WiP`ивка 1.5
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 13.04.09, 22:45 | Повідомлення # 76 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Inga) ні, на їжу я скинусь. В тебе що якісь проблеми із-за того, що я куплю сама собі випивку? Може в тебе з цим пов"язані якісь комплекси і ти вирішив роздути із мухи слона? злиииишся справа в тому,шо це просто виглядає не дуже....всі вирішили нормально скинутись,разом зі всіма,а ви починаєте видумувати щось не знати для чого.....минулого разу було погано?мало дісталось?чи забагато?чи може погана випивка була?як на мене ні, для більшості думаю теж.... ми скидаємось на шашлик і на їжу з випивкою окремо....шашлик підходить?скидаються всі....з випивкою щось не те?хммм....ну тоді і решту їжі беріть на себе самі....без образ....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 13.04.09, 22:52 | Повідомлення # 77 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) злиииишся smile справа в тому,шо це просто виглядає не дуже....всі вирішили нормально скинутись,разом зі всіма,а ви починаєте видумувати щось не знати для чого.....минулого разу було погано?мало дісталось?чи забагато?чи може погана випивка була?як на мене ні, для більшості думаю теж.... ми скидаємось на шашлик і на їжу з випивкою окремо....шашлик підходить?скидаються всі....з випивкою щось не те?хммм....ну тоді і решту їжі беріть на себе самі....без образ.... Я не злюсь, просто не розумію до чого ця розмова. Не тобі вирішувати купувати мені алкоголь, чи ні. І я сказала, що скинусь. Не сподобалась моя ідея? То не приймай участь. Ти шо адмін, шо ти за всіх все порішав?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 13.04.09, 22:55 | Повідомлення # 78 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Я не злюсь, просто не розумію до чого ця розмова. Не тобі вирішувати купувати мені алкоголь, чи ні. І я сказала, що скинусь. Не сподобалась моя ідея? То не приймай участь. Ти шо адмін, шо ти за всіх все порішав? ех....бачу ж шо злишся твоя ідея просто беззмістовна,а я вирішив для себе,що скинусь зі всіма,так як я не занадто вибагливий естет.....не приймати участі?хохоу....я так не думаю через півтори року сподіваюсь ним стати і ні за кого я не вирішував....просто рахувати і т.д і т.п. ,паритись з тим ніхто не буде..... З.І. думаю на цьому закінчимо
Повідомлення відредагував BoVVeR - Пн, 13.04.09, 22:55 |
|
| |
Inga | Дата: Пн, 13.04.09, 23:00 | Повідомлення # 79 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) твоя ідея просто беззмістовна,а я вирішив для себе,що скинусь зі всіма,так як я не занадто вибагливий естет.....не приймати участі?хохоу....я так не думаю smile через півтори року сподіваюсь ним стати smile і ні за кого я не вирішував....просто рахувати і т.д і т.п. ,паритись з тим ніхто не буде..... З.І. думаю на цьому закінчимо smile А я так не думаю. В моїй ідеї є зміст, просто ти його не вловив. Я не просила нікого паритись. Скинусь як всі. Може ти ше чимось не задоволений. Я можу сама вибрати тип одежі в якому прийти, чи це теж треба уточнювати у тебе?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 13.04.09, 23:03 | Повідомлення # 80 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Я можу сама вибрати тип одежі в якому прийти, чи це теж треба уточнювати у тебе? враховуючи,що це ліс і скелі,раджу вибрати щось позручніше З.І. все,хватить.....потріть тут за нами.....
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 13.04.09, 23:54 | Повідомлення # 81 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| піндос закінчили! 20грн на шашлик, 50 на хавку з питтям, дробити ніхто не буде. для чого ускладнювати. а я буду пити мартіні, а я немірофф, а я мінералку, а я спирт етиловий, скидаєм гроші в купу, складаєм список, того шщо купити (випивку, їжу), йдем, і купляєм. в чому трабл?
