Яка в вас труба
|
|
|
|
osmos | Дата: Пт, 07.12.07, 22:38 | Повідомлення # 1 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Переголосування!!!
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 08.12.07, 10:10 | Повідомлення # 2 |
Нагороди:
| навіть тему переміняли)) молодці))) додали мій самсунг))
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 09.12.07, 11:15 | Повідомлення # 3 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| SE низька ціна за високу якість - респект
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 09.12.07, 18:03 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Мене приперають Нокії серії ExpresMuzic!!! Їх почали випускати з 17 млн.кольорів екрана!!!Мене приперає Nokia 5310
|
|
| |
|
wip2 | Дата: Нд, 09.12.07, 20:05 | Повідомлення # 6 |
Нагороди:
| ненавиджу рожевий колір...вважаю шо мобілка не саме головне..ажливо шоб мески можна було писати і дзвонити...а так краще мп3-шку мати яку я так хочу і якої я немаю((((
|
|
| |
Shooric | Дата: Пн, 10.12.07, 12:48 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) ненавиджу рожевий колір :blahblah: а вкого годиник на руці рожевий??????
Потеряв надежду мы обретаем свободу
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 10.12.07, 15:58 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Shooric) а вкого годиник на руці рожевий?????? Quote (Rain) SE низька ціна за високу якість я би швидше сказав висока ціна за високу якість (у мене теж СЕ, і коштував він мені відверто дорого)
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Пн, 10.12.07, 16:41 | Повідомлення # 9 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Люблю Сонеріки по багатьох причинах, але основні з них це: зручність в користуванні, приємний інтерфейс (тобто меню), хороший дизайн та ще одна незамітна особливість - хороша та досить швидка робота з картками памяті. Quote (nastinka) .вважаю шо мобілка не саме головне..ажливо шоб мески можна було писати і дзвонити.. Абсолютно з тобою згідний. Зараз є люди, які щонайменше раз в місяць "повинні" змінити телефон, не вважаю це правильним (ІМХО) І ще одне: зараз "пішла ера" смартфонів, наскільки я знаю на даний момент - вони користуються великою популярністю серед людей. Так до чого я веду, чомусь по особистих причинах вони мене зовсім не приваблюють. "Чим дальше в ліс, тим більше дров" - тобто навалили туди всього потрібного, і не зовсім - що і выдповыдно збільшує кількість проблем з ними, тому я і притримуюсь думки nastinka`и (Знову ІМХО). А на рахунок кольору - то лише Black, хоча, якщо чесно, то це в телефоні основне.
Повідомлення відредагував Nik_Parker - Пн, 10.12.07, 16:43 |
|
| |
Miki | Дата: Пн, 10.12.07, 19:41 | Повідомлення # 10 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я узаю вже 7 місяців нокію 6233 : дуже задоволений. Проте дисплей трохи маловатий і нема вспишки. Думаю міняти на ASUS p525; Що скажете? Може щось порадите!?
|
|
| |
osmos | Дата: Пн, 10.12.07, 19:47 | Повідомлення # 11 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Nik_Parker) чомусь по особистих причинах вони мене зовсім не приваблюють Сматфони важкі в користуванні! Але якщо добре розібратися, то в них є багато можливостей. Мені теж подобаються Se хоча в мене Нокія.
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Вт, 11.12.07, 00:07 | Повідомлення # 12 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| .Quote (Miki) Думаю міняти на ASUS p525 На скільки я знаю - хороша модель, в однієї близької людини була. P.S. : на даний момент про характеристики нічого не скажу, можливо щось нарию в неті - викладу.
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Вт, 11.12.07, 00:31 | Повідомлення # 13 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (tesljukvova) Сматфони важкі в користуванні! Але якщо добре розібратися, то в них є багато можливостей. Про малофункціональність смартфонів ніхто нічого не говорив. Йшлося про те що цих можливостей забагато. За задумкою мав би бути маленький прототип ПК, а в результаті получилась така собі абстрація: ні нормальний телефон, ні портативний компютер. Знаю, що багато людей користуються смартфонами - і повністю ними задоволені, це так само залежить від вподобань людини: хтось "ганяється за модою" (по-типу: "Я в Михайла бачив шмартфон, піду і собі такий возьму"), а хтось і вправду так як ти любить функціональність (до якої, я не спорю навіть якщо дещо складної, привикається). Не зважаючи на це, не маю на меті брати будь-який смартфон, не подобаються вони мені і все. Крім того, я повністю задоволений своїм апаратом (Який я вважаю, немає ні змісту, ні потреби, міняти: ні зараз, ні пізніше). Єдиний варіант, що з розвитком цієї індустрії - нас просто витіснять на смартфони, тоді, повторюю і тільки тоді, я можливо перейду на щось такого роду.
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Вт, 11.12.07, 16:01 | Повідомлення # 14 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| А де LG що знов починаєте.
|