День Святого Валентина)
|
|
Mysterio | Дата: Ср, 24.12.08, 13:52 | Повідомлення # 46 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Не кажучи про те, що його немає з ким провести, так ще й наша молодь понапивається і ходить(вірніше "суне") і горланить на всю вулицю! Ну да...але для мене перший пукнт важливішу роль грає ніж другий...
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 24.12.08, 22:26 | Повідомлення # 47 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) так ще й наша молодь понапивається і ходить(вірніше "суне") і горланить на всю вулицю! Хто на що увагу звернтає в цей день ( кого що болить той про то і говорить ) А нарахунок що його нема з ким провсти я думаю що це особиста проблема!
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 24.12.08, 23:06 | Повідомлення # 48 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) А нарахунок що його нема з ким провсти я думаю що це особиста проблема! Так а ніхто по моєму і не спорить
|
|
| |
kitpes | Дата: Нд, 04.01.09, 14:18 | Повідомлення # 49 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| доречі про Д Св. Валентина - він мене теж не пре... але є спогади з дитинством.В цей день я переважно сиділа дома ))і слухала по радіо як тисяча пар десь біля оперного біля 2 годин на морозі цілуються..... завжди цікаво було подивитися О, придумала, цього року в Д СВ Валент з бойфрендом підем дивитися як маладьож на мАрозі цілується... Хе хе напевно весело буде))
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
|
Вікуся | Дата: Сб, 14.02.09, 09:19 | Повідомлення # 51 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| К на мене-це найзвичайніший день...просто люди собі понапридумували всяких свят...якщо так подивитися-то люди на кожен день знаходять причину для свята і для того,щоб не ідти на роботу.Мене,відверто кажучи,це бісить...*помідорами не закидувати...*
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 14.02.09, 19:23 | Повідомлення # 52 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Вікуся, я згідна з тобою...Люди тільки шукають причини, щоб повеселитись... Хоча для деяких це свято щось і означає...але не для мене...нажаль... <_<
|
|
| |
Вікуся | Дата: Сб, 14.02.09, 20:29 | Повідомлення # 53 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Нє..ну я кщо порахувати..то для мене це свято мало б проходити десятки разів,але,нажаль,я чомусь не закохуюсь..хех....і у всьому винувата школа.........який ідіот придумав Незалежне?!!!блін......
|
|
| |
Guinnes | Дата: Нд, 15.02.09, 03:13 | Повідомлення # 54 |
Нагороди:
| lomza_t, Quote Люди тільки шукають причини, щоб повеселитись... Вікуся, Quote просто люди собі понапридумували всяких свят...якщо так подивитися-то люди на кожен день знаходять причину для свята і для того,щоб не ідти на роботу.Мене,відверто кажучи,це бісить...*помідорами не закидувати...* Нуу... что то у вас девчёнки видимо плохое настроение.. не верю что вы так пессимистичны Прямо не жизнь у нас у людей, а сплошной праздник... Я считаю что праздник это хорошо.. нет я не говорю о том чтоб харю залить и хамить окружающим.. я о том, чтоб дарить ближнему радость... Без праздников всё чтоб у нас осталось так это работа и серые будни.. не прикольно. Я за праздники! С чем и вас обоих поздравляю!
笑う門には福来る
|
|
| |
Вікуся | Дата: Нд, 15.02.09, 14:23 | Повідомлення # 55 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Кто?мы пессимистичны?!Неее..))просто потом после праздников можно распрощаться с каникулами,и пол лета учиться,вот и всё...да и я лично лишилась романтики=)Незнаю,как Тоне,но мне давно,ещё лет с 12 пофиг наплевать на все эти праздники
|
|
| |
Brand | Дата: Нд, 15.02.09, 14:58 | Повідомлення # 56 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Вікуся) Незнаю,как Тоне,но мне давно,ещё лет с 12 пофиг наплевать на все эти праздники цікаво подивитись що ти заспіваєш років в 18-20
Йа Айтішко
|
|
| |
Вікуся | Дата: Нд, 15.02.09, 15:22 | Повідомлення # 57 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Я не співаю=))))Голосу немає)))якщо з'явиться,то я вас попереджу=))))) А якщо серйозно,невпевнена,що за 2 роки щось зміниться.....)))принаймі моє ставлення до свят завжди пессимістичне.Незнаю чому......Може,хтось і допоможе змінитися..але це все в майбутньому;)
|
|
| |
Guinnes | Дата: Нд, 15.02.09, 22:26 | Повідомлення # 58 |
Нагороди:
| Вікуся, Quote але це все в майбутньому;) Ждёмс...
笑う門には福来る
|
|
| |
Вікуся | Дата: Нд, 15.02.09, 22:28 | Повідомлення # 59 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Це моя фраза=)))))))Але ждіть,ждіть=)))))))Коли надоїсть чекати,скажете=))))Я чогось новенького пообіцяю=))
|
|
| |
|