Операційні системи
|
| | |
BoVVeR | Дата: Пн, 14.12.09, 19:28 | Повідомлення # 46 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (eAgle) До речі запитання - хто підкаже де можна взяти MacOS для РС на платформі AMD question Давно бажав собі поставити і навіть ставив якісь версії проте вже при завантажені ОС і робочого стола вона безнадійно зависала в мене десь є,але далеко не факт шо буде арбайтен...є ше інтеловський,але теж не проканав :'( а так побавитись хотілося ним...
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 15.12.09, 00:46 | Повідомлення # 47 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| eAgle, згідна. Quote (Mysterio) а як на мене то потрібен просто загальний стандартизований софт, який хавала би і вінда і лінукс. сумніваюсь що таке коли-небудь буде. Та й сенс ? На лінукс софт має бути вільним, а якшо той же ж софт буде "йти" на вінду, то хто взагалі заробить на комерційному продукті ? Хто захоче сидіти на Вінді, коли те саме буде на Лінуксі ? Та й Майкрософт завжди були проти ОСС... Quote (eAgle) MacOS для РС на платформі AMD 10 версія точно підтримує. В мене вона була...але я її походу посіяла(( Пам"ятаю шо Andrew давав
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 15.12.09, 02:03 | Повідомлення # 48 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (eAgle) Щодо протистояння Windows-Linux А я щось ніколи цього протистояння і не замічав всі прості юзери як користувались віндою так нею і далі користуються, і знати не знають про *нікс
Йа Айтішко
|
|
| |
eAgle | Дата: Вт, 15.12.09, 11:10 | Повідомлення # 49 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Brand, Не спорю звісно є користувачі котрі навіть не знають про існування систем сімейства *nix проте під словами протистояння я мав на увазі - суперечки користувачів котрі знають що таке Вінда і що таке Лінух:) Я чимало раз читав, чув про такі суперечки. Особисто мені подобається стара добра ХРюшка. З сімейства *nix я працював лише з CentOS, Ubuntu (Kubuntu), Mandriva. Можу сказати що самі кращі на мою думку це Ubuntu та Mandriva. Quote (lomza_t) сумніваюсь що таке коли-небудь буде. Та й сенс ? На лінукс софт має бути вільним, а якшо той же ж софт буде "йти" на вінду, то хто взагалі заробить на комерційному продукті ? Хто захоче сидіти на Вінді, коли те саме буде на Лінуксі ? Та й Майкрософт завжди були проти ОСС... А це повністю правда. Я думаю ніхто не погодиться робити софт безкоштовним навіщо їм втрачати свої заробітки і не малі. Хоча було б непогано якби частина програм на Вінді стали вільними для використання домашніми РС. Пи.Си. Народ хтось пробував цю системку від GOOGLE ??? діліться враженями
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
Повідомлення відредагував eAgle - Вт, 15.12.09, 11:14 |
|
| |
avar | Дата: Вт, 15.12.09, 13:04 | Повідомлення # 50 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (eAgle) Хоча було б непогано якби частина програм на Вінді стали вільними для використання домашніми РС. А хіба зараз не так. Є достатньо велика кількість безкоштовних програм під віндовс (є навіть овпенсорсні), також можна знайти кросплатформенні рішення. Причому не лише для домашнього використання. Ніхто ж не забороняв кросплатформенні: OpenOffice, GIMP, Eclipse, Firefox, Thunderbird, Sunbird; Овпенсорсні: FAR, foobar2000, Вільні або умовно вльні - totalcommander, Avira. Можливо зараз ліцензії деяких з цих продуктів змінилися, але суті то не міняє. При великому бажанні можна забезпечити домашній комп з віндою безкоштовним прикладним ПЗ. Звісно що сам Windows доведеться купляти, якщо ви не учасник ELMS MSDN AA.
