WiP'ивка v1.1
|
|
Mysterio | Дата: Пт, 31.10.08, 12:27 | Повідомлення # 1 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Ітак форумляни і форумляночки! Є ідея повторити культурний захід під назвою WiP'ивка. На цей раз проводити ми її будемо у якийсь вихідний день, тому що частина людей які б були там дуже бажані, в будні працюють або вчаться. Найвірогідніше це буде якась з найближчих субот. В цій темі відписуйте хто має бажання бути присутнім. Зробити це бажано до понеділка, щоб на протязі тижня ми вирішилися з іншими організаційними питаннями. Сума абонентського внеску коливатиметься в районі 50 грн в залежності від обстановки в якій ми WiP'иватимемо Ітак поїхали...
Повідомлення відредагував Mysterio - Пт, 31.10.08, 19:06 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 31.10.08, 12:31 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| ну так шо....видно я долучаюсь
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Пт, 31.10.08, 13:00 | Повідомлення # 3 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| я буду обязательно! поскольку я отсутствовал на прошлой, то вознамериваюсь активно наверстать на этой!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 31.10.08, 13:26 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Val-Amart) я буду обязательно! поскольку я отсутствовал на прошлой, то вознамериваюсь активно наверстать на этой! вау...правда чтобы наверстать ВСЁ что пропустил ИМХО будет немного затруднительно Додано (31.10.2008, 13:26) --------------------------------------------- ну я звичайно теж буду
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 31.10.08, 13:30 | Повідомлення # 5 |
Нагороди:
| я буду..але тре зачекати зарплату))) а тоді можна піти на кальян......і....пиво....і....все інше) <_<
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Пт, 31.10.08, 18:56 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) П.С. А на кальян я з вами мушу піти !!! на кальян можна і без віпівки сходити Quote (lomza_t) минулого разу я так швидко пішла, що цього разу хотілося б побути довше ми навряд чи на цей раз будемо довго пора року вже не та, темніє набагато швидше, та й з нинішньою погодою не загадєш як воно буде
Повідомлення відредагував Mysterio - Пт, 31.10.08, 19:00 |
|
| |
|
lomza_t | Дата: Пт, 31.10.08, 21:18 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) О! Думаю я теж буду... На правах ініціатора шо лі... Quote (Mysterio) ми навряд чи на цей раз будемо довго sad Та хоча б годинки з 3, але не такі годинки, шо хлопці підуть кудись-там, а дівчата лишуться і помиратимуть з нудьги...чи навпаки...але так, щоб ми були всі разом і більше часу присвятили обговоренні нашого любого WiP'а і нас самих я гадаю...
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 31.10.08, 22:45 | Повідомлення # 10 |
Нагороди:
| ну тому ми підемо десь в кафе або в сауну...може купимо кальян?) бум мати спільнпий..спеціальна для wip-ивок)))
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 31.10.08, 23:44 | Повідомлення # 11 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) але не такі годинки, шо хлопці підуть кудись-там, а дівчата лишуться і помиратимуть з нудьги...чи навпаки... наскільки я памятаю, то нудьгували лише ви з настьою а інга підійшла, вболівала і нудьги я в неї щось не помітив Quote (andrew) О! Думаю я теж буду... На правах ініціатора шо лі... Хто аффтар даної теми той і ініціатор кальяна Quote (nastinka) ну тому ми підемо десь в кафе або в сауну от голосуємо і вирішуємо куди ми підемо Quote (nastinka) може купимо кальян?) мона але тоді я даю найбільше і зберігається він в мене це щоб ви мене колись на якусь віпівку не забули
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Сб, 01.11.08, 12:42 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| голосування до понеділка так що ще рано щось обирати
|
|
| |
adrenalin | Дата: Сб, 01.11.08, 19:01 | Повідомлення # 14 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Я тоже буду обовязково!!!! Так, на рахунок кальяна, у мене є і можу взяти куда треба. ше в мене є ультрафіолет і страбоскоп якшо треба
|
|
| |
Inga | Дата: Сб, 01.11.08, 20:01 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я піду! (Тільки, якщо не дуже багато бабла треба буде, бо при нинішній кризі...) Я за суботу.
|
|
| |