Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: lomza_t  
HELP. Допоможіть зрозуміти
kapillarДата: Чт, 13.03.08, 15:10 | Повідомлення # 1
Говорун
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Для тих хто бажає навчитись працювати самостійно
Як користуватись програмним забезпеченням.
Як налаштувати (Софт) задля більш ефективної роботи.
В тому числі налаштування ОС, броузерів та інш....
Ділимось секретами та порадами!!!

ЦЕ МИ ОБИРЕЄМО НАПРЯМОК, А НЕ НАВПАКИ...

Повідомлення відредагував kapillar - Чт, 13.03.08, 15:14

kapillarДата: Чт, 13.03.08, 15:43 | Повідомлення # 2
Говорун

Нагороди:
Система шифрування у віндовс ХР EFS(EncryptedFileSystem) Зашифровані файли(папки) залишаються доступними для інших користувачів так у чому ж тоді прикол .... Шифр працює чи ні???

доступні то вони до доступні, зате вміст цих файлів для інших користувачів залишиться недоступним. ключом до розшифрування служить так званий SID-номер - унікальний ідентифікатор користувача. тому розшифрувати може лише власник СІДа smile (альбо модні утиліти)
-Andrew-

Повідомлення відредагував andrew - Чт, 13.03.08, 15:57

andrewДата: Чт, 13.03.08, 15:46 | Повідомлення # 3
Толкове
Група: Модератори

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
NERO, ACROBAT READER ...

ці і інші програми після інсталяції прописують в автозавантаженні свої частинки. як правило всі ці міні-утилітки - непотріб, тим більше, що вони інколи суттєво уповілюнюють старт операційної системи. тому треба їх звідти забрати. заходимо в пуск, виконати і пишемо msconfig. запуститься внутрішня утиліта, на одній із вкладок якої (автозавантаження) потрібно зняти прапорці біля програм, яких ми не бажаємо бачити в автозавантаженні. після перезавантаження все у вас буде добре smile

kapillarДата: Чт, 13.03.08, 16:04 | Повідомлення # 4
Говорун

Нагороди:
доступні то вони до доступні, зате вміст цих файлів для інших користувачів залишиться недоступним. ключом до розшифрування служить так званий SID-номер - унікальний ідентифікатор користувача. тому розшифрувати може лише власник СІДа (альбо модні утиліти)

Andrew

а якщо вони під адміном зайшли (або тільки один користувач) ??? також коли їх розшифровуєш ніякого запиту Вінда не робить щодо SID-номера також не шифрує системні папки???(ProgramFiles) я так розумію не зашифрує???

TodenkopfДата: Нд, 16.03.08, 19:11 | Повідомлення # 5
Перспективне

Нагороди:
andrew, але все ж таки для видалення програм краще користуватись сторонніми утилітами, бо майкрософт то є майкрософт ). Я особисто використовую Autoruns ([font color=red size=+3]www.sysinternals.com[/font]). Хоча це вже як кому подобається ).
Стосовно непотрібних компонентів: в папці windows/system32 лежить файл sysoc.inf. Відкриваємо його в блокноті і витираємо всі слова hide, не чіпаючи більше нічого. Потім в панелі керування в "Установка и удаление компонентов" з'являється дуже багато нового ))). Здаєтся (точно не пам'ятаю) появляється можливість видалити налоїдливий Мессенджер.

Верх упорства - набирать неверный пароль пока компьютер не согласится.

MysterioДата: Пн, 17.03.08, 15:29 | Повідомлення # 6
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
так-с..в мене є запитання на яке дуже потребую поради:
на Вісту Стартер треба проінсталити принтер (НР ЛазерДжет 1000). Трабл в тому що в самій вінді дров під нього нема, а в неті рився 40 хв і ніц не накопав cry ХРшні дрова не катять, вістовських нема angry Хто що може порадити?

kapillarДата: Вт, 18.03.08, 00:11 | Повідомлення # 7
Говорун

Нагороди:
Quote (Mysterio99)
так-с..в мене є запитання на яке дуже потребую поради:на Вісту Стартер треба проінсталити принтер (НР ЛазерДжет 1000). Трабл в тому що в самій вінді дров під нього нема, а в неті рився 40 хв і ніц не накопавХРшні дрова не катять, вістовських немаХто що може порадити?

