плавання
|
|
Rain | Дата: Сб, 03.11.07, 10:09 | Повідомлення # 1 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| СПОРТ - забезпечує хороший настрій, продовжує життя і сексуальну спроможність до 65 років! в кого не було такого: зранку стаєш з відчуттям, ніби тебе прокляли всі демони Безодні ЩО РОБИТИ? Відповідь проста: ЗАРЯДКУ (руханку) то не гон - це дійсно діє - піднімається настрій і, здаться, що вже хто б там не кричав і не напрягав Тебе, не зможе зруйнувати твого настрою ))))) але от плавання 2-3 рази на тиждень допомагає 1) розслабитись - багато людей не знають, що це таке, повірте 2) не давати занепадати своєму ТІЛОВІ і ДУХОВІ (і так знаєте, які в плавців м"язи спини - дівчата на то кидаються) 3) відігнати небезпеку ОСТЕОХОНДРОЗУ не в 30 років, а .....ну хоч в 50... отже, плавати, плавати і ще раз плавати !!!Добавлено (03.11.2007, 10:09) --------------------------------------------- питання: де і за скільки в теперішній період року можна сходити в басейн? бажано менша ціна + більша якість
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 03.11.07, 10:15 | Повідомлення # 2 |
Нагороди:
| я колись займалась айкідо) а ше танцями)
|
|
| |
Tapac | Дата: Сб, 03.11.07, 15:35 | Повідомлення # 3 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| я ходив, у Динамо. Якість класна, мені подобалося, водичка файна, ремонт нормальний, з роздівалки нічого не крадуть. Коли я там ще був то було по 18 або по 20 грн. щось я точно не пам’ямаю.
Багато говорити і багато сказати не є те саме. (Софокл)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 04.11.07, 15:18 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| А в мене в житті було КАРАТЕ а зараз ФУТБОЛ. Футбол це корисно але й небеспечно. Добавлено (04.11.2007, 15:18) ---------------------------------------------
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 04.11.07, 16:35 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Tapac) я ходив, у Динамо. Якість класна, мені подобалося, водичка файна, ремонт нормальний, з роздівалки нічого не крадуть. Коли я там ще був то було по 18 або по 20 грн. щось я точно не пам’ямаю. о, то прикольно, дякую за відповідь - мабудь то було не так вже і давно, бо зараз приблизно ціна не змінилася... а чи є якийсь абонемент? система знижок?..
|
|
| |
Tapac | Дата: Нд, 04.11.07, 17:14 | Повідомлення # 6 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Є абонементи на тижденб на місяць, ... і там відповідно і ціна менша (якщо будеш раціонально то використовувати) Є ще квиточик такі зразу на разів 10 і більше, там тоже ціна менша. Але я ходив ще на весні туда, буду знов починати У мене ще знайомий є він на СКА ходить, каже що якось можна про безкоштовне плавання домовитися, тільки там басейн у дуже поганому стані (плитка падає, воду неміняють - аж жовта) Добавлено (04.11.2007, 17:14) --------------------------------------------- ну не так там всьо аж і погано як я написав, ну наближено до того
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 05.11.07, 16:59 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Є ще як варіант "Дельфін" - вул. Трильовського 12а, тел. 244-36-31 Але там поідеї дороще ніж на динамо, правда якість теж вища З.І. доречі теж з нового року хочу почати регулярно відвідувати басейн. Плавання респект.
Йа Айтішко
|
|
| |
Tapac | Дата: Пн, 05.11.07, 17:37 | Повідомлення # 8 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| у мене ще один одногрупник на Сихові живе, то їм від школи безкоштовно оплачували плавання у тому Дельфіні. То він мені казав що там дуже класний басейн Сайт басейну
|
|
| |
kitpes | Дата: Вт, 06.11.07, 09:17 | Повідомлення # 9 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Quote (Tapac) У мене ще знайомий є він на СКА ходить, каже що якось можна про безкоштовне плавання домовитися, тільки там басейн у дуже поганому стані (плитка падає, воду неміняють - аж жовта) Воду там міняють....але плитка в мосі.тому вода здається брудна...і ше там дно слизьке відтого моху..і не тільки дно....там до басейну важко дійти...дуже слизько... КОротше...в Ска не ходіть більше лікуватися від нього будете ніж Плечі нарощувати....
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 06.11.07, 19:17 | Повідомлення # 10 |
Нагороди:
| я також хочу в басейн ходити
|
|
| |
|
wip2 | Дата: Ср, 07.11.07, 19:23 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| і шо в ньому такого кльового?
|
|
| |
Tapac | Дата: Ср, 07.11.07, 22:08 | Повідомлення # 13 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| у динамо заплатив 20 грн. і плаваєш на скільки сили хватить, хоч годину хоч п’ять
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 09.11.07, 13:13 | Повідомлення # 14 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) і шо в ньому такого кльового? Сходіть або зїздіть я тільки висловив свою думку Добавлено (09.11.2007, 13:13) --------------------------------------------- Футбол. Ліга чемпіонів. Результати матчів за вівторок "Челсі" - "Левськи" - 2:0 "Барселона" - "Вердер" - 2:0 "Спортінг" - "Спартак" - 1:3 "Баварія" - "Інтер" - 1:1 ПСВ - "Бордо" - 1:3 "Галатасарай" - "Ліверпуль" - 3:2 "Олімпіакос" - "Шахтар" - 1:1 "Рома" - "Валенсія" - 1:0 Шанувальникам футболу
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 09.11.07, 16:12 | Повідомлення # 15 |
Нагороди:
| ну взагалі ж можна б букло описати шо в ньому є і шо в ньому тобі найбільше сподобалось) от шо я мала на увазі.
|
|
| |