Анекдоти, жарти...
|
|
lolla | Дата: Сб, 01.05.10, 20:32 | Повідомлення # 526 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
|
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
lolla | Дата: Вт, 04.05.10, 22:06 | Повідомлення # 527 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
|
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
Inga | Дата: Ср, 05.05.10, 10:52 | Повідомлення # 528 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| * Хочешь, чтобы секс стал незабываемым? Купи таблетки для улучшения памяти!!! * Ученые обнаружили пищевой продукт, на 90% снижающий потребность женщин в сексе! Это свадебный торт. * Чем дольше нет секса, тем шире становятся категории прекрасного... * Предложение сходить в ресторан чаще заканчивается сексом, чем просто предложение заняться сексом. Программист у врача: - Доктор, я болен. Я не могу оторваться от компьютера. По 18 часов в сутки провожу перед монитором! - Безнадежных случаев не бывает, будем лечить. - Чем??? - Ясно чем - алкоголем, сигаретами, девушками! Для ухода за пожилым программистом требуется приятная женщина, говорящая на BASIC, PASCAL и C++.
Повідомлення відредагував Inga - Ср, 05.05.10, 10:53 |
|
| |
Brand | Дата: Пт, 07.05.10, 14:55 | Повідомлення # 529 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Горіла Сосна
Йа Айтішко
|
|
| |
lolla | Дата: Пт, 07.05.10, 23:17 | Повідомлення # 530 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Іде іспит, викладач говорить студентові: - Питання на "п'ять". Як мене кличуть? Студент червоніє, блідне, дивиться в стелю (а раптом там чого написане?), гарячково згадує ім'я преподу й, зрештою , відповідає: - Не знаю. - Питання на "чотири". Якого кольору підручник? Ситуація аналогічна попередньої. - Добре, питання на "три". Що ми здаємо? Студент зрозумівши, всю безнадійність, похнюпивши голову, виходить за двері, а про себе думає: "У валить, гад!" ******************************************* Абітурієнт приходить із першого іспиту, батьки кидаються до нього: - Ну, як іспит? - Нічого, тільки екзаменатор попався якийсь набожний, щораз , коли я щось говорив, він піднімав очі до стелі й повторював: "Боже мій!". ***************************** Підходить студент до розкладу й думає: 1 курс: "Скільки предметів! Багато буду знати!" 2 курс: "Скільки предметів! Буду, напевно, утомлюватися!" 3 курс: "Скільки предметів! Який би прогуляти?" 4 курс: "Скільки предметів! На який би піти?" 5 курс: Бачить, що розкладу немає, і запитує: "А що, сесія вже була?"
|
|
| |
Inga | Дата: Чт, 13.05.10, 16:13 | Повідомлення # 531 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| :'(
Повідомлення відредагував Inga - Чт, 13.05.10, 16:13 |
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 15.05.10, 22:56 | Повідомлення # 532 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Кефір і оселедець! Авокадо та хрін! Квашена капуста і гашене вапно! Ананас і засохла фарба! Будь-які гастрономічні забаганки в магазині "Їжа для вагітних"! *** Идет такой красавчик-пацан весь по городу, довольный, по сторонам смотрит и думает: "Да, это МОЙ город! » Вдруг налетает толпа гопников, бъет его и убегает. Он встает, ковыляет дальше: "МОЙ город.РАЙОН не мой".
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 16.05.10, 21:19 | Повідомлення # 533 |
|
Толкове
|
Нагороди:
|
|
|
| |
lolla | Дата: Вт, 18.05.10, 10:38 | Повідомлення # 534 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Звонок в фирму: — Что вы предпринимаете для защиты от вирусов'? — Выпускаем одноразовые компьютеры!!!
|
|
| |
Inga | Дата: Вт, 18.05.10, 11:36 | Повідомлення # 535 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
|
Повідомлення відредагував Inga - Вт, 18.05.10, 11:39 |
|
| |
Brand | Дата: Вт, 18.05.10, 20:37 | Повідомлення # 536 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
|
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Чт, 20.05.10, 13:09 |
|
| |
lolla | Дата: Вт, 01.06.10, 10:08 | Повідомлення # 537 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
|
|
|
| |
Priess | Дата: Пн, 07.06.10, 23:29 | Повідомлення # 538 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| brain.dll is missing or corrupted, try to die and reborn again. If problem persists, contact your life provider..
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
|
|