Допоможіть знайти програму
|
|
Tapac | Дата: Ср, 31.10.07, 15:13 | Повідомлення # 1 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| у мене є список сайтів, мені потрібно зробити таку шкуту: взяти до адреси сайту добавити /index/0-3 (то я вже зробив) зайти на ту сторінку заповнити на ній форуму, і відправити. У формі є такі пунки імя е-маіл тема і текст самого повідомлення. Як то можна автоматизувати, щоб я тільки написав адреси сайтів, а воно само зайшло і заповнило все автоматично???? Сайтів більше ніж 1000, тому роботи дуже багато.
Багато говорити і багато сказати не є те саме. (Софокл)
|
|
| |
STEP | Дата: Пт, 02.11.07, 23:29 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| для автоматичного заповнення форм в інтернеті є програма AI RoboForm сам нею не користувався тому нічого сказати не можу, спробуй
|
|
| |
Lew | Дата: Ср, 05.12.07, 22:29 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Зараз є бравзери з такою функцію. Або попробуй до осла Google ToolBar.
|
|
| |
osmos | Дата: Пт, 07.12.07, 17:19 | Повідомлення # 4 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Народ, потрібно прогу щоб міняла формат музичного файлу і зжимала його. Наперед вдячний!
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 07.12.07, 17:48 | Повідомлення # 5 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (tesljukvova