Улюблене для Вас Аніме !!!
|
|
geka | Дата: Нд, 22.02.09, 20:23 | Повідомлення # 16 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Наруто рулить!!!
|
|
| |
Inga | Дата: Пт, 24.04.09, 15:36 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| А я всього бачила декілька і то майже всі в дитинстві: Мононокі, Аватар і Принцеса Сейлормун
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 25.04.09, 00:52 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| ну, фанат Bleach - тільки не люблю філи. Death Note успішно продивився всі серії, дякую, BoVVeR, за болванки - аніме супер. більш нічого не дивився, скористаюсь списком наверху...подивлюсь))
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 25.04.09, 01:13 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| відносно недавно до списку добавилась Suzumiya Haruhi no Yuutsu....достатньо специфічна,але мені сподоалось
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Reneus | Дата: Пн, 18.05.09, 09:39 | Повідомлення # 20 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Death Note Devil May Cry Avatar Wolfs Rain
Всім флудерам,офтоперам і т.д.сюди
|
|
| |
|
|
BoVVeR | Дата: Сб, 06.06.09, 01:14 | Повідомлення # 23 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| ітак...переглянув пару серій Хост Клаба...вроді нічо,таке юморне але піде мабуть не всім і о ужас х___Х там з перших серій є яойна парочка,добре шо в деталі не вдаються а якшо в цілому,то в студії BONES я ще не памятаю поганих проектів в крайньому випадку ті шо я дивився,а це Хост Клаб,Wolf`s Rain,Eureka 7 мені сподобались Quote (Guinnes) К Наруто пока не готов... боюсь начинать... лучше Блич Quote (Guinnes) Аватар не нра (( .. Децко както.. и какаято совсем америкосовская анимация, ну на вкус и цвет все фламастеры разные smile согласен,разве когда делать нечего с сестрой по Никелодеону посмотреть
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Вт, 23.06.09, 21:43 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| шукаю аніме D.Gray Man...качати впадло...в когось стрельнути би =РР
|
|
| |
KoJl6ACA | Дата: Нд, 12.07.09, 16:50 | Повідомлення # 26 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Було, стер. бо було різноякісне полу хардсаб, полу чисте, пору рус, полу без озвучки, саби не до всього, якісь дикі фанати дали я так не можу.. потім коли треба сяду візьму все чистеньке візьму саби все зведу і буду дивитись!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 12.07.09, 18:23 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Поки що в списку: Death Note & Code Geass Quote (Guinnes) Ghost in the shell - просто в восторге от "ручной" анимации.... настолько детальный мир что мурашки по коже.. Полностью согласна! Графика как на те годы просто восхитительная! Quote (BoVVeR) шукаю аніме D.Gray Man Можливо в Escudo є...попитайся
Повідомлення відредагував lomza_t - Нд, 12.07.09, 18:24 |
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 12.07.09, 22:36 | Повідомлення # 28 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| lomza_t, немає...у всякому випадку зараз....можливо колись було))
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Пн, 17.08.09, 12:48 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| на данный момент в клиенте торрентов: Haibane Renmei (он же Альянс Серокрылых) Vampire Knight Guilty (второй сезон "Рыцаря Вампира",ибо первый уже скачал ) Special A (ничё отзывы,вот и решил стянуть ) Samurai Champloo (нууууу-с,надо посмотреть ) Soul Eater (50+ серий в HD...25,1 ГБ в итоге х_____________Х) Kurozuka (13 серий,вроде неплохой сериал...посмотрим-оценим ) Ayakashi (описание непонятное,но вроде по рейтингу популярное аниме и неплохое...) Asura Cryin`(ничё не знаЮ.просто тяну ) остальное ОСТ"ы (полный из Beck'a и весь-весь-весь из Блича ) ну а до этого уже скачал Tenjou Tenje(давно хочу посмотреть о.О),GTO ну и первый "Рыцарь Вампир"...это будет что то когда пересмотрю всё это хДДД
|
|
| |