HP 1000 пробуй тут

MysterioДата: Вт, 18.03.08, 11:13 | Повідомлення # 8
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Сенкс, але я ужо сам дойшов де була помилка)))

kapillarДата: Нд, 11.05.08, 14:06 | Повідомлення # 9
Говорун

Нагороди:
Quote (kapillar)
Система шифрування у віндовс ХР EFS(EncryptedFileSystem) Зашифровані файли(папки) залишаються доступними для інших користувачів так у чому ж тоді прикол .... Шифр працює чи ні???

доступні то вони до доступні, зате вміст цих файлів для інших користувачів залишиться недоступним. ключом до розшифрування служить так званий SID-номер - унікальний ідентифікатор користувача. тому розшифрувати може лише власник СІДа smile (альбо модні утиліти) -Andrew-

Для шифрування даних таким способом інтернет повинен бути включений??? Правильно??? адже в центрі справки та підтримки написано>>>

Сертификат и закрытый ключ системы EFS могут выдать несколько источников, включая созданные автоматически сертификаты и сертификаты, выданные центрами сертификации корпорации Майкрософт или другими центрами сертификации.
Тобто цей унікальний ключ видають певні центри ???

andrewДата: Нд, 11.05.08, 17:50 | Повідомлення # 10
Толкове

Нагороди:
в попередньому пості пише повна фігня... я нічого не зрозумів, при чому тут інтернет, які сертифікати??? wacko про шо ми говоримо, просто попробуй зашифруй, перелогінся в адміна і попробуй розшифрувати і все

kapillarДата: Нд, 11.05.08, 18:32 | Повідомлення # 11
Говорун

Нагороди:
Quote (andrew)
просто попробуй зашифруй, перелогінся в адміна і попробуй розшифрувати і все

Усі мої спроби провалились: я виставляю галочку "шифровать данные" і нічого не відбувається. Перелогінююсь хоч 10 раз, заходжу під різними користувачами а папка відкривається так ніби нічого небуло. Якщо не важко напиши будь добрий послідовність шифрування, а то я роблю так як написано в "справке" і отримую повне розчарування.

Повідомлення відредагував kapillar - Нд, 11.05.08, 18:32

andrewДата: Нд, 11.05.08, 18:57 | Повідомлення # 12
Толкове

Нагороди:
шифрування не передбачає, що комусь не можна буде зайти в папку, шифрування не дає можливості переглянути вміст файлу. зашифруй фільм одним користувачем, а іншим спробуй відтворити...

}{@Tske)RДата: Ср, 02.07.08, 21:32 | Повідомлення # 13
Говорун

Нагороди:
Поможіть розшарити на сетку ! ! !

1 Інтернет Укртелеком ОГО
2 Треба розшарити на сетку.
3 Як і що і де треба зробити. ( Пробував робити через Установить домашнюю сеть іли сеть малого офіса ) Невиходить
4 Сетка пінгається шаре папки працюють всьо в ідеалі крім нету.

BrandДата: Чт, 03.07.08, 17:36 | Повідомлення # 14
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (Todenkopf)
Стосовно непотрібних компонентів: в папці windows/system32 лежить файл sysoc.inf

в мене такого фалу взагалі не має smile

А ось такий є
C:\WINDOWS\inf\sysoc.inf

Йа Айтішко

Повідомлення відредагував Brand - Чт, 03.07.08, 17:42

yuraДата: Сб, 12.07.08, 17:18 | Повідомлення # 15
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Quote (}{@Tske)R)
Поможіть розшарити на сетку ! ! ! 1 Інтернет Укртелеком ОГО 2 Треба розшарити на сетку. 3 Як і що і де треба зробити. ( Пробував робити через Установить домашнюю сеть іли сеть малого офіса ) Невиходить 4 Сетка пінгається шаре папки працюють всьо в ідеалі крім нету.

}{@Tske)R, тиж на АДМІНА вчишся....почухай голівоньку, і згадай, що тебе вчили на парах.....згадай такі слова, як маршрутизація.....UserGate

Все мы будем в аду, но я буду с вилами!

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.22.71.149
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви