плавання
|
|
Ramzis | Дата: Пт, 09.11.07, 22:14 | Повідомлення # 16 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (nastinka) ну взагалі ж можна б букло описати шо в ньому є і шо в ньому тобі найбільше сподобалось) от шо я мала на увазі. Спеціально для тебе 2 басейна,турецька баня,водні масажи,джакузі,4 спускові горки,найвища горка майже як три поверхова хата... Добавлено (09.11.2007, 22:09) --------------------------------------------- І це все входить в ціну 80 грн. за 5 год. Добавлено (09.11.2007, 22:14) --------------------------------------------- Вартість: 100 грн. - за годину до 8-ми осіб (за кожну наступну людину 20 грн.) Масаж від 25 грн. Солярій 1 грн. 50 коп. за 1 хв. Додаткова інформація: теплий плавальний басейн довжиною 12 метрів з температурою води 30º; холодний (контрастний) басейн з температурою води 18º; шийний масаж; гідромасаж з протитечією; джакузі; більярд (американський пул); обслуговування офіціантом сауни (+10%); солярій.
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 10.11.07, 11:29 | Повідомлення # 17 |
Нагороди:
| повний фарш))) я туди хочу))))
|
|
| |
kitpes | Дата: Сб, 10.11.07, 12:38 | Повідомлення # 18 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| знаєте шо мені не подобається?!.я вам скажу Quote (Ramzis) теплий плавальний басейн довжиною 12 метрів з температурою води 30º; чому такий маленький хоч би 20, 25 метрів... там ж тільки мої ноги влізуться...
життя надто коротке, щоб витрачати його на роботу/життя з тими, хто тобі не подобається
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 10.11.07, 12:54 | Повідомлення # 19 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (kitpes) там ж тільки мої ноги влізуться... А в тебе що 696 розмір ноги Quote (nastinka) я туди хочу)))) Я ж ж казав скоро він буде і у нас на наступне літо!!
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 10.11.07, 14:36 | Повідомлення # 20 |
Нагороди:
| буду чекати з нетерпінням появи такого прекрасного комплексу)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 10.11.07, 21:11 | Повідомлення # 21 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| А люблю ходити на катки... ЦЕ прикольно
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 11.11.07, 11:07 | Повідомлення # 22 |
Нагороди:
| та дуже) особливо коли "очнулся - гипс"
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 19.11.07, 20:40 | Повідомлення # 23 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) в тебе є права на те шоб створювати тему...от і створюй) Я прежложив тему а під неї нехочу підписуватися тому що я невідпоівдальний!!!!!!!!!!! _________________________________________ Буде видалено, по причині флуд
Повідомлення відредагував Brand - Вт, 20.11.07, 13:01 |
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 20.11.07, 18:39 | Повідомлення # 24 |
Нагороди:
| Я так розумію, шо в нашому місті крім "Дельфіна" нічого немає... бачу, що ми вже обговорили цю тему.. тому можна продовжити її темою про різні сауни та бані) хто почнне?
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 20.11.07, 18:57 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) тому можна продовжити її темою про різні сауни та бані) Хороша пропозиція
Йа Айтішко
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 20.11.07, 20:35 | Повідомлення # 26 |
Нагороди:
| От наприклад я з Андрієм, Дімою(катарсісом) та його дружиною Галкою відвідали дуже класну сауну "Ріо" на Сихові взагалі якшо так дивитись... то дуже класно... 3 сауни(на вибір: фінська, римська та променева), ми обрали римську) також там є 2 басейна - один великий шоб поплавати, другий з холоднющою водою.. також можна собі замовити напої, подивитись телевізор, або ж випити гарячого зеленого чаю з медом.. Все чисто та акуратно придертися немає до чого... видають тапочки і рушники, мило та шампунь все інше потрібно брати з собою) (типу мочалки і плавок з купальниками) ну сказати нічого) якшо якісь запитання пишіть)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 20.11.07, 20:44 | Повідомлення # 27 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| НА МОЮ ДУМКУ прикольна турецька баня... Мені подабається її стиль!!!
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 20.11.07, 20:45 | Повідомлення # 28 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) 3 сауни(на вибір: фінська, римська та променева) Якщо можна просвіти мені трохи... Щоб я знав які це...
|
|
| |
wip2 | Дата: Вт, 20.11.07, 22:34 | Повідомлення # 29 |
Нагороди:
| римська - то воголога сауна з евкаліптом) фінська - то суха сауна і променева - ше не пробувала так шо не скажу
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 21.11.07, 13:19 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) то воголога сауна з евкаліптом) Баня ?
Йа Айтішко
|
|
| |