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
eAgle | Дата: Вт, 15.12.09, 14:39 | Повідомлення # 51 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (avar) А хіба зараз не так. Є достатньо велика кількість безкоштовних програм під віндовс (є навіть овпенсорсні), також можна знайти кросплатформенні рішення. Причому не лише для домашнього використання. Ніхто ж не забороняв кросплатформенні: OpenOffice, GIMP, Eclipse, Firefox, Thunderbird, Sunbird; Овпенсорсні: FAR, foobar2000, Вільні або умовно вльні - totalcommander, Avira. Можливо зараз ліцензії деяких з цих продуктів змінилися, але суті то не міняє. При великому бажанні можна забезпечити домашній комп з віндою безкоштовним прикладним ПЗ. Звісно що сам Windows доведеться купляти, якщо ви не учасник ELMS MSDN AA. Певний сенс в цьому є проте на жаль є мало безкоштовних програм під Windows котрі мені потрібні. Тоді доводиться або шукати кряки(ключі і т.д.) або шукати безкоштовні аналоги які не підходять з різних причин. І так роблю не лише я, а й всі тут присутні (виправте якщо я помиляюсь проте я не бачив людей котрі чесно купують всі ліцензії). А звідси і ростуть корні піратства як такого. Хоча як я вже і писав робити програмне забезпечення "вільним" ніхто не стане - це їх гроші, їх хліб.
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
|
| |
avar | Дата: Вт, 15.12.09, 16:50 | Повідомлення # 52 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (eAgle) Хоча як я вже і писав робити програмне забезпечення "вільним" ніхто не стане Звісно не стане. Все і не потрібно робити безкоштовним. Я просто кажу що його є багато. Quote (eAgle) це їх гроші, їх хліб А що, фірми які випускають безкоштовний і "умовно" безкоштовний софт лапу сосуть? Багато фірм заробляють не так на продажі ПЗ як на його підтримці... Звісно що якщо фірма привикла заробляти і на продажі і на підтримці, то вона не захоче відмовлятися від частини прибутку. З іншого боку ті хто випускає фріваре сподіваюся будуть продовжувати це робити.
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
Shnaider | Дата: Ср, 16.12.09, 21:09 | Повідомлення # 53 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| линух никада не будет иметь 100% юзабилити
NDH-I, das its mein.....
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 19.12.09, 01:58 | Повідомлення # 54 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) всі прості юзери як користувались віндою так нею і далі користуються, і знати не знають про *нікс Здебільшого це й справді так, але інколи виникають суперечки...навіть холівари справжні, але то не так часто буває. Quote (avar) Можливо зараз ліцензії деяких з цих продуктів змінилися, але суті то не міняє. При великому бажанні можна забезпечити домашній комп з віндою безкоштовним прикладним ПЗ. Звісно що сам Windows доведеться купляти, якщо ви не учасник ELMS MSDN AA. Повністю з тобою згідна Але часом безкоштовному ПЗ не хватає того функціоналу, який є у платних аналогах...(це щодо Вінди). Quote (eAgle) Певний сенс в цьому є проте на жаль є мало безкоштовних програм під Windows котрі мені потрібні. Тоді доводиться або шукати кряки(ключі і т.д.) або шукати безкоштовні аналоги які не підходять з різних причин. І так роблю не лише я, а й всі тут присутні (виправте якщо я помиляюсь проте я не бачив людей котрі чесно купують всі ліцензії). А звідси і ростуть корні піратства як такого. Хоча як я вже і писав робити програмне забезпечення "вільним" ніхто не стане - це їх гроші, їх хліб. Про піратство - це так. Тільки 10% тих, хто скачує з торрентів вважають це за щось нелегальне. Мене, наприклад, обурюють судові "тяганини" зі всякими "злочинцями", які роздають різні файли на торрентах і їх за це "саджають"...це якось...Ну не так все має бути. Quote (Shnaider) линух никада не будет иметь 100% юзабилити Эт верно...и причина в самой его сущности...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 11.06.10, 13:18 | Повідомлення # 55 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Ubuntu для планшетів Canonical випустить версію Ubuntu для планшетних комп'ютерів, яка буде доступна вже взимку 2011 року (можливо і раніше). Ця інформація - від Кріса Кеньона (Chris Kenyon), віце-президента Canonical по роботі з OEM-виробниками. Ubuntu для планшетів конкуруватиме з Android, Meego і iPad'ом. Але чи він насправді матиме те, що від нього вимагатиметься? Інформації на цю тему все ще дуже мало, що відомо напевно, так це те, що ОС буде легкою в користуванні, зі спрощеним інтерефейсом (Ubuntu Light Mark?). Крім того, ОС знадобиться віртуальна клавіатура і підтримка функціїї мультитач. В Canonical уточнили, що планшетна версія Ubuntu базуватиметься на Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat. Що ж до заліза, то розробники розраховують на співпрацю з компаніями Freescale, Texas Instruments і Marvell, які продукують ARM-процесори для планшетів, нетбуків та смартфонів. Також, Canonical працює разом з Intel і Pixel Qi
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.144.119.61
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|