Суші
|
|
lomza_t | Дата: Нд, 05.07.09, 20:59 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Поціновувачі японської кухні вже мабуть відвідали суші-бар "СушиЯ" та ресторан "Япі", що на пл. Соборній, 17 і пр-ту Свободи, 6/8 відповідно. Ці місця досить схожі і водночас різні. В "Япі", як мені здалось, більшій вибір і там все більш офіційно, а в "СушиЯ" веселіше (оранжевий колір, рибки плавають, теплий прийом на вході ) . Але і там, і там суші дуже смачні. Та все ж, це моя суб'єктивна думка. А чому надаєте перевагу ви ? Може є ще якісь суші-бари чи ресторани суші у Львові ?
|
|
| |
|
|
lomza_t | Дата: Ср, 08.07.09, 14:01 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) З.І. потестіть вассабі BoVVeR, потестили Тут дехто так був потестив, що потім мабуть з 3 літра води випив ))) Суші - це здорово і смачно! Якщо завітаєте в "СушиЯ", - дуже рекомендую Ролл Вечірній
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 08.07.09, 14:56 | Повідомлення # 5 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| BoVVeR, сам тестуй з мене корейської чім-чі колись хватило
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 08.07.09, 16:28 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) BoVVeR, сам тестуй smile з мене корейської чім-чі колись хватило biggrin я вже давно тестив і особисто мені дуже сподобалось =ЪЪ
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 10.07.09, 22:32 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| andrew, BoVVeR, Mysterio давайте тоді разом виберемось на суші! )) Запросимо ще Настіньку та Інгу і будемо "тестувати" досхочу ?
Повідомлення відредагував lomza_t - Пт, 10.07.09, 22:32 |
|
| |
Brand | Дата: Сб, 11.07.09, 15:03 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Може є ще якісь суші-бари чи ресторани суші у Львові ? Дуже сподобався заклад що по вул. Маяковського ( нову назву вулиці не памятаю, може Настя підкаже всетаки вона на ній живе )
Йа Айтішко
|
|
| |
|
lomza_t | Дата: Ср, 05.08.09, 14:54 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Inga, прикольна фота! )) Чомусь останнім часом Япі розчаровує якістю обслуговування...вже краще йти в СушиЯ =)
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 12.09.09, 20:06 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| А чи хтось був в ЯпонаХаті ? Друзі ходили... казали, що там прикольно...та й ціни нижчі ніж в Япі і обслуговування не таке "заторможене" )))
|
|
| |
nastinka | Дата: Чт, 24.12.09, 13:15 | Повідомлення # 12 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| а мене навчили робити СУСІ!) і я тепер роблю різні штуки. япііі. весело короч..
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
Inga | Дата: Чт, 24.12.09, 19:31 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В "Рукавичці" непогано оформлений зал де подають суші, ми якраз з Пріс хотіли туди сходити. Може хтось ше з нами хоче? Але найсмачніші суші я їла в Вінниці у Фешен клабі, там були з кунжутом і були з ікрою летючої риби, не знаю як називались, бо нам принесли за рахунок закладу
|
|
| |
nastinka | Дата: Чт, 24.12.09, 20:50 | Повідомлення # 14 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| о з кунжутом суші дуже смачні я такі їла теж. Суші Капо Ін. кльові.
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 24.12.09, 22:23 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| так сі стало, що суші мені не сподобалось... був в япі і сушіЯ... видно все-таки фломастери на смак різні... в сушіЯ більше сподобалось, про япі погане враження ще від поїздки на озеро... обслуга кака
|
|
| |