Яку музику Ви найчастіше слухаєте?
|
|
|
|
Lew | Дата: Ср, 05.12.07, 22:19 | Повідомлення # 31 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| В принципі, надаю перевагу Хіп-Хопу, але слухаю все, крім шансону. Quote (nastinka) заважди за те щоб всі слухали хоршу музику) Так, тільки хороша музика, надіюсь, що шансон нікому не подобається!!!
|
|
| |
wip2 | Дата: Ср, 05.12.07, 22:22 | Повідомлення # 32 |
Нагороди:
| є тут такий Хацкер він любить блатняк і шансон всі інші люблять нормальний музон
|
|
| |
Ramzis | Дата: Чт, 06.12.07, 17:49 | Повідомлення # 33 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Шансон фуфло!!! Співають всяки минуліі зеки!!! Навіть група Бутирка перекладається (З О Н А).! Співають про своє життя як вони прожили!!! Кого цікавіть фіг його знає!!! Ааааа знаю Хацкера!!!
Повідомлення відредагував Ramzis - Чт, 06.12.07, 17:50 |
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 06.12.07, 18:45 | Повідомлення # 34 |
Нагороди:
| карочє отстой)
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 06.12.07, 18:48 | Повідомлення # 35 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) карочє отстой Є такі гопи, якім ще Хіп-Хоп подобається! Але я їх не поважаю, просто їм нічого не читаю, і не включаю. Не достойні) Шансон не достойний перебувати на прилавках магазинів нашого, прекрасного міста(Львова)!
|
|
| |
|
Ramzis | Дата: Пт, 07.12.07, 13:31 | Повідомлення # 37 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Все забули про Ш А Н С О Н
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 07.12.07, 17:45 | Повідомлення # 38 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (andrew) Тільки давайте все-таки називати все своїми іменами. Шансон це нормальна музичка... зародилась у франції, нічого поганого проти неї не маю... А от БЛАТНЯК... ітіть його... хоч хтось помітив що вони всі плутають поняття Quote (andrew) Добре що сучасна молодь відкидає лайно, і мислить прогресивно! Ну тут ти поляєшся. Наша молодь якраз деградує а не прогресує , як це не прикро Реп ви ж слухають , а це грубо кажучи Американський блатняк. Просто він по англ. Я теж деколи слухаю Блатняк. Особливо подобаються Воровайки
Йа Айтішко
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 07.12.07, 17:56 | Повідомлення # 39 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Реп ви ж слухають Є різниця між Хіп-Хопом і Репом. Якщо ти не бачиш різниці між Fort Minor(а я тільки їх слухаю і ще ряд подібних до них), і Eminem та 50 Cent, то це прикро. Форт - класичний Хіп-Хоп, нема навіть сліду від того "Чорного гетто.(типу від репу)." Це якби версія clean. Quote (Brand) Особливо подобаються Воровайки Я їх теж слухав, прикольні тексти!
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 07.12.07, 17:59 | Повідомлення # 40 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Lew) Є різниця між Хіп-Хопом і Репом. Якщо ти не бачиш різниці між Fort Minor(а я тільки їх слухаю і ще ряд подібних до них), і Eminem та 50 Cent, то це прикро. Форт - класичний Хіп-Хоп, нема навіть сліду від того "Чорного гетто.(типу від репу)." Це якби версія clean. Я про хіп-хоп нічого не говорив. А Fort Minor я слухаю і то часно, подобається мені І хіп-хопу в опитуванні немає в росіян є така приазка "На цвет и вкус дрзей нет". Вам не подобається якийсь стиль, але це ж не означає що його тре заборонити і все крапка
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Пт, 07.12.07, 18:01 |
|
| |
osmos | Дата: Пт, 07.12.07, 21:04 | Повідомлення # 41 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Lew) Є різниця між Хіп-Хопом і Репом. Якщо ти не бачиш різниці між Fort Minor(а я тільки їх слухаю і ще ряд подібних до них), і Eminem та 50 Cent, то це прикро. Форт - класичний Хіп-Хоп, нема навіть сліду від того "Чорного гетто.(типу від репу)." Це якби версія clean. Зразу бачу рідна душа!!!!
Повідомлення відредагував tesljukvova - Пт, 07.12.07, 21:13 |
|
| |
Lew | Дата: Пт, 07.12.07, 21:39 | Повідомлення # 42 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (tesljukvova) Зразу бачу рідна душа!!!! Так, а якщо когось цікавить класний Український Хіп-Хоп(я не про Потапа!), то раджу групу На Відмінну Від. Так, ці хлопці без цензури, але так краще. Всі кого не цікавить Parental Advisory сюди і качати всі треки. Це не рівень Форту, але вже щось цікаве.
|
|
| |
osmos | Дата: Пт, 07.12.07, 21:54 | Повідомлення # 43 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Lew) На Відмінну Від Щось не дуже. Це більше пісні-приколи як Красная Плесень.Мені щось не сподобалось!!
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 07.12.07, 22:20 | Повідомлення # 44 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (tesljukvova) Це більше пісні-приколи як Красная Плесень.Мені щось не сподобалось!! Їм далеко до красної! Але хлопці преспективні, особисто знаю) І взагалі, щось ми про Хіп-Хоп. Давайте про готику! Хто в нас слухає готику??
|
|
| |
wip2 | Дата: Сб, 08.12.07, 17:26 | Повідомлення # 45 |
Нагороди:
| я послухала....можна сказати шо кака....то так само як фліт....
|
|
| |