Суші
|
|
nastinka | Дата: Чт, 24.12.09, 22:41 | Повідомлення # 16 |
|
Говорун
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| сушия здається закрилась чи нє? бо воно ніби по санстанціях не пройшло. та й я туди ніразу не ходила тому ніц не балакаю. а ще є у нас типу ресторан Cafe Cafe кака така..не ходіть люди туди. а от в "1" та шо біля світу кави рекомендую..ну але це вже не стосується суші тому напевне треба писати в інший розділ.
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 24.12.09, 23:25 | Повідомлення # 17 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) В "Рукавичці" непогано оформлений зал де подають суші, ми якраз з Пріс хотіли туди сходити. Може хтось ше з нами хоче? Хочу, хочу, хочу, ше й як хочу!!! Але мої батьки були в "Сільпо" і казали, шо там найсмачніші суші у Львові. Там десь є суші-бар. Суші робить корінний малазієць, і за словами батьків суші були дуже смачні! Перед тим вони були в Япі і в Япі їм суші не сподобались... Quote (nastinka) о з кунжутом суші дуже смачні Ох, мої улюблені - каліфорнійські ролли з лососем та конжутом Andrew, думаю просто не було потрібної обстановки і суш, що саме тобі до смаку...Все ж таки, вони бувають дуже різні...Мені наприклад деякі не дуже, але з соєвим соусом (тільки не дуже гострим) смакують тільки так!
Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 24.12.09, 23:30 |
|
| |
Inga | Дата: Чт, 24.12.09, 23:38 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Хочу, хочу, хочу, ше й як хочу!!! Окі докі Quote (lomza_t) мої батьки були в "Сільпо" В якому саме??? О, на фотці ті суші шо я пробувала, смакотюлька, хочу ше!!!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 24.12.09, 23:49 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) В якому саме??? там воно впроді єдине...головне, попасти в Сільпо, а далі думаю найдемо А "Сільпо" те, шо біля Південного...
Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 24.12.09, 23:50 |
|
| |
Inga | Дата: Пт, 25.12.09, 00:06 | Повідомлення # 20 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) там воно впроді єдине...головне, попасти в Сільпо, а далі думаю найдемо А "Сільпо" те, шо біля Південного... Ну, можна і туди, раз там смачно Тільки напевно це все буде відбуватись вже в 2010)))
|
|
| |
Gestia | Дата: Пт, 25.12.09, 00:21 | Повідомлення # 21 |
|
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (andrew) так сі стало, що суші мені не сподобалось... був в япі і сушіЯ... видно все-таки фломастери на смак різні... в сушіЯ більше сподобалось, про япі погане враження ще від поїздки на озеро... обслуга кака плоха пробовал! Quote (nastinka) а мене навчили робити СУСІ!) і я тепер роблю різні штуки. япііі. весело короч.. Даёшь мастер класс =)
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
nastinka | Дата: Сб, 26.12.09, 13:13 | Повідомлення # 22 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| а де у нас продаються суші палички:? хтось підкаже?
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
Gestia | Дата: Сб, 26.12.09, 13:15 | Повідомлення # 23 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) а де у нас продаються суші палички:? хтось підкаже? Идешь в любой суши бар и уносишь палочки с собой xD
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
Priess | Дата: Сб, 26.12.09, 21:30 | Повідомлення # 24 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) а де у нас продаються суші палички:? хтось підкаже? Палички для їжі можна придбати в "Метро".
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
jooble | Дата: Ср, 18.03.20, 09:50 | Повідомлення # 25 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Сейчас такая ситуация в мире, да и в стране, что лучше все таки не заказывать ресторанную еду. Лучше все таки питаться дома.
|
|
| |
elizavetakorobko4 | Дата: Чт, 26.03.20, 12:28 | Повідомлення # 26 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Мы делаем суши дома.
|
|
| |
daniilrimov803 | Дата: Нд, 24.05.20, 09:14 | Повідомлення # 27 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Не люблю суши
|
|
| |
azhukovsky11 | Дата: Ср, 03.06.20, 23:55 | Повідомлення # 28 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| ем раз в полгода с удовольствием
|
|
| |
dashkovaktr | Дата: Пн, 24.08.20, 19:25 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Если хорошее суши, то почему бы и не попробовать заказать.
|
|
| |
agenpel4 | Дата: Вт, 30.05.23, 09:48 | Повідомлення # 30 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Хочу поділитись відгуком про Суші майстерню Креветка в місті Суми. Суші студія яка відкрилась у війну та вистояла. Різноманітне меню з преміум інгредієнтів, особливо подобаються Теплі та запечені роли https://krevetka.sumy.ua/roli/tempura-rol/ Також сподобалась іх новинка Суші-дог.
|
|
| |