Операційні системи
|
|
|
|
|
Shnaider | Дата: Нд, 06.12.09, 23:42 | Повідомлення # 32 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| раньше стояла CetnOS, щас Севен и убунта
NDH-I, das its mein.....
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 07.12.09, 01:57 | Повідомлення # 33 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| 9.10 ? Я от її ше не пробувала. Як вона порівняно з 9.04 ?
|
|
| |
Shnaider | Дата: Пн, 07.12.09, 10:13 | Повідомлення # 34 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| 9.10 стабильно вылетает) прийдется дальше сидеть на 9.04.....в общем не ставь 9.10...
NDH-I, das its mein.....
|
|
| |
Inga | Дата: Пн, 07.12.09, 12:22 | Повідомлення # 35 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| В мене вже на обох компах Севен стоїть, я від нього в захваті =)
|
|
| |
|
Shnaider | Дата: Ср, 09.12.09, 22:48 | Повідомлення # 37 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| lomza_t, поверь что 9.04 работает лучше, но я юзал её практически без иксов.....так ещё стабильнее, На мой взгляд самый стабильный графический интерфейс это Гном......но на убунте этого не заметно(((( Inga, насчет семерки согласен но не до конца) lomza_t, суз тоже щас галимый стал, если суто как сервер то юзать мона как клиента нежелательно, хотя я видел товарищей с Цент Осом...... Inga, у мну стоит сервер 2008R2 на одном копме, на втором Линух и на остальных Vista, тока на ноуте семерка.....признаться Линух лучше)))
NDH-I, das its mein.....
|
|
| |
Zu | Дата: Ср, 09.12.09, 23:17 | Повідомлення # 38 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| А я вже дуже давно користуюсь убунту 8.04. Раз поставила і все з нею добре.
Don't panic!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 09.12.09, 23:49 | Повідомлення # 39 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Zu, молодець! Ти знайшла правильне розв"язання =) Quote (Shnaider) поверь что 9.04 работает лучше Но не настолько насколько 8.04, ha ? )) Quote (Shnaider) суз тоже щас галимый стал хмм..да, слышала такое..и это меня очень огарчает ((( Но я даже не знаю что еще ставить. Мандрива - не, слишком уж все просто. Убунту - не нра..ну не очень по крайней мере. Цент ос на ред хате, к которому у меня личная неприязнь если можна так выразиться, так что тоже отпадает...
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 10.12.09, 04:16 | Повідомлення # 40 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Shnaider) признаться Линух лучше))) Можливо буде, коли придумають повну кросплатформенність для всіх програм. А поки я буду користуватись тією ОС де менше геморою з налаштуванням програм потрібних мені ІМХО
Йа Айтішко
|
|
| |
Shnaider | Дата: Нд, 13.12.09, 19:04 | Повідомлення # 41 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| lomza_t, Ubuntu 8.04 - по данным самих же каноникал портило харды на ноутах.....каким образом я хз, но факт есть, лежит на баг репартах, если порывтся найдёте
NDH-I, das its mein.....
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 13.12.09, 21:47 | Повідомлення # 42 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Shnaider, боюсь, как бы другие версии тоже не портили. Вот здесь вроде об этом речь... Quote (Brand) А поки я буду користуватись тією ОС де менше геморою з налаштуванням програм потрібних мені Геморою й справді менше. На Лінукс потрібен час. Зате його можна налаштувати чисто під себе. А якшо немає часу і в Вінді більшість речей задовільняють, то й міняти на Лінукс нема чого. Quote (Brand) Можливо буде, коли придумають повну кросплатформенність для всіх програм. А я думаю цього не буде. Лінукси, Юнікси, *нікси в кінці-кінців...Безліч компаній, розробників,..Кожен зі своєю думкою, зі своєю політикою. Щоб все це об"єднати, щоб зробити "компатибільним", я не знаю що треба..велетенське бажання мабуть..
|
|
| |
Zu | Дата: Пн, 14.12.09, 00:40 | Повідомлення # 43 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (Shnaider) Ubuntu 8.04 - по данным самих же каноникал портило харды на ноутах... Наскільки знаю, саме у 8.04 цей баг і пофіксили, а харди гробила 7 версія. Quote (lomza_t) А я думаю цього не буде. Лінукси, Юнікси, *нікси в кінці-кінців...Безліч компаній, розробників Згідна
Don't panic!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 14.12.09, 02:15 | Повідомлення # 44 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Геморою й справді менше. На Лінукс потрібен час. Зате його можна налаштувати чисто під себе. А якшо немає часу і в Вінді більшість речей задовільняють, то й міняти на Лінукс нема чого. якщо правильно настроїти hands.dll, то і у Вінді мона прекрасно все налаштувати під себе. У всякому випадку не зустрічав поки що речей, для яких мені конче був потрібен Лінукс, а під Віндою це не вирішувалось. Quote (lomza_t) Лінукси, Юнікси, *нікси в кінці-кінців...Безліч компаній, розробників,..Кожен зі своєю думкою, зі своєю політикою. Щоб все це об"єднати, щоб зробити "компатибільним", я не знаю що треба..велетенське бажання мабуть.. а як на мене то потрібен просто загальний стандартизований софт, який хавала би і вінда і лінукс. хоча б most usable&popular софт ІМХО повинен бути доступним на обох платформах, щоб не виникало потреби переходити на інший софт у звязку зі зміною платформи.
|
|
| |
eAgle | Дата: Пн, 14.12.09, 15:38 | Повідомлення # 45 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| А як на мене то при будь-якій ОС потрібно мати прямі руки і криві звивини а не навпаки Щодо протистояння Windows-Linux, як по мені тут справа в принципах вподобаннях. В мене до недавнього часу стояли Kubuntu (хоча признатись по правді то звичайний Ubuntu 9.0.4 мені більше сподобався) i Windows XP Pro і не мав ніяких проблем, а зараз 7-ка і я задоволений. Щодо софта - хмммммм...... Я підтримую думку Mysterio але думаю цього ніхто не зробить. До речі запитання - хто підкаже де можна взяти MacOS для РС на платформі AMD Давно бажав собі поставити і навіть ставив якісь версії проте вже при завантажені ОС і робочого стола вона безнадійно зависала
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
|
| |