МазоХ
|
|
|
Brand | Дата: Пт, 21.11.08, 10:12 | Повідомлення # 17 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (DarkAndrew) так як би тебе не перло там, га? А ти не подумав що він хотів з нею бути в іншому місці га?
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 21.11.08, 10:48 | Повідомлення # 18 |
Нагороди:
| Quote (Brand) А ти не подумав що він хотів з нею бути в іншому місці га? а й справді..треба було сперти звідтам всі ці причандалля.) закритись в туалеті на декілька годин))) і... ну та самі розумієте)))) отак) а може його взагалі не пре отакавот штука? поміряв шоб сфотографуватись?
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 21.11.08, 11:10 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) а й справді..треба було сперти звідтам всі ці причандалля.) закритись в туалеті на декілька годин))) і... ну та самі розумієте)))) отак) ууу Настінька розбушувалась ?
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 21.11.08, 13:54 | Повідомлення # 20 |
Нагороди:
| Quote (Brand) ууу Настінька розбушувалась ? о_0 шо? де? хто? я? коли таке було?) я нічо навіть не тойвот.... хочу в МазоХ)))
|
|
| |
yura | Дата: Пт, 21.11.08, 16:00 | Повідомлення # 21 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (DarkAndrew) Юрка в тебе такий вигляд, так як би тебе не перло там, га? (саркастично-пофігістичний ) Тоді я перший раз туди зайшов. Чесно було досить таки цікаво, а вже потім, там коли заходиш туди 2,3-й рази, вже не так цікаво Quote (nastinka) а й справді..треба було сперти звідтам всі ці причандалля.) В цієї дівчини до речі є такі наклонності (клептоманія), хотіли сперти, вже в сумку положили, але там камера наблюдає, і ми вирішили, що це не вартує того, до речі всі їхні "причандалля" можна легально у них купити, в мене знайомий купив там свої дівчині ложечку (як би це дивно не звучало, але так воно є) Quote (nastinka) закритись в туалеті на декілька годин))) Це ПРОСТО знайома і нічого більше (причому в такому стані, як ми були - нам було не дотого )
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
Повідомлення відредагував yura - Пт, 21.11.08, 16:01 |
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 21.11.08, 17:07 | Повідомлення # 22 |
Нагороди:
| Quote (yura) Це ПРОСТО знайома і нічого більше (причому в такому стані, як ми були - нам було не дотого biggrin ) а в якому стані ви були?) о_0
|
|
| |
yura | Дата: Пт, 21.11.08, 17:43 | Повідомлення # 23 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) а в якому стані ви були?) Ну як тобі сказати.....ми трошки випили собі пивка (так в купі літрів зо 5.....)і нам вже було хорошо. Ще пиво називалось, шось там (чи хтось Козел)
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
crashman | Дата: Пт, 17.07.09, 14:56 | Повідомлення # 24 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Прикольний заклад, був там пару разів сподобалось атпад, особливо коли біля нас сиділи поляки, вони не знали шо тут офіціантка може вибрати когось і пьоткою трошки побити, тут заходить їхній друзяка поляк, а офіціантка давай його він не зрозумів шо тут до чого давай пищати кричати втікати від неї, ото була хохма, потім нас закували, мені на ногу на ногу таку штуку а другу руки і шию - він пиво нормально не міг пити - так шо прикольно полюбому, йти рокомендую всім !!!
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Нд, 19.07.09, 13:39 | Повідомлення # 25 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (crashman) Прикольний заклад, був там пару разів сподобалось атпад, особливо коли біля нас сиділи поляки, вони не знали шо тут офіціантка може вибрати когось і пьоткою трошки побити, тут заходить їхній друзяка поляк, а офіціантка давай його він не зрозумів шо тут до чого давай пищати кричати втікати від неї, ото була хохма, потім нас закували, мені на ногу на ногу таку штуку а другу руки і шию - він пиво нормально не міг пити - так шо прикольно полюбому, йти рокомендую всім !!! Це написав НАСТОЯЩИЙ садомазо )))) без обид )))
|
|
| |
crashman | Дата: Пт, 24.07.09, 12:08 | Повідомлення # 26 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| }{@Tske)R А ше там телік такий поприколу в сітці весь і йдуть маразматичні фільми такі, кому надоїли там всяки хауси і так далі якраз в тєму!!!! ))))
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 25.07.09, 00:17 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (wip2) хочу в МазоХ))) І я!!! Часом не польське ? Quote (crashman) А ше там телік такий поприколу в сітці весь і йдуть маразматичні фільми такі, кому надоїли там всяки хауси і так далі якраз в тєму!!!! )))) Ооо...який кайф! Однозначно, варто сходити! ))
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 31.07.09, 06:25 | Повідомлення # 28 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Quote (yura) Козел точно польське. але Guinness, Ірландія, краще. Шкода, щзо в МазоХу його нема. Quote (lomza_t) Quote (crashman) А ше там телік такий поприколу в сітці весь і йдуть маразматичні фільми такі, кому надоїли там всяки хауси і так далі якраз в тєму!!!! )))) Ооо...який кайф! Однозначно, варто сходити! )) я раз пів години дивився той фільм. тупо стрічка без сенсу, зазвичай з сценами мазохізму.
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 31.07.09, 12:17 | Повідомлення # 29 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| А від коли то Козел став польским пивом? завжди чеським був. Почитав тут вашу темку та здивувався, завжди думав що це одноразовий заклад для туристів (Один раз відвідав і все) ...
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 29.08.09, 20:17 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Brand) А від коли то Козел став польским пивом? завжди чеським був. взагалі-то, так...спутала з Żubr ))) Нуу...Криївку теж можна вважати одноразовим закладом для туристів, але в неї багато раз ходять одні і ті ж люди, тому і МазоХ не виняток
|
|
| |