Просто флуд
|
|
VAPOR | Дата: Пт, 24.04.09, 19:35 | Повідомлення # 331 |
|
Новеньке
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Knr12CABITAhITAhLZA/TPpMl8T5OXyvM1a3H98toULAwbD2vp3J4qY1SB4oOi0dITEwISExMiEh MTEhaKLTbzc4ITEwISn/fs+jLcWS/sEf9xzuQEtjpMWuS+UtdsolwA8uulzBUg== Для тих, кому нема що робити. Вверху зашифровано якусь фігню. Зашифровано алгоритмом AES. Текст на українській мові. Пароль - один з найчастіше вживаних. Хто розшифрує?
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 11.05.09, 16:16 | Повідомлення # 332 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
|
|
|
| |
Вікуся | Дата: Сб, 23.05.09, 21:01 | Повідомлення # 333 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| бу....:)
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 18.11.09, 01:14 | Повідомлення # 334 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Згадала про дещо... Думаю, багато хто з вас знає, що в польській мові "ch" вимовляється як "х", а не "ч". Так от, майже на кожному занятті провіряють "obecność" чилі "присутність", ну і звичайно зачитують прізвища студентів. Прізвища (як і імена, зрештою) на англійській написані...але поляки читають на польській...мене наприклад часто називають "Ткахук" (ууууу!!! ), тих, в кого прізвища типу Khryplyvyy (Хлипливий), взагалі зачитують нап. "Олександр цошь там.." Але є один такий Стас, в якого прізвище Чуйко...Думаю, ви здогадуєтесь, як його зачитують поляки
|
|
| |
|
Inga | Дата: Ср, 18.11.09, 11:21 | Повідомлення # 336 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Моє дівоче прізвище як тільки не зачитували, напевно ніхто не міг повірити, що воно читається так як читається))))))) Я була Харламова і ХламОва, і Хлам(пауза, почервоніння викладацького обличчя) ова, Ламова, навіть Храмова... А коли була в Італії, то взагалі був гон, в них немає букви Х і тому їм її важко вимовити, О, як там мене тільки не обзивали))) Зараз ніби звичайне прізвище, і то, весь час записують і говорять Супрун...дивні люди)))))
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 18.11.09, 12:16 | Повідомлення # 337 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| andrew, має бути записано так як в паспорті. В паспорті теж час від часу міняється...Наприклад в одного було Hargol, а стало Gargol..Так смішно було як він сказав "О, і я тепер не Харголь, а Гарголь!" )))) Quote (Inga) дивні люди))))) то точно...потрібно призвичаїтись Quote (Inga) навіть Храмова... ше тільки Хромова не хватає
|
|
| |
|
Zu | Дата: Ср, 09.12.09, 00:34 | Повідомлення # 339 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Я десь з середини грудня витягаю усякі новорічні прикраси, ставлю святкову картинку на десктоп, музику тематичну слухаю. Люблю створити казково-святкову атмосферу. Бенгальські вогні палити А зі святкуванням якось завжди по-різному і виходить. Дуже рідко щось планую з того приводу.
Don't panic!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 09.12.09, 17:27 | Повідомлення # 340 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Zu) ставлю святкову картинку на десктоп, музику тематичну слухаю о, я теж це роблю! Quote (Zu) Люблю створити казково-святкову атмосферу. Бенгальські вогні палити і правильно..включити собі Еню чи якісь колядки і балдіти =) А я люблю в цей час ходити до церкви, шопки оглядати, палити свічки... Бенгальські вогні це теж зачот! Ми з братом як були в селі , то випалювали їх ше до настання свят Quote (Zu) Дуже рідко щось планую з того приводу. я теж не часто задумуюсь...а треба мабуть...
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 02.03.10, 09:40 | Повідомлення # 341 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| мені сподобався лінк, хочу з вами поділитися http://community.livejournal.com/adventure_guild/685856.html це місце, типу готелю, хто б що там не казав, але мені особисто інтер'єр деяких кімнат ну вже дуже нагадує домівки нічних ельфів з ВоВу )) я б там повідпочивав )
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 02.03.10, 10:34 | Повідомлення # 342 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Кулььь. Я б теж там відпочив пару днів
Йа Айтішко
|
|
| |
Priess | Дата: Вт, 02.03.10, 21:00 | Повідомлення # 343 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| А приміщення, навіть, достатньо затишне) Дякі за лінк) Quote (Brand) Кулььь. Я б теж там відпочив пару днів +1 Ще є така цікава ссилочка - http://myworldmap.ru/index.php . Тут можна зробити свою власну карту "завойованих" територій)) Дуже классна штука, вибираючи країну в якій ви побували, а також стратегічні та найбільш відомі місцини цієї країни, по завершенню можна отримати свій "власний" атласт та наглядно побачити, де ви були, та як багато всього побачили)
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
VAPOR | Дата: Пт, 05.03.10, 18:41 | Повідомлення # 344 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote мене наприклад часто називають "Ткахук" співчуваю
|
|
| |
geka | Дата: Пт, 12.03.10, 13:27 | Повідомлення # 345 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| хелп пліз! не знаю куда писати( вінда на компі летить через день!((( що робити підскажіть! діло не в вінді 100%.....
|
|
| |