Серіали
|
|
Brand | Дата: Нд, 04.10.09, 14:42 | Повідомлення # 76 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) з нормальною озвучкою?а то чекаю на багатоголосну... лост фільм тобі допоможе http://lostfilm.tv/
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 07.10.09, 03:53 | Повідомлення # 77 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Mysterio, you want to be special. You think you're special ? (це риторичне питання). I don't THINK I'm special, I KNOW that I'm special. And I'm so sorry but I see no rhetorical in this question (cause its undisputed fact )
|
|
| |
|
Priess | Дата: Ср, 07.10.09, 18:38 | Повідомлення # 79 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Gestia) Любителям научной фантастики и динамичного сюжета советую Fringe/ За Гранью Прикольный сериал, пока мне нравится. В меру...смелый Quote (Brand) Ну що я вас вітаю з 3ьою серією Хауза Взаємно Quote (lomza_t) як там Gossip Girl ? Оооо, мені сподобався Давненько я не дивилася серіалів такого жанру ^^ Дякую.
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Gestia | Дата: Чт, 08.10.09, 17:33 | Повідомлення # 80 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) А чи хтось бачив серіал Kyle XY ? Після перегляду кількох серій, в мене склалось досить непогане враження. Хоча місцями надто "затянуто", але в загальному, цікаво спостерігати за головним героєм, його думками та вчинками. Для тих, кому не подобаються всякі триллери\ужастіки, рекомендується! smile Ну хз... по моему уж слишком скучно, никакого экшна... по крайней мере в первых трех сериях) А смотреть как чел учится говорить конечно интересно но не 3 серии подряд же -_-
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 08.10.09, 23:14 | Повідомлення # 81 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Priess) Оооо, мені сподобався Прикольно. Там особливо останні 2-3 серії...просто ШОСЬ! *ааа!! на черзі 3 серія 3 сезону!!!* Quote (Gestia) никакого экшна... Вам все экшн да экшн подавай Quote (Gestia) А смотреть как чел учится говорить конечно интересно но не 3 серии подряд же -_- Это да..но мы ведь продолжения не смотрели...вдруг там чет интересное случиться))
|
|
| |
Gestia | Дата: Чт, 08.10.09, 23:24 | Повідомлення # 82 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Это да..но мы ведь продолжения не смотрели...вдруг там чет интересное случиться)) Ммм... У Кайла появяца супер способности он спасет мир и заодно прекрасную девушку и будут они жить долго и счастливо? xD Ок, ради тебя посмотрю ещё 3 серии и если там этого не будет с тебя мороженое :P
|
|
| |
Rain | Дата: Сб, 10.10.09, 23:36 | Повідомлення # 83 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| щодо серіалу "За Гранью/Fringe" - люблю наукову фантастику, але ж не настільки страшну...бррр.... подивився 3 серії, іто через агента фбр Олівію Данан (дуже гарне волосся), дуже приваблива! ще й в першій серії відразу показують оголену до білизни - мабуть єдиний мотив, щоб продовжувати дивитися цей серіал.
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 10.10.09, 23:59 | Повідомлення # 84 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ващє то Данем Olivia Dunham Quote (Rain) дуже приваблива! ще й в першій серії відразу показують оголену до білизни - мабуть єдиний мотив, щоб продовжувати дивитися цей серіал. там є ще багато мотивів для перегляду плюс розчарую - в такому ракурсі вона там зявиться буквально кілька разів в перших серіях, так що якщо це єдиний мотив то він вже до середини обламується
|
|
| |
Priess | Дата: Вт, 20.10.09, 19:19 | Повідомлення # 85 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Почала дивитися серіал "Город Хищниц" ("Cougar Town") з Кортні Кокс у головній ролі. Ги, не очікувала, що він буде такий класний
|
|
| |
|
Priess | Дата: Вт, 20.10.09, 20:32 | Повідомлення # 87 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| lomza_t, Ага. Такий класний серіалчик, веселий, немає пошлих жартів
|
|
| |
Gestia | Дата: Ср, 21.10.09, 00:53 | Повідомлення # 88 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Все это ее угнетает и все о чем она может думать, это о том как найти себе молодого парня для хорошего секса." Это должно быть забавно, но блин... про женщину за 40 и молодого парня как то не хочеца смотреть) мб я ошибаюсь
|
|
| |
Priess | Дата: Ср, 21.10.09, 19:54 | Повідомлення # 89 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Gestia) Это должно быть забавно, но блин... про женщину за 40 и молодого парня как то не хочеца смотреть) мб я ошибаюсь Я сначала тоже так думала, а потом решила все таки скачать пару серий на пробу. В нем рассказывется о женщине в возрасте, которая потратила всю свою молодую жизнь на содержание мужа-бабника и воспитание сына. А теперь, когда она развелась, пришел ее час Совсем сериал не попахивает педофилией. В нем много приколов
Повідомлення відредагував Priess - Ср, 21.10.09, 19:55 |
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 23.10.09, 14:35 | Повідомлення # 90 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Відпишу ще за Кайла. Отож, як мені видалось, ідея фільму - просто суперова! Це те саме, що взяти маленьку дитинку, від її самого народження і розуміти всі її дії..Ну тобто, вона б розказувати про все, що її вражає, дивує, а ти б просто слухав..Заставляє задуматись про речі, які для більшості - очевидність..звичність. І це чудово! Але..ні декорації, ні актори, ні манера фільму, абсолютно ніщо не пасує до цієї ідеї. Особисто мені, саме тому, не сподобався цей фільм. От якби була книга, я б читала..і книга, що відтворює дух цієї ідеї, а не ті костилі, які можна придбати на amazon'i.
|
|
| |