Пошта
|
|
|
|
|
Mysterio | Дата: Чт, 10.09.09, 13:20 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| юзаю два, один на мейл ру - це для реєстрації на всяких лєвих сайтах, і всякої біліберди, туда вічно приходить тонна спаму і реклами, а інший, на джімейлі, це для роботи і справ - реєстрація на семінарах, резюме, всілякі там реєстрації і тому подібне поки що чудово обходжусь двома і в планах нема наміру робити ще з.і. тю, забув ще тут на веб-інфо є іменний ящик але його поки що не застосовую, тримаю про запас)))
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 10.09.09, 15:30 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| в мене 2і скриньки і обидві на джимейлі
Йа Айтішко
|
|
| |
Priess | Дата: Чт, 10.09.09, 18:37 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Основна скринька - на gmail, туди приходять найважливіші листи. Ще користуюсь поштою на hotmail, але рідше за гугловську
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 10.09.09, 22:06 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| веб-інфошна пошта для тру сайтів і важливої лабуди...а гугловський для всякого сміття...коли і гугловський вже ніззя заюзати,то в хід йде ше старенький з МЕТИ з кучою хламу
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 11.09.09, 09:32 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Priess) Ще користуюсь поштою на hotmail, але рідше за гугловську Я теж користуюсь hotmail! (ах, забула в список додати..) Інколи для реєстрації, але частіше - для різних майкрософтських подій\реклами..Основною залишається GMail (зручна, "легка", гнучка), хоча скринька під назвою lomza_t@bigmir.net , але пошта на Бігмірі це той же ж GMail, тільки заходити довше... )) А бувало таке, що вам ламали поштову скриньку чи може ви комусь ламали ? ))
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 11.09.09, 12:51 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| забув в мене ще є msn'овська скринька, але я нею не користуюсь
Йа Айтішко
|
|
| |
avar | Дата: Пт, 11.09.09, 22:44 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Гмейл і Укрнет. На укрнеті моя перша поштова скринька. Їй вже багацько років. А гугл значно молодша, зате її використовую більш за призначенням
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 16.09.09, 14:43 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Доречі, хто не знає, є такий прикол в Гмейлі. Якщо у вас назва поштової скриньки містить "крапку", то можна при реєстрації ставити її в любому місці - листи всеодно приходитимуть на ваш адрес. Це дуже зручно при багаторазовій реєстрації...на торентах для прикладу. Один раз пишете, що ваш адрес vasya.vasylkiv@gmail.com , а другий раз - va.syavasylkiv@gmail.com наприклад. Для торента це будуть різні адреси, а для відправки листів - ті ж самі)) Та й взагалі, Гмейл має дуже багато можливостів. Можна дуже зручно настроїти інтерфейс чи "потикати" листи мітками для зручності і т.д. Для мене поки що Гмейлу немає рівних. Але тримати пару ящиків для різних потреб все ж необхідно.
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 16.09.09, 18:42 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| згадав я ще маю на бігмірі, але жодного разу нею не користувався
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 17.09.09, 14:30 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Brand, чому так ? Бігмір по суті той же ж Гмейл ))
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 18.09.09, 00:30 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Brand, чому так ? Бігмір по суті той же ж Гмейл )) наскільки я знаю не так вже й давно став. І це тільки в середині, а зверху в плані надійності захисту не все так класно А на рахунок чому, напевне тому що в мене є джимейл яким я користуюсь
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 21.09.09, 13:46 | Повідомлення # 13 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) не так вже й давно став 2 роки точно Quote (Brand) І це тільки в середині, а зверху в плані надійності захисту не все так класно А про це прошу детальніше...
|
|
| |
qwerty | Дата: Нд, 27.09.09, 22:26 | Повідомлення # 14 |
Нагороди:
| Безперечно Gmail.com
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 02.10.09, 15:19 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Корпорація IBM запустила сервіс LotusLive iNotes, який поєднує в собі електронну пошту, систему управління контактами та календар.
|
|
| |