WiP`ивка 1.5
| |
Inga | Дата: Пн, 13.04.09, 12:14 | Повідомлення # 61 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Маю пропозицію на рахунок закупки алкоголю Давайте кожен купить те, що він(вона) п"є і в тій кількості скільки він (вона) вип"є індивідуально. Просто хтось п"є одне пиво, інший інше, хтось взагалі не п"є, хтось п"є водку, хтось може випити відро, а комусь пляшки хватить. На хавку скинемось, а алкоголь кожен купляє сам. Що скажите?
|
|
| |
cerveza | Дата: Пн, 13.04.09, 12:53 | Повідомлення # 62 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Маю пропозицію на рахунок закупки алкоголю smile Давайте кожен купить те, що він(вона) п"є і в тій кількості скільки він (вона) вип"є індивідуально. Просто хтось п"є одне пиво, інший інше, хтось взагалі не п"є, хтось п"є водку, хтось може випити відро, а комусь пляшки хватить. На хавку скинемось, а алкоголь кожен купляє сам. Що скажите? smile Я тільки за!!! Хай кожен розраховує алкоголь на себе, бо комусь не вистачить, а хтось переп'є... Я думаю тут всі люди дорослі і свої можливості усвідомлюють.
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 13.04.09, 13:39 | Повідомлення # 63 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Давайте кожен купить те, що він(вона) п"є і в тій кількості скільки він (вона) вип"є індивідуально. Просто хтось п"є одне пиво, інший інше, хтось взагалі не п"є, хтось п"є водку, хтось може випити відро, а комусь пляшки хватить. На хавку скинемось, а алкоголь кожен купляє сам. і хавку і "пиво & Co" полюбе куплятимемо прямо перед виїздом в арсені, тому просто зайдем всі і кожен собі куплятиме те і стільки що питиме. Я наприклад невибагливий до пива (головне звичайно щоб це не було щось типу Шинкаря або Жигулівського зразка 93 року =) ), тому думаю ті хто п’ють пиво, просто скинуться на блок скажімо чернігівського як минулого разу, а в кого є якісь особливі смаки можуть взяти те що їм подобається
|
|
| |
cerveza | Дата: Пн, 13.04.09, 13:47 | Повідомлення # 64 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) а в кого є якісь особливі смаки можуть взяти те що їм подобається smile В нас особливі))) Тому ми з Інгою купимо окремо собі бухло
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 13.04.09, 13:51 | Повідомлення # 65 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (cerveza) В нас особливі))) Тому ми з Інгою купимо окремо собі бухло smile а що ви таке особливе там задумали?))))
|
|
| |
cerveza | Дата: Пн, 13.04.09, 14:16 | Повідомлення # 66 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) а що ви таке особливе там задумали?)))) "Адский коктейль" від Інги, але це тільки для обраних))) не у всіх серце витримає і печінка
Повідомлення відредагував cerveza - Пн, 13.04.09, 14:17 |
|
| |
Brand | Дата: Пн, 13.04.09, 15:08 | Повідомлення # 67 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) на шалик десь по 20-25 гривень мну. а я там всьо забадяжу. хто йде. той до 24 закине мну грошi =) Значить мясно на шашлик 38-40 грн ( свинина ) Про Арсен на 700річча. Це всьо бутафорія, пробував там закупитись, появився алкоголь і то обмежений вибір, соки те саме, фрукти не реально вибрати ( все гниле ), кетчупу не має, є майонез. Мариновані речі невідомих фірм-виробників, те саме стосується консерв( тут ще дещо можна найти норм вироників ). З.І. був у Вопаку там не краще ( на новому Львові ) Дані на неділю 12 квітня Quote (Inga) хтось п"є водку дуже мало людей в Україні ( принаймні західній ) пють водку по причині того що її важко найти, а вот з горілкою діло обстоїть зовсім інакше. І не прирікайтесь що це одне і те саме тільки на різних мовах бо по-перше тоді Inga написала суржиком, а по-друге це 2-а різник види алкогольного напою, обидва запатентовані А в загальному ідея правильна.
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Пн, 13.04.09, 15:12 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 13.04.09, 15:52 | Повідомлення # 68 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Маю пропозицію на рахунок закупки алкоголю smile Давайте кожен купить те, що він(вона) п"є і в тій кількості скільки він (вона) вип"є індивідуально. Просто хтось п"є одне пиво, інший інше, хтось взагалі не п"є, хтось п"є водку, хтось може випити відро, а комусь пляшки хватить. На хавку скинемось, а алкоголь кожен купляє сам. Що скажите? smile як на мене не розумно....підтримую Містеріо,хай просто зайдедекілька чоловік,як і минулого разу і куплять все зразу....на крайняк про "особливості" можна повідомити тим,хто буде по Арсену лазити....а завалюватись туда цілою купою як на мене тоже не дуже розумно..... Quote (Brand) Значить мясно на шашлик 38-40 грн ( свинина ) емм....а телятина?
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 13.04.09, 15:54 | Повідомлення # 69 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) емм....а телятина? Мене цікавила або баранина або свинина, так як баранени не було в такій кількості як мені треба було то про ціну навіть не питав.
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 13.04.09, 15:57 | Повідомлення # 70 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Мене цікавила або баранина або свинина, так як баранени не було в такій кількості як мені треба було то про ціну навіть не питав. де ти взнавав?
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 13.04.09, 16:11 | Повідомлення # 71 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) де ти взнавав? привокзальний базар
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 13.04.09, 20:05 | Повідомлення # 72 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) як на мене не розумно....підтримую Містеріо,хай просто зайдедекілька чоловік,як і минулого разу і куплять все зразу....на крайняк про "особливості" можна повідомити тим,хто буде по Арсену лазити....а завалюватись туда цілою купою як на мене тоже не дуже розумно..... Повністю підтримую
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 13.04.09, 22:34 | Повідомлення # 73 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) .на крайняк про "особливості" можна повідомити тим,хто буде по Арсену лазити... Взагалі річ йшла не тільки про особливість, а й про кількість. Якщо вас влаштовує скинутись, це ваше діло. Мені буде зручніше купити те, що я п"ю самій, заздалегідь і в тій кількості на яку я розраховую Якщо мої дії псують вам ауру, вибачте, але така я вже є
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 13.04.09, 22:37 | Повідомлення # 74 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Мені буде зручніше купити те, що я п"ю самій, заздалегідь і в тій кількості на яку я розраховую smile Якщо мої дії псують вам ауру, вибачте, але така я вже є smile нууу....тоді їжу теж будете самі брати?певні "особливості і кількість" можуть не всім підійти....
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 13.04.09, 22:39 | Повідомлення # 75 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) нууу....тоді їжу теж будете самі брати?певні "особливості і кількість" можуть не всім підійти.... ні, на їжу я скинусь. В тебе що якісь проблеми із-за того, що я куплю сама собі випивку? Може в тебе з цим пов"язані якісь комплекси і ти вирішив роздути із мухи слона?
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.133.127.131
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|