Яку музику Ви найчастіше слухаєте?
|
|
|
|
wip2 | Дата: Сб, 10.11.07, 21:36 | Повідомлення # 1 |
Нагороди:
| Адміністратор просить пробачення за пропажу даної теми по технічним причинам, тому відновлює її знову! Так яку музику Ви слухаєте?
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 10.11.07, 21:51 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Можна запитанньочко що сталося?
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 10.11.07, 23:43 | Повідомлення # 3 |
Нагороди:
| я нечайно видалила тему( хотіла відредагувати повідомлення і видалила( вибачте мені( і пишіть побільше а то мені дуже обідно(
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 11.11.07, 00:32 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В кожного буває...Тож тільки нечайно
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Нд, 11.11.07, 00:36 | Повідомлення # 5 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Блатняк (для Хацкера) Оооо... Я так довго чекав поставити галочку в тому голосуванні.
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 11.11.07, 13:08 | Повідомлення # 6 |
Нагороди:
| а ти думав))) ми не забули про тебе) ми завжди пам'ятаємо блатного Хацкера)
|
|
| |
Ежик | Дата: Нд, 11.11.07, 14:17 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Хацкера - в бутырку. о_О Я предпочитаю рок\симфо\метал\панк.. рок вообще(кроме хеви). Слушаю System of a Down, SUM41, Mushroomhead, Nightwish,Offspring, Manowar, Rammstein, Iron Maiden, Moonspell, Slayer, Threatres des Vampires, Vicious Crusade, Wintersun, Linkin Park, Muse, Metallica, FLow, Raconteurs, и еще кое-что понемножку.*_=
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 11.11.07, 18:24 | Повідомлення # 8 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Народ а я слухаю РОК:Linkin Park,Papa Roach,Evanesens,Avril Lavigne і ще СКАЙ,БуМБоКс...
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 12.11.07, 18:34 | Повідомлення # 9 |
Нагороди:
| А я люблю все напевно мелодійне, ну звичайно крім москальської та жахливої попси з матами.... А так слухати можна все від класики та ран-року до закордонної попси (всяких там тімберлейків )
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 12.11.07, 18:39 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| А я слухаю майже всі стилі, хороша музика зустрічається всюди... (Linkin Park, Deep Purple, Aerosmith, Backstreet Boys, Modjo, Sophie-Ellis Bextor, Океан Ельзи....)
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пн, 12.11.07, 19:58 | Повідомлення # 11 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) А я люблю все напевно мелодійне, ну звичайно крім москальської та жахливої попси з матами.... А так слухати можна всевід класики та ран-року до закордонної попси (всяких там тімберлейків) Респект!!! Правда ті вже Тімберлейкі вже достало...Як то кажуть:Ета уже праходший вариант... Добавлено (12.11.2007, 19:30) --------------------------------------------- хтивого - таке слово перший раз чую Добавлено (12.11.2007, 19:58) ---------------------------------------------
Quote (nastinka) А я люблю все напевно мелодійне, ну звичайно крім москальської та жахливої попси з матами Да да напевно сидиш і тащисся від Діми Білана!!! Ги ги ги
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 12.11.07, 20:21 | Повідомлення # 12 |
Нагороди:
| Діма Балон це "рєдшайший" ацццстоййй. Про нього говорити навіть бридко... легше вже поговорити про Козловського, який змахує на Балона)
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Пн, 12.11.07, 21:28 | Повідомлення # 13 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Що за не порядок , як казав колись мій дідусь, - появився Шансон(Блатняк для Хацкера), але пропав такий стиль музики як New Age . Я звісно не жаліюсь, сулухаю музику з різних стилів, не особливо перебираю (Єдине чомусь не дуже позитивно ставлюсь до вітчизняної(і Російської також)попси). Але назва теми "Яку музику Ви найчастіше слухаєте?", а в мому варіанті це якраз - New Age.
|
|
| |
wip2 | Дата: Пн, 12.11.07, 21:57 | Повідомлення # 14 |
Нагороди:
| вибачай, там просто не можнк вказувати не більше чим 10 позицій.... от ми і підтерли New Age вибач
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 12.11.07, 22:03 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Nik_Parker) а в мому варіанті це якраз - New Age. В моєму теж!!! Слухаю, як вже сказала nastinka, майже усе)) Але особлива подобаються Depeche Mode, Placebo, Mobi, Coldplay, Linkin Park, Jimmy Eat World, Planet Funk, the Killers, Snow Patrol, Keane, ну і українська якісна музика...."Океан Ельзи", С.К.А.Й., "Друга Ріка","Бумбокс" та ін...
|
|
| |