Просто флуд
|
|
BoVVeR | Дата: Сб, 25.10.08, 00:56 | Повідомлення # 316 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| то я ше не похєрив....от шо було перед тим як я редажив то от це називається похєрив))))
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
kitpes | Дата: Ср, 10.12.08, 11:15 | Повідомлення # 317 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| в мене проблема, але бачу не тільки в мене http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6266 Скажіть будь-ласка, а в тих кого Міранда таких проблем нема??
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
osmos | Дата: Нд, 14.12.08, 09:35 | Повідомлення # 318 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Був в мене вчора прикол : Подав я свій комп в обяву в ваш магазин. ЧРЗ 5 днів мені дзвонить якийсь дядько і задає питання: Д - Що ваш компютер собою являэ?. Я - (ну я й ймоу почав росказувати=) Ну я збирав свійй комп подетально. В мене стоїть порцесор АМД 64Х2 2.6 Ггц , відеокарта Geforce 8600 512 mb, дві планки ДДР2 по 1 ГБ. Хард Самсунг на 500ГБ. Монік лижі 19 дюймів з 1440Х900 розширенням.(після чого він мені видає коронну фразу) Д - Я-Ясно. А ігри на ньому йдуть?
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 17.12.08, 02:21 | Повідомлення # 319 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| і що ти йому відповів ? я тут згадав про існування такого сайту в інтернеті як www.itstep.lviv.ua зайшов і зрозумів що влучно підібрав слово інування і навіщо вони третаться на оплату домена 0.0 Сайт нікому не потрібний і потихеньку гниє
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 17.12.08, 02:38 | Повідомлення # 320 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Brand, дяк))) зайшов туда так поржав що то ппц
|
|
| |
avar | Дата: Ср, 17.12.08, 10:02 | Повідомлення # 321 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| До речі, Mysterio той пост, що ти кинув в Гумор (з офсайту шагу) краще було б разом з відповідним оголошенням про роботу кидати. А то люди можуть не зрозуміти чого так написано (АйСиКью, зізуал студіо, і т.д.) Свого часу те оголошення і відповіді було хітом сезону
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Ср, 17.12.08, 10:03 |
|
| |
Brand | Дата: Ср, 17.12.08, 11:12 | Повідомлення # 322 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| а в чому проблема ? вот вам і вакансія. оригінальні номери замінено на ХХХ Компанії "ХХХ" на работу потрiбні 2 прогаміста з досвідом роботи в візуал-студіо або делфі, заробітна плата 2000 у.о. на місяць. Контактна АйСиКью ХХХХХХ. E-mail: ХХХХ_p70@mail.ru 8(068) ХХХХХХХ, В. Сергій
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 17.12.08, 11:13 |
|
| |
osmos | Дата: Ср, 17.12.08, 12:23 | Повідомлення # 323 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) і що ти йому відповів ? Я почав ржати і повісив трубку))))
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Ср, 17.12.08, 12:45 | Повідомлення # 324 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| жаль что Юля с декрета так и не вышла пока... она сайтом занималась (контентом), а теперь все забили на это. навела бы порядок, и не только на сайте. что ни говорю, а работу свою она делала отлично.
|
|
| |
avar | Дата: Ср, 17.12.08, 13:42 | Повідомлення # 325 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) а в чому проблема ? вот вам і вакансія. оригінальні номери замінено на ХХХ .... То трохи поправлене оголошення (хоча йому то не дуже допомогло). Воно було написане вже після тих дотепних відповідей. Взагалі то в оригінальному оголошенні було: Компанія "XXX" на работу потрбні 2 прогаміста з досвідом роботи в в зізуал-студіо або делфі, заробітна плата 2000 у.о. на місяць. Контактна АйСиКью XXX. Quote (Val-Amart) жаль что Юля с декрета так и не вышла пока... она сайтом занималась (контентом), а теперь все забили на это. навела бы порядок, и не только на сайте. что ни говорю, а работу свою она делала отлично. Нажаль, наскільки я знаю, на наступну рекламну кампанію вона ще не повернеться . Так що дурдом продовжуватиметься.
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
Повідомлення відредагував avar - Ср, 17.12.08, 13:48 |
|
| |
Brand | Дата: Ср, 17.12.08, 21:02 | Повідомлення # 326 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (avar) Нажаль, наскільки я знаю, на наступну рекламну кампанію вона ще не повернеться . Так що дурдом продовжуватиметься. Ну я б на її місці взагалі б не повертався, з її знаннями, ставленням до праці, ... можна найти нагато кращу роботу ( ІМХО )
Йа Айтішко
|
|
| |
ganysia | Дата: Пн, 09.02.09, 21:47 | Повідомлення # 327 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
|
ganysia
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 09.02.09, 22:48 | Повідомлення # 328 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Хто знає вхід в нет в каШАГу пасворд і логін???
|
|
| |
|
Ramzis | Дата: Вт, 10.02.09, 16:11 | Повідомлення # 330 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| хм...=)