Яка в вас труба
|
|
|
|
fiar | Дата: Вт, 11.12.07, 16:23 | Повідомлення # 16 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Як на мене еріксон теж якісний чи ні?
Пали ризину , але не спали душі
|
|
| |
Miki | Дата: Ср, 12.12.07, 00:32 | Повідомлення # 17 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Слухай Nik Parker мені дуже цікаво як там джостік в тому ASUS, чи не глючить? Попитай в того знайомого. Потім напишеш, ок? Модель цікава і не дорога то одне що джойстик а все так ок.
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Ср, 12.12.07, 23:06 | Повідомлення # 18 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Miki) Слухай Nik Parker мені дуже цікаво як там джостік в тому ASUS, чи не глючить?Попитай в того знайомого. Потім напишеш, ок?Модель цікава і не дорога то одне що джойстик а все так ок. Ні, проблем з джойстом у нього не було (Попри те, що він досить довго його юзав) На швидку руку знайшов його характеристики
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Чт, 13.12.07, 12:29 | Повідомлення # 19 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Nik_Parker) А на рахунок кольору - то лише Black, хоча, якщо чесно, то це в телефоні основне. Вибачте, НЕ основне
|
|
| |
Miki | Дата: Чт, 13.12.07, 21:58 | Повідомлення # 20 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| ДЯКУЮ за пораду.
|
|
| |
Miki | Дата: Чт, 13.12.07, 22:01 | Повідомлення # 21 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| В моєї сестри вчора соні-еріксон V630i впав у воду. Трохи жалко, бо досить довго 'плавав' і тепер не включається. За сушку напевне схочуть до 10 у.е.
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Чт, 13.12.07, 23:09 | Повідомлення # 22 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Miki) ДЯКУЮ за пораду. Та, взагалі, немає за що. Я всього-навсього дав відповідь на твоє запитання. Хорошого тобі вибору
|
|
| |
Miki | Дата: Пт, 14.12.07, 21:50 | Повідомлення # 23 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Можна взяти і Самсунг і710 всього 1900 грн. Достойний конкурент Асусу п525. Проте клавіатури нема і потрібно користуватись тільки стилусом. Трохи незручно коли списуєш на парах.
|
|
| |
Stranger | Дата: Нд, 16.12.07, 22:59 | Повідомлення # 24 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Рябята а у меня Motorola e770v !!! И вообще моторы самые прикольные телефоны ! А люблю их за то, что все что ни есть у тебя в телефоне (прошивка,скины, drm графика
Ученые установили факт! Что плохих женщин надо бить! Животом по попе.... :)
|
|
| |
osmos | Дата: Пт, 21.12.07, 21:53 | Повідомлення # 25 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Nokia рулить! To nastinka, Вrand Бачите форум живе, а ви на мене нависали
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Пн, 24.12.07, 20:45 | Повідомлення # 26 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| В мене LGЛИЖА KG200 супер трубка коли падає не розлітається мр3, карта памяті (від величини памяті не починає лагати хоч 2Gb влупити) камера 1.3 маловато але я нею рідко користуюсь (і взагальному телефон шукав без камери) GIF тормозе, відео іде ідеально і ще в холоді перестає бачити сім карту (смішно). Мене влаштовує. І я не з тих людей які телефон міняють як шкарпетки. В мене телефон до його абсолютної смерті і якщо не загублю.
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 24.12.07, 22:44 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) супер трубка коли падає не розлітається Оце сильно!!! В мене є подруга, в якої телефон вже ні на шо не реагує! Він їй в воду впав, а вона його розібрала, на сонце і за годинку все працює... Quote (}{@Tske)R) і ще в холоді перестає бачити сім карту (смішно). Мене влаштовує. Дійсно смішно, але якщо тебе влаштовує))) В мене Sony Ericsson W810і і я теж ним задоволена, хоча царапається швидко, але функціональність порівняно на високому рівні.
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 25.12.07, 11:43 | Повідомлення # 28 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) від величини памяті не починає лагати хоч 2Gb влупити Це не показник, так як нормальні телефони не враховуючи смартів на Мобайлі починають глючити коли памяті стає більше ніж 2-а, себто 4-и
Йа Айтішко
|
|
| |
FASHUST | Дата: Пт, 28.12.07, 11:33 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| в мене зараз самсунг а раніше з 5 класу була нокіа 3310 яку я іспитував по всіх категоріях і вона ще досі працює нокіа респект і уважуха
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 28.12.07, 12:10 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (FASHUST) нокіа 3310 Мега респектний телефон Доречі чемпіон по кількості продаж в світі. Ще в свій час до нього наблизилвся Соні-Електрон Т610
Йа Айтішко
|
|
| |