Просто флуд
|
|
kitpes | Дата: Вт, 06.11.07, 10:12 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Зайшла на ваш сайт, оглянулася , а там - кругом одні дорослі теми...Тому я вирішила пофлудити, бо тільки на це я здатна на цьому сайті.... От мені цікаво чим ше цікавляться програмісти, може якісь дурнуваті фантазії/крім компютерних/ мають...ну зміїв повітряних пускати, Тіна Кароль, морський бій,гумові ляльки,колекціонувати фантіки, марки...або найбільш оригінальніший вид занять ПрОсто по гу ля ти .... Якась жизнь присутня поза компами нон стоп..га? тільки не кажіть - я люблю музику слухати...
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 06.11.07, 12:37 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| флуд рулить Quote (kitpes) От мені цікаво чим ше цікавляться програмісти Ну крім програмістів на цьому форумі ще є адміни і решта представників ІТ сфери А на рахунок програмістів можу сказати: "Програміст - не професія, а стиль життя" © не памятаю хто сказав Я наприклад почав по неділях ходити на більярд Вже навіть трошки получається
Йа Айтішко
|
|
| |
|
kitpes | Дата: Ср, 07.11.07, 08:45 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Brand) "Програміст - не професія, а стиль життя" © не памятаю хто сказав то напевне сказав програміст про свого друга програміста... або програміст з пивом в творчому пориві.. ... а шодо більярду...дай вгадаю, з ким це ж ти його граєш....? правильно - зі своїми друзями програмістами...а в такому товаристві ви спілкуєтеся на різні життєві теми...наприклад "Програміст - не професія, а стиль життя"
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 07.11.07, 08:52 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| а ще на диво тут є представники професії інженер-механік тому можна не кремпуватися шо ти виділяєшся, бо тут точно є ше купа різного файного наріду я особисто люблю проводити час з дівчиною, грати музику, шпіляти WoW, ходити на секонд, бачити друзів в неординарних ситуаціях ))
|
|
| |
|
kitpes | Дата: Ср, 07.11.07, 10:05 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Rain) бачити друзів в неординарних ситуаціях )) ого , серед нас папарацці...Люди стережіться....Рейн тільки чекає де ж то ви "розкриєтесь" і він вас...клац...І ВСе - компромат...А ше друг називається... Цікаво ...яким неординарним ситуаціям Рейн віддає перевагу......
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 07.11.07, 11:37 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) правильно - зі своїми друзями програмістами...а в такому товаристві ви спілкуєтеся на різні життєві теми...наприклад "Програміст - не професія, а стиль життя" Ти доречі не вгадав. Більярд я бавлюсь зі своєю дівчиною і з друзями які не працюють в ІТ сфері. І спілкуємся ми вже точно не про мою роботу ( ну правда теми Ктулху і БашОрг в нас теж присутні ) А ще я люблю футбол і формулу 1. А Ендрю класно підмітив " Тільки клята робота забирає час. "
Йа Айтішко
|
|
| |
|
Tapac | Дата: Ср, 07.11.07, 15:39 | Повідомлення # 10 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| а я рибки маю
Багато говорити і багато сказати не є те саме. (Софокл)
|
|
| |
kitpes | Дата: Ср, 07.11.07, 17:57 | Повідомлення # 11 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Ти думаєш kitpes що якщо дюди працюють в IT-сфері то вони зануди і заучки...!!! Наприклад я люблю відірватися по повній !!! Йоу чувак.......Ти ПрЕРеЧЕНИЙ....тебе загіпнотизували злі сили ІТ технологій........Вони наклали на тебе..закляття "зануди і заучки"....ууууу тільки я знаю закляття.....я...Чорний плащщ
|
|
| |
|
|
}{@Tske)R | Дата: Пт, 09.11.07, 00:37 | Повідомлення # 14 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Ramzis, для того і існує форум просто флуд щоб посперечатись.
|
|
| |
|