Серіали
|
|
Brand | Дата: Пт, 28.11.08, 08:37 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| я час від часу присідаю на серіали. От зараз присів на серіал House M. D.
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 28.11.08, 11:06 | Повідомлення # 2 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| реально класні серіали, які зараз вже подивився і чекаю нових серій Heroes (by Tim Kring) Big Bang Theory
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 28.11.08, 11:27 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Вау, Brand, ти тоже "Доктор Хаус" дивишся? Офігенний серіал, правда?)))
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 28.11.08, 13:25 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| А не буде продовження То Mysterio вже подивився, тепер чекаю нові серії :'( Раджу всім подивитись ще з передивлених мною серіалів: Baffy - the Vampire slayer Angel Charmed Відьмак ( але книжка круче )
Йа Айтішко
|
|
| |
Life | Дата: Пт, 28.11.08, 14:45 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| я от був присів на Lost афігенний серіал жаль що продовження нема!!...продовження буде кажуть в лютому 2009 року((
|
|
| |
|
avar | Дата: Пн, 29.12.08, 12:11 | Повідомлення # 7 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Мені подобається серіал M.A.S.H. а ще збираюся подивитися Dexter
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
|
ejekk | Дата: Вт, 30.12.08, 02:25 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Взагалі я фанат Friends,особливо в українському перекладі від 1+1 (маю всі сезони),ще любив House M.D. ...десь до 4 сезону,потім коли зловив себе на тому, що згадую фрази які були ще в 1 сезоні(які повторяються), зрозумів що окрім самого головного героя мене рівно більше нічого в даному серіалі не цікавить...тому закінчив перегляд,залишив хороші спогади) Ще в захваті від серіалу Every body hate Chris в перекладі "Кураж-Бомбей"...ємм...ще Ліквідація непоганий російский серіал ...(від одних Одеських висловів за живіт брався)) Впринципі серіалів багато,а це ті що стоять на 1-ому місці))
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 30.12.08, 14:45 | Повідомлення # 10 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (ejekk) ще любив House M.D. ...десь до 4 сезону,потім коли зловив себе на тому, що згадую фрази які були ще в 1 сезоні(які повторяються), зрозумів що окрім самого головного героя мене рівно більше нічого в даному серіалі не цікавить...тому закінчив перегляд,залишив хороші спогади) Я зараз тільки перший сезон закнічую. Вже почала діставати ІМХО завелика кількість медичної складової. Я все таки не лікар і деколи занудно сидіти і слухати 15 хвилин підряд медичні терміни. Але велика частка гумору, харизма головного героя і доволі велика кількість повчальної інформації заставляють дивитись далі
Повідомлення відредагував Mysterio - Вт, 30.12.08, 14:45 |
|
| |
ejekk | Дата: Нд, 04.01.09, 18:50 | Повідомлення # 11 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Я зараз тільки перший сезон закнічую. Вже почала діставати ІМХО завелика кількість медичної складової. Я все таки не лікар і деколи занудно сидіти і слухати 15 хвилин підряд медичні терміни. Але велика частка гумору, харизма головного героя і доволі велика кількість повчальної інформації заставляють дивитись далі я мав на увазі що заїжджений сюжет надоїв.
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
wip2 | Дата: Ср, 07.01.09, 18:08 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| про шо то серіал?
|
|
| |
avar | Дата: Ср, 07.01.09, 20:47 | Повідомлення # 13 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| комедійний серіал про будні воєнних хірургів мобільного госпіталю. Quote Персонажи Передвижного Армейского Хирургического Госпиталя (МЭШ) стараются отвлечься от тяжелой повседневной работы. Это выливается в непредсказуемое и неадекватное поведение, что помогает им сохранять здравость рассудка в нездоровом окружении.
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
yura | Дата: Ср, 28.01.09, 01:14 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Guinnes) Лично я просто в диком восторге от сериала "Друзья" ))) Іноді навіть дивлюсь на роботі Сидів і згадав, що був колись такий собі серіал Людина неведимка. Скачав, подивився - супер
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 17.02.09, 15:38 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Почав дивитись новий серіал Dexter