HELP. Допоможіть зрозуміти
|
|
kapillar | Дата: Чт, 13.03.08, 15:10 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Для тих хто бажає навчитись працювати самостійно Як користуватись програмним забезпеченням. Як налаштувати (Софт) задля більш ефективної роботи. В тому числі налаштування ОС, броузерів та інш.... Ділимось секретами та порадами!!!
ЦЕ МИ ОБИРЕЄМО НАПРЯМОК, А НЕ НАВПАКИ...
Повідомлення відредагував kapillar - Чт, 13.03.08, 15:14 |
|
| |
kapillar | Дата: Чт, 13.03.08, 15:43 | Повідомлення # 2 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Система шифрування у віндовс ХР EFS(EncryptedFileSystem) Зашифровані файли(папки) залишаються доступними для інших користувачів так у чому ж тоді прикол .... Шифр працює чи ні??? доступні то вони до доступні, зате вміст цих файлів для інших користувачів залишиться недоступним. ключом до розшифрування служить так званий SID-номер - унікальний ідентифікатор користувача. тому розшифрувати може лише власник СІДа (альбо модні утиліти) -Andrew-
Повідомлення відредагував andrew - Чт, 13.03.08, 15:57 |
|
| |
andrew | Дата: Чт, 13.03.08, 15:46 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| NERO, ACROBAT READER ... ці і інші програми після інсталяції прописують в автозавантаженні свої частинки. як правило всі ці міні-утилітки - непотріб, тим більше, що вони інколи суттєво уповілюнюють старт операційної системи. тому треба їх звідти забрати. заходимо в пуск, виконати і пишемо msconfig. запуститься внутрішня утиліта, на одній із вкладок якої (автозавантаження) потрібно зняти прапорці біля програм, яких ми не бажаємо бачити в автозавантаженні. після перезавантаження все у вас буде добре
|
|
| |
kapillar | Дата: Чт, 13.03.08, 16:04 | Повідомлення # 4 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote доступні то вони до доступні, зате вміст цих файлів для інших користувачів залишиться недоступним. ключом до розшифрування служить так званий SID-номер - унікальний ідентифікатор користувача. тому розшифрувати може лише власник СІДа (альбо модні утиліти) Andrew а якщо вони під адміном зайшли (або тільки один користувач) ??? також коли їх розшифровуєш ніякого запиту Вінда не робить щодо SID-номера також не шифрує системні папки???(ProgramFiles) я так розумію не зашифрує???
|
|
| |
Todenkopf | Дата: Нд, 16.03.08, 19:11 | Повідомлення # 5 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| andrew, але все ж таки для видалення програм краще користуватись сторонніми утилітами, бо майкрософт то є майкрософт ). Я особисто використовую Autoruns ([font color=red size=+3]www.sysinternals.com[/font]). Хоча це вже як кому подобається ). Стосовно непотрібних компонентів: в папці windows/system32 лежить файл sysoc.inf. Відкриваємо його в блокноті і витираємо всі слова hide, не чіпаючи більше нічого. Потім в панелі керування в "Установка и удаление компонентов" з'являється дуже багато нового ))). Здаєтся (точно не пам'ятаю) появляється можливість видалити налоїдливий Мессенджер.
Верх упорства - набирать неверный пароль пока компьютер не согласится.
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 17.03.08, 15:29 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| так-с..в мене є запитання на яке дуже потребую поради: на Вісту Стартер треба проінсталити принтер (НР ЛазерДжет 1000). Трабл в тому що в самій вінді дров під нього нема, а в неті рився 40 хв і ніц не накопав ХРшні дрова не катять, вістовських нема Хто що може порадити?
|
|
| |
kapillar | Дата: Вт, 18.03.08, 00:11 | Повідомлення # 7 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio99) так-с..в мене є запитання на яке дуже потребую поради:на Вісту Стартер треба проінсталити принтер (НР ЛазерДжет 1000). Трабл в тому що в самій вінді дров під нього нема, а в неті рився 40 хв і ніц не накопавХРшні дрова не катять, вістовських немаХто що може порадити? HP 1000 пробуй тут
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 18.03.08, 11:13 | Повідомлення # 8 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Сенкс, але я ужо сам дойшов де була помилка)))
|
|
| |
kapillar | Дата: Нд, 11.05.08, 14:06 | Повідомлення # 9 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (kapillar) Система шифрування у віндовс ХР EFS(EncryptedFileSystem) Зашифровані файли(папки) залишаються доступними для інших користувачів так у чому ж тоді прикол .... Шифр працює чи ні??? доступні то вони до доступні, зате вміст цих файлів для інших користувачів залишиться недоступним. ключом до розшифрування служить так званий SID-номер - унікальний ідентифікатор користувача. тому розшифрувати може лише власник СІДа smile (альбо модні утиліти) -Andrew- Для шифрування даних таким способом інтернет повинен бути включений??? Правильно??? адже в центрі справки та підтримки написано>>> Quote Сертификат и закрытый ключ системы EFS могут выдать несколько источников, включая созданные автоматически сертификаты и сертификаты, выданные центрами сертификации корпорации Майкрософт или другими центрами сертификации. Тобто цей унікальний ключ видають певні центри ???
|
|
| |
|
kapillar | Дата: Нд, 11.05.08, 18:32 | Повідомлення # 11 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (andrew) просто попробуй зашифруй, перелогінся в адміна і попробуй розшифрувати і все Усі мої спроби провалились: я виставляю галочку "шифровать данные" і нічого не відбувається. Перелогінююсь хоч 10 раз, заходжу під різними користувачами а папка відкривається так ніби нічого небуло. Якщо не важко напиши будь добрий послідовність шифрування, а то я роблю так як написано в "справке" і отримую повне розчарування.
Повідомлення відредагував kapillar - Нд, 11.05.08, 18:32 |
|
| |
andrew | Дата: Нд, 11.05.08, 18:57 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| шифрування не передбачає, що комусь не можна буде зайти в папку, шифрування не дає можливості переглянути вміст файлу. зашифруй фільм одним користувачем, а іншим спробуй відтворити...
|
|
| |
}{@Tske)R | Дата: Ср, 02.07.08, 21:32 | Повідомлення # 13 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Поможіть розшарити на сетку ! ! ! 1 Інтернет Укртелеком ОГО 2 Треба розшарити на сетку. 3 Як і що і де треба зробити. ( Пробував робити через Установить домашнюю сеть іли сеть малого офіса ) Невиходить 4 Сетка пінгається шаре папки працюють всьо в ідеалі крім нету.
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 03.07.08, 17:36 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Todenkopf) Стосовно непотрібних компонентів: в папці windows/system32 лежить файл sysoc.inf в мене такого фалу взагалі не має А ось такий є C:\WINDOWS\inf\sysoc.inf
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Чт, 03.07.08, 17:42 |
|
| |
yura | Дата: Сб, 12.07.08, 17:18 | Повідомлення # 15 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (}{@Tske)R) Поможіть розшарити на сетку ! ! ! 1 Інтернет Укртелеком ОГО 2 Треба розшарити на сетку. 3 Як і що і де треба зробити. ( Пробував робити через Установить домашнюю сеть іли сеть малого офіса ) Невиходить 4 Сетка пінгається шаре папки працюють всьо в ідеалі крім нету. }{@Tske)R, тиж на АДМІНА вчишся....почухай голівоньку, і згадай, що тебе вчили на парах.....згадай такі слова, як маршрутизація.....UserGate
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |