлення # 7 |
Нагороди:
| та бо воно так і є) просто кожен вибирає для себе що воно таке)
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 08.02.08, 23:41 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Цей день вважаю ще одною повинністю чоловіків. Вони стискаючи зуби бігають по магазинам, шукають подарунки, либляться, хоча найчастіше нічого не відчувають. Не вважаю, що я люблю свою дівчину один день в році, я стараюсь цілий рік. Тому я проти цього дня. Ніде не посидиш, всі місця уже давно заняті, це просто дурдом (надуманий). Щоб любити Настю, мені не потрібен якийсь Валентин. Я вважаю що постійно дарую їй щось, приділяю максимум уваги... тому сорі у цій показусі я не беру участь!
|
|
| |
ejekk | Дата: Сб, 09.02.08, 00:07 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| для мну ет даж не праздник.
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 09.02.08, 00:54 | Повідомлення # 10 |
Нагороди:
| прально)
|
|
| |
wip2 | Дата: Ср, 13.02.08, 20:12 | Повідомлення # 11 |
Нагороди:
| завтра день Валентина))
|
|
| | |
osmos | Дата: Чт, 14.02.08, 10:21 | Повідомлення # 13 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Вообщем як би ви не критикували цей день--Я вас вітаю!!!!
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 14.02.08, 10:51 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Пусть все проходит мимо, кроме денег и интима!! С ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!!!
Йа Айтішко
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 14.02.08, 12:00 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Желаю всем любить, влюбляться, Жениться, сексом заниматься. Затем плодиться, размножаться, И сексом также заниматься. Работе с жаром отдаваться, А после - сексом заниматься. Благами жизни наслаждаться И сексом рьяно заниматься. Всего, о чем мечтал, дождаться, А сексом все же заниматься. И перед возрастом не сдаться! - Стареть, но сексом заниматься! ...Пора , пожалуй, закругляться: Позвали сексом заниматься.
Йа Айтішко
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.16.68.161
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|