WiP'ивка v1.1
|
|
Brand | Дата: Пн, 03.11.08, 17:31 | Повідомлення # 31 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Mysterio) нащот коли то половина за суботу половина за неділю вирішено що в неділю на 14:00 біля Арсену що на 700річча Quote (Mysterio) нащот куда - частина шашлики, частина дача , частина кальян Це все можна обєднати. Кальян хто хоче той курить хто не хоче той не курить ( кальян я можу взяти з дому, правда він маленький )
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 03.11.08, 17:43 | Повідомлення # 32 |
Нагороди:
| ну ще є в адреналіна(гавалюка Тараса) там табак і вино купимо - не проблема так шо 14-00 в неділю на 700-річчя біля Арсену... хто йде зголоситись до п,ятниці!
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 03.11.08, 18:28 | Повідомлення # 33 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| я БУДУ на зустрічі. завтра здам andrew 50 грн. і якщо треба буде - в четвер донесу скільки скажете. можу взяти на себе якусь роль в підготовці, залучити нових кадрів...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 03.11.08, 21:18 | Повідомлення # 34 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Я не знаю, чи зможу прийти Дуже велика ймовірність, що в неділю мене не буде дома((( В будь-якому випадку, гарно вам відсвяткувати!
Повідомлення відредагував lomza_t - Пн, 03.11.08, 21:20 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 03.11.08, 22:03 | Повідомлення # 35 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) так шо 14-00 в неділю на 700-річчя біля Арсену... хто йде зголоситись до п,ятниці! ну от блін...як ви вже визначаєтесь де і коли збиратись,коли ше не вирішили куди йдемо??? якшо наприклад на кальян то думаю краще в центрі,якшо на шашель,то залежно який ліс.... ви почекайте з місцем і часом....визначемося хто йде точно,порахуємо скільки треба буде з особи і тоді вирішуємо куди ,шо і як...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Lew | Дата: Пн, 03.11.08, 22:49 | Повідомлення # 36 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) визначемося хто йде точно,порахуємо скільки треба буде з особи і тоді вирішуємо куди ,шо і як... я вважаю, що будь - які кроки до установлення часу зустрічі можна віднести до позитиву. адже це вже крок уперед, залишилось тільки визначитись, куди підемо після того, як зустрінемось. шашлики - відпадають, погода може все зіпсувати. тому краще так - зустрічаємось так як і написано - в 14 00 біля Арсену. далі - якщо погода хороша - беремо мясо, всі причандалі і їдемо в якийсь ліс. якщо ж ні - до центру.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 03.11.08, 23:43 | Повідомлення # 37 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) я вважаю, що будь - які кроки до установлення часу зустрічі можна віднести до позитиву.адже це вже крок уперед, залишилось тільки визначитись, куди підемо після того, як зустрінемось. шашлики - відпадають, погода може все зіпсувати. тому краще так - зустрічаємось так як і написано - в 14 00 біля Арсену. далі - якщо погода хороша - беремо мясо, всі причандалі і їдемо в якийсь ліс. якщо ж ні - до центру. а я вважаю шо треба спочатку визначитись а тоді вже домовлятись
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 04.11.08, 09:26 | Повідомлення # 38 |
Нагороди:
| я можу або в п,ятницю або в неділю..бачу...п,ятниця перемагає.
|
|
| |
Inga | Дата: Вт, 04.11.08, 11:28 | Повідомлення # 39 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Давайте спочатку визначемо в який день може більшість, а остальні вже будуть підстраюватись? Додано (04.11.2008, 11:28) ---------------------------------------------
Quote Lew, тому краще так - зустрічаємось так як і написано - в 14 00 біля Арсену. далі - якщо погода хороша - беремо мясо, всі причандалі і їдемо в якийсь ліс. якщо ж ні - до центру. Не знаю як ти, але більшість людей не піде в ліс в тій одежі, в якій піде в кафе. Тому краще домовитись куди ми всетаки йдем.
Повідомлення відредагував Inga - Вт, 04.11.08, 11:28 |
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 04.11.08, 11:31 | Повідомлення # 40 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Народ, я вам можу сказати як все кінчиться якшо ми спочатку зберемся і скинемся, а потім начнем рішати куда ми йдем. НАчнеться шум, години дві всі будуть спорити, потім ми або розділимся і підуть всі куди вони хочуть або ми всі пачкою просто повалим на пиво... і получиться не віпівка а фіг знає шо... СПОЧАТКУ ВИРІШУЄМ КУДА І КОЛИ А ПОТІМ ЗБИРАЄМСЯ!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Lew | Дата: Вт, 04.11.08, 19:00 | Повідомлення # 41 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| вирішуйте, але давайте в неділю...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 04.11.08, 19:19 | Повідомлення # 42 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| А може в суботу? Або в понеділок?
|
|
| |
Lew | Дата: Вт, 04.11.08, 20:05 | Повідомлення # 43 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) А може в суботу? Або в понеділок? я так хочу сходити на футбол в суботу, а в понеділок - ніяк...
|
|
| |
andrew | Дата: Вт, 04.11.08, 20:30 | Повідомлення # 44 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я можу в пятницю, суботу, неділю... у звязку з тим шо настя в суботу працює, ми йдем в неділю... неділя. ми. всі. мясо. кальян. дача...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 04.11.08, 21:49 | Повідомлення # 45 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я теж можу в пятницю, суботу і неділю але на жаль я бачу половині субота, половині неділя більше підходить а це не єсть гут... Додано (04.11.2008, 21:49) --------------------------------------------- пропоную загальний збір бажаючих в четвер або пятницю коло шагу
|
|
| |