Улюблене для Вас Аніме !!!
|
|
BoVVeR | Дата: Пт, 26.12.08, 21:49 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Пишемо яке аніме і чому вам сподобалось.....ну типу короткий відгук.....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 26.12.08, 22:04 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Naruto(ну хто би сумнівався ) Bleach(Сугооооой!!!) Death Note(думаю тут зрозуміло...) True Tears(Ендрю респект за те шо приніс!!!рекомендую всім...) Samurai 7(класне аніме,гарно промальоване...) Wolf's Rain(ше не повністю подтивився,але шось в цьому є...) Devil May Cry(Данте рулить!!!!) Rosario+Vampire(спочатку трохи нудне,але потім нормально йде...) Avatar(впринципі дитяче і на любітєля,але мені сподобалось...)
|
|
| |
ejekk | Дата: Пт, 26.12.08, 22:13 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| якось так... Оскільки ніякого намьоку на жанр не прозвучало, то будем вважати шо підійде все. Аніме над яким можна подумати, погрузитись з головою: Ergo Proxy (чудна річь, неординарна, затянуло мене в свій час конкретно) Neon Genezis Evangelion,EoE,RoE. (класика, добавити нічого) Gunslinger Girl (також незвичайне аніме, можливо трохи нудновато, але воно того варте) The Melancholy of Haruhi Suzumiya (є над чим і поржати,є над чим задуматись) То, де багато єкшна, драйва, файтингів (деколи і кровіщі): Black Lagoon (зброя, взриви...дуже красиво зроблено) Hellsing (містика, вампіри...) Elfen Lied (дуже емоційне і пронизуюче аніме,не дивлячись на жорстокість) Tenjou Tenge (гарні файтинги,є і гарні форми)) Не в напряг, чисто поржать: Genshiken (повсякденність як вона є. В аніме мене на сміх рідко тяне,но тут я посміявся на славу)
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 26.12.08, 22:41 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (ejekk) Оскільки ніякого намьоку на жанр не прозвучало, ну я мав на увазі взагалі будь-яке... Quote (ejekk) The Melancholy of Haruhi Suzumiya все ніяк не маю часу щоб скачати і подивитись Quote (ejekk) Tenjou Tenge (гарні файтинги,є і гарні форми)) чув,але толком уявлення не маю... Quote (ejekk) Black Lagoon (зброя, взриви...дуже красиво зроблено) те саме що і попереднє...
|
|
| |
ejekk | Дата: Пт, 26.12.08, 23:06 | Повідомлення # 5 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| по суті люблю психо-краш...не люблю беззмістовні,мясні анімешкі.
Повідомлення відредагував ejekk - Пт, 26.12.08, 23:07 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 26.12.08, 23:27 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (ejekk) не люблю беззмістовні,мясні анімешкі. ну вони не всі тупе мясо....навіть той же ж наруто чи бліч взяти....там просувається ідея самовдосконалення та допомоги,любові до друзів....
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Пт, 26.12.08, 23:54 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| фуууххх...я здохну то викачувати...50 епізодів + ше один спешл,я так зрозумів....по відгуках вродь нічо...9/10 поставили.... 2 andrew, якшо вже маєш пропали мені,я болванки птом принесу....
|
|
| |
Brand | Дата: Сб, 27.12.08, 10:27 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| ну я не такий фан аніме як ви і дивився не так багато. Hellsing (містика, вампіри...) Vampire Hunter D (містика, вампіри...) Naruto - тому що класика Evangelion - тому що класика DragonBall - тому що класика
Йа Айтішко
|
|
| |
julia | Дата: Нд, 28.12.08, 14:26 | Повідомлення # 10 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| У меня тоже "послужной список" в аниме пока очень маленький, но из того что я уже успела посмотреть больше всего понравилось Death Note, ну и Наруто - это уже наверное любовь на всю жизнь (первое аниме, как первая любовь)
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
ejekk | Дата: Нд, 04.01.09, 18:53 | Повідомлення # 11 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| порадьте щось на подобі Ельфійської пісні,дякую.
|
|
| |
julia | Дата: Чт, 08.01.09, 00:56 | Повідомлення # 12 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (ejekk) порадьте щось на подобі Ельфійської пісні, Higurashi no nako koro ni (Когда плачут цикады) - я правда сама еще в процессе просмотра, но похоже что вещь стОящая.
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
Повідомлення відредагував julia - Чт, 08.01.09, 23:07 |
|
| |
ejekk | Дата: Вт, 13.01.09, 02:06 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (julia) Higurashi no nako koro ni (Когда плачут цикады) - я правда сама еще в процессе просмотра, но похоже что вещь стОящая. вже на стадії перегляду,додивлюсь скажу як)) дякую)
|
|
| |
Вікуся | Дата: Сб, 21.02.09, 11:34 | Повідомлення # 14 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Обожнюю аватара...Чому?хм...можливо тому що там сюжет цікавий,і сама ідея теж.Але одне мені там не подобається-занадто розтягнули вони ці серії...це можно було вмістити і в 10 серій....
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 21.02.09, 16:07 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Naruto Devil May Cry Avatar
|