Inga, розпитавши друга, я вияснила, що поки що є тільки одна серія, друга виходить десь за тиждень-два. Я вже не буду до нього заїжджати за тою одною серією)))
Inga, авжеж! Хто любить молодіжні серіали, можу ще й Gossip Girl принести - мені подобається))
"Сплетница" (англ. Gossip Girl) — американская телевизионная молодёжная драма, основанная на популярной одноимённой серии романов писательницы Сесили фон Цигезар (Cecily von Ziegesar). Сюжет развивается вокруг жизни молодых людей, живущих в элитном районе Нью-Йорка и посещающих привилегированную школу. Помимо учёбы они дружат, ссорятся, принимают наркотики, ревнуют, страдают, любят, ненавидят и всё остальное, что присуще героям подростковых драм. Обо всём этом зрители и сами герои узнают ежедневно из популярного блога таинственной «Сплетницы». Никто из персонажей так и не знает, кто скрывается под этим ником.
Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 24.09.09, 15:35
Мені "Кріс" щось не йде.. Поки що пильно слідкую за 4-ма серіалами: "Теория большого взрыва", "Как я встретил вашу маму", "Теория лжи" та "Доктор Хаус". lomza_t, Ооо, "Gossip Girl" я б подивилася A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
Почала дивитись Декстера)) Ууу...наніч і з тьмяним освітленням - це шось! Багато цитат можна виписати...як і з Хауза)) Сам Декстер - надзвичайно цікава особистість. Не можна сказати, що він добрий, але й не поганий. Борець за справедливість...мабуть так...хоча і цих слів замало. Треба дивитись і ..насолоджуватись! П.С. для тих, хто боїться крові, - перестаньте її боятись або не дивіться цього серіалу по причині травмування психіки хДДД
Mysterio, you want to be special. You think you're special ? (це риторичне питання). Мене в Декстері приколов момент, коли він вбивав подружжя...Перед самим їх вбивством випитував "- А як це вам вдалось прожити в шлюбі аж 12 років ? Що ви робили ? ", "Ага, дякую. ", далі крики жертв...Доречі, в Жешові є кафе Dexter Priess, як там Gossip Girl ?