МазоХ
|
|
Escudo | Дата: Пн, 17.11.08, 17:58 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Був в мазоху декілька раз.. Мені сподобалося! Особливо люблю церемонію коли тобі дають вибрати картку.. Я завжди підглядую чи нема часом там кайданок (наручників).. Мені так подобаєтсья сидіти в наручниках.. якась обмеженість в рухах.. Гі Але наручники прикольні! Зверху в меху! ЩОб в руки небуло больно! Рощовий мех! ГЛЯМУР
|
|
| |
yura | Дата: Пн, 17.11.08, 18:35 | Повідомлення # 2 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Був у Мазосі, ідея досить таки оригінальна. Наскільки я знаю, у Мазоха і Криївки - один і той самий власник(ки). Ціни правда кусяються, але іноді мона зайти. Quote (Escudo) Особливо люблю церемонію коли тобі дають вибрати картку. Ненаю, ніколи такого не бачив, може через те, що казав: "А покажіть, що у Вас є". Крім наручників з мєхом, там є прикольні кайдани (непам"ятаю, як вони правильно називаються)+ошейник. Інтерйєр досить незвичний, плюс по тєліку завжди якісь такі дурні фільми показують, що аж так і виникає бажання напитися А вот ідея з туалетом - СУПЕР! Перший раз як зайшов - попав у жіночий (там правда вивісок немає), потім вирішив все таки зайти у чоловічий - сміявся досить таки довго. Рекомендую туди зайти, шкода що у Львові не так багато таких закладів
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 18.11.08, 10:11 | Повідомлення # 3 |
Нагороди:
| ммм...приховані фантазії хлопців)))) я там ше не була..але можливо з часом..коли захочу "гострих" відчуттів...піду туди повивитись як їх отримати
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 18.11.08, 13:04 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) приховані фантазії хлопців)))) я промовчу про "приховані фантазії" наших дівчаток))))) бо пару раз як почув то був типу "фшоке"
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 18.11.08, 14:54 | Повідомлення # 5 |
Нагороди:
| Quote (Mysterio) я промовчу про "приховані фантазії" наших дівчаток))))) бо пару раз як почув то був типу "фшоке" biggrin від мене? о_0 чи взагалі?) поділись га?)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 18.11.08, 15:08 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) від мене? о_0 чи взагалі?) поділись га?) ну я не можу так палити контору людям))))) серед тих дівчаток і віпівці є так шо, сорі, не можу))))
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Вт, 18.11.08, 15:40 | Повідомлення # 7 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| попалил-таки ведь
Повідомлення відредагував DarkAndrew - Вт, 18.11.08, 22:29 |
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 18.11.08, 16:00 | Повідомлення # 8 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я тіки сказав що знаю))) але що саме і про кого я ж не сказав)))
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 18.11.08, 18:17 | Повідомлення # 9 |
Нагороди:
| а що смачненького є в цій кафешці.. може меню в когось завалялось?)) може є десь сайт?
|
|
| |
yura | Дата: Вт, 18.11.08, 18:18 | Повідомлення # 10 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Мазох Кафе Їхнє меню
Повідомлення відредагував yura - Вт, 18.11.08, 18:18 |
|
| |
Escudo | Дата: Ср, 19.11.08, 11:04 | Повідомлення # 11 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (yura) по тєліку завжди якісь такі дурні фільми показують, що аж так і виникає бажання напитися Так! Там або Казанову показують або засідання верховної ради... Причому друге - більше Мазохістичне ІМХО Додано (19.11.2008, 11:04) ---------------------------------------------
Quote (yura) Крім наручників з мєхом, там є прикольні кайдани (непам"ятаю, як вони правильно називаються)+ошейник. А ще там Пльотку дають! Жаль що там мало місця! Непомахаєш нею занадто... А ще буває що прищепку. Взагаліто призначення її на соски... Але люди зовсім пріколу нешарять. Чіпляють собі на фктболки... І спочатку задум був кращий. ПРосто було занадто багато обіженої клієнтури. Ці картки були примусові! І Офіціантки самі заковула в кайдани, достільчика, одівали прищепки і т.д... У всіх працівників мав бути хамовитий тон. І меню мало буто повне матів. Я вимер з — "суп з бичачого члена" Цей заклад мав призивати до свого хворого, хаотичного але всежтаки порядку!!! Ех.. Жаль що вони самі попустили ці правила...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 19.11.08, 11:13 | Повідомлення # 12 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Escudo) Я вимер з — "суп з бичачого члена" Радуйся ще що не "яєшня з бичачих яєць" або "млинці з бичачим сиром"
|
|
| |
yura | Дата: Ср, 19.11.08, 12:14 | Повідомлення # 13 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Escudo) А ще там Пльотку дають! Жаль що там мало місця! Непомахаєш нею занадто.. Якщо їх гарно попросити - можуть тобі всі їхні "причандалля" принести. В принципі ми так і робили, тому, там ще багато чого має бути в запасі Quote (Escudo) Ці картки були примусові! І Офіціантки самі заковула в кайдани, достільчика, одівали прищепки і т.д... В принципі ця традиція є в них і до цього часу, але я таке бачив, коли приїжджають туди іноземці.
|
|
| |
Escudo | Дата: Ср, 19.11.08, 13:31 | Повідомлення # 14 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Людии! Може вкого є фоти зроблені коли ви стиділи в Мазосі?? Викладуйтее!!!
|
|
| |
|