WiP`ивка 1.5
|
|
nastinka | Дата: Ср, 08.04.09, 23:30 | Повідомлення # 46 |
|
Говорун
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Rain) nastinka, ти ж була на ясниському кар"єрі а) тепер я знаю як він називається))) дяку
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 09.04.09, 10:13 | Повідомлення # 47 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я напевно в кінці тижня на головній зроблю пост, де кожен залишить коментар, що буде знаком того що він-вона йде...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 09.04.09, 23:24 | Повідомлення # 48 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) прозвучало так ніби тоді все стрьомно пройшло Ні-ні...Це було "сказано" з ентузіазмом!)))) Quote (Rain) коли окрема людина займається чимось одним - менша ймовірність, що щось забудеться прошу прислухатись Ага...повністю згідна Можна собі уявити, що ви йдете самі, і тоді подумати, що б ви в такому разі взяли)) Quote (Mysterio) не "альбо" а "і" може "люб" ? )))) Quote (andrew) я напевно в кінці тижня на головній зроблю пост, де кожен залишить коментар, що буде знаком того що він-вона йде... Так мабуть буде найкраще...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 09.04.09, 23:34 | Повідомлення # 49 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) може "люб" ? )))) не пойняв Quote (Rain) це трата часу, навіть якщо ми зберемося на 12:00, що нереально, бо хтось запізниться покупки і рекогносцировка + стояння в чері займуть не мало, не багато, біля двох годин а отут не згоден я. минулого разу сценарій був таким же а через дві години ми вже були на місці. у всякому випадку рекогносцировка, стояння в черзі і т.д. зайняло максимум хвилин 40
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 09.04.09, 23:52 | Повідомлення # 50 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| на крайняк можна зібратись на 11 годину....тоді встигнемо все....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 10.04.09, 08:08 | Повідомлення # 51 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) минулого разу сценарій був таким же а через дві години ми вже були на місці. у всякому випадку рекогносцировка, стояння в черзі і т.д. зайняло максимум хвилин 40 хм...ну що ж - тоді ви команда, а не група різних людей - гратулюю вам, раз так думаю, саме вам, тим, хто минулого разу все закуповували, і варто це робити знову.
|
|
| |
nastinka | Дата: Пт, 10.04.09, 13:30 | Повідомлення # 52 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Арсен повний! весь забитий продуктами! можна закупатись в арсені! Бренд ти був не правий
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 10.04.09, 14:08 | Повідомлення # 53 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Арсен повний! весь забитий продуктами! Ооо...це приємно чути, бо як я була там останній раз, то навіть зубної щітки не купила. Тоді Арсен)))) Quote (Mysterio) минулого разу сценарій був таким же а через дві години ми вже були на місці. у всякому випадку рекогносцировка, стояння в черзі і т.д. зайняло максимум хвилин 40 Так, минулого разу досить швидко зібрались...
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 10.04.09, 14:35 | Повідомлення # 54 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Бренд ти був не правий Quote (lomza_t) Ооо...це приємно чути, бо як я була там останній раз, то навіть зубної щітки не купила. Тоді Арсен)))) Я був правий, просто рельно ще до недавна там було зовсім пусто ніякого товару. Видно тепер вже та нова компанія з 1ого квітня( яка купила Арсен) почала ще під старою назвою продавати товар.
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 10.04.09, 15:29 | Повідомлення # 55 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| тобто там товар не дуже свіжий? ви впевнені, що хочете купувати там?
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 10.04.09, 15:36 | Повідомлення # 56 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Rain) тобто там товар не дуже свіжий? якраз навпаки це означає що товар там дуже свіжий
Йа Айтішко
|
|
| |
Inga | Дата: Пт, 10.04.09, 19:56 | Повідомлення # 57 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| А по скільки скидаємось?
|
|
| |
Rain | Дата: Пн, 13.04.09, 08:27 | Повідомлення # 58 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| до речі, я не знаю, чи хтось дививвся прогноз погоди але на той випадок, коли буде погана погода, може варто придумати план В? наприклад тусня в якомусь приміщенні? або знайти мега-велике накриття і там тусити і дивитися на дощ? ...мммм....) або влаштувати дощове паті, коли всі в гумовцях, гуляють під дощем, і на другий день всі застуджені? ну словом, говорити можна багато але давайте щось думати про запасний план.
|
|
| |
nastinka | Дата: Пн, 13.04.09, 11:22 | Повідомлення # 59 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Rain) до речі, я не знаю, чи хтось дививвся прогноз погоди але на той випадок, коли буде погана погода, може варто придумати план В? наприклад тусня в якомусь приміщенні? або знайти мега-велике накриття і там тусити і дивитися на дощ? ...мммм....) або влаштувати дощове паті, коли всі в гумовцях, гуляють під дощем, і на другий день всі застуджені? ну словом, говорити можна багато але давайте щось думати про запасний план. о_0 можна зробити шашлики пiд накриттям.
|
|
| |
nastinka | Дата: Пн, 13.04.09, 11:24 | Повідомлення # 60 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| на шалик десь по 20-25 гривень мну. а я там всьо забадяжу. хто йде. той до 24 закине мну грошi =)
|
|
| |