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 14.04.09, 00:12 | Повідомлення # 82 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| ви знаєте, почитав, і трокши сумно.. я підтримую поки що тільки Інгу..стосовно питва і особистих потреб - дуже правильно і логічно. якщо інші такі невибагливі до їжі і питва, то для чого скидатися по 20 грн на шашлик? якщо кілограм 40, то одна людина з"їсть півкіло м"яса? я - не з"їм стільки. і Бовер, не ображайся, але я не хочу переїдати і обжиратися "на свій ліміт грошей" якщо я наприклад не п"ю зі всіма,..і не п"ю взагалі. для чого мені наприклад скидатися на горілку чи пиво, якщо я їх не буду пити? для чого мені скидатися на овочі, якщо я не люблю овочі? нащо купувати для "непющіх" мінеральну, - я не люблю мінеральну. я - за телячий шашлик з соусом Тартар. не ображайтесь, будь-ласка, ніхто, але я вас мирно прошу переглянути ідею стосовно цього всього. *** пропоную вихід - розподілити кошти і обов"язки так, як я описував вище. *** і ще одне Quote (Brand) а вот з горілкою діло обстоїть зовсім інакше це наівть не калька, а дифузійна трансформація можна сказати так "а от за обставин, щодо горліки, тут зовсім по-іншому"
|
|
| |
Inga | Дата: Вт, 14.04.09, 00:18 | Повідомлення # 83 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Rain) ви знаєте, почитав, і трокши сумно.. я підтримую поки що тільки Інгу..стосовно питва і особистих потреб - дуже правильно і логічно. якщо інші такі невибагливі до їжі і питва, то для чого скидатися по 20 грн на шашлик? якщо кілограм 40, то одна людина з"їсть півкіло м"яса? я - не з"їм стільки. і Бовер, не ображайся, але я не хочу переїдати і обжиратися "на свій ліміт грошей" якщо я наприклад не п"ю зі всіма,..і не п"ю взагалі. для чого мені наприклад скидатися на горілку чи пиво, якщо я їх не буду пити? для чого мені скидатися на овочі, якщо я не люблю овочі? нащо купувати для "непющіх" мінеральну, - я не люблю мінеральну. я - за телячий шашлик з соусом Тартар. не ображайтесь, будь-ласка, ніхто, але я вас мирно прошу переглянути ідею стосовно цього всього. Дякую що підтримав!!! Додано (14.04.2009, 00:18) --------------------------------------------- Доречі, якщо ви всетаки передумаєте, я думаю ми з Рейном могли б це все організувати, щоб ви не парились
|
|
| | |
Inga | Дата: Вт, 14.04.09, 01:02 | Повідомлення # 85 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| andrew, Bower, я ж хотіла просто помогти з організацією, проявити ініціативу. Ви мене мабуть не правильно зрозуміли.
Повідомлення відредагував Inga - Вт, 14.04.09, 01:29 |
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 14.04.09, 10:39 | Повідомлення # 86 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) я за всіх радий. організовуйтесь самостійно, я знімаю з себе організацію, дальше без мене! Ну от..не хватало, щоб усі ще пересварились. Щодо мене, я теж не п"ю, теж не в захваті від овочів, теж не з"їм пів кіло м"яса, але...Давайте якось вже всі разом...Давайте шукати якийсь компроміс...А то вийде, як у тій байці - Лебідь, Щука і Рак...Кожен тягтиме в свою сторону і ніхто не прислухатиметься до інших...Невже минулого разу було погано ? Комусь було чогось мало, може вам жаль переплатити ? (без образ)
|
|
| |
andrew | Дата: Вт, 14.04.09, 11:34 | Повідомлення # 87 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Щодо мене, я теж не п"ю, теж не в захваті від овочів, теж не з"їм пів кіло м"яса, але...Давайте якось вже всі разом... ----------------------- Quote (lomza_t) Давайте шукати якийсь компроміс... Quote (andrew) скидаєм гроші в купу, складаєм список, того шщо купити (випивку, їжу), йдем, і купляєм. в чому трабл? ----------------------- Quote (lomza_t) Комусь було чогось мало, може вам жаль переплатити ? (без образ) wacko можу навіть пальцями показати. просто всі за пів року стати гурманами, у кожного свій раціон. а на мою пропозицію скинути гроші в купу і скласти список продуктів, було вирішено що це фігово (мабуть в цей список входило лише те чого я хочу?). очевидно що я поганий організатор, тож виберіть іншу людину! ну шо вас мало врешті-решт. і ні з ким я не хочу сваритись, я просто хочу зі всіма на шашлики
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 14.04.09, 11:51 | Повідомлення # 88 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| andrew, Rain, Inga, як на мене то все логічно, випивку купляє кожен сам собі тому як це дійсно осбливість кожної людини, в нас на фірмі наприклад всі пють коньяк окрім 5-х людей для нас купляють горілку. Хтось взагалі тільки вино, хтось мартіні, хтось пиво і т.п. З їжею все обстоїть трішки інакше. Гурмани гурманами, але шашлик їстимуть всі, і я згідний що пів кіло мяса на людину це забагато. Quote (Rain) то для чого скидатися по 20 грн на шашлик? якщо кілограм 40, то одна людина з"їсть півкіло м"яса? А тому що мясо ще треба замаренувати, маринад теж грошей коштує. Так само обстоїть діло і зі всією решта їжею. А якщо хтось не їсть наприклад овочі то можна взяти їх меньше, а взяти чогось інакшого більше. Ендрю,Містеріо та Настя якщо ви не організуєте цього не зробить ніхто! Оскільки всі згідні з тим що ви організовуєте тому вам і прапор в руки( всмислі обирайте свій варіант закупки і всі з ним погодяться ). А хто не згідний може не приходити, це не примусово! З.І. ІМХО
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 14.04.09, 12:06 | Повідомлення # 89 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| тттаакс....народ.....давайте троха притормозимо.....пропоную просто не видумувати заново велосипед,а зробити як минулого разу....ну хіба погано було?якщо справді дуже хочеться чогось "для себе",то скажіть тим,хто піде все закупляти про свої побажання!!!не треба сваритись....Інга,Рейн, я думаю можна буде сказати про побажання вже там?нууу ви ж не хочете аж все кардинально інше ніж решта?про певні дрібниці скажете на місці.... Quote (Brand) Ендрю,Містеріо та Настя якщо ви не організуєте цього не зробить ніхто!
|
|
| | |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.145.81.250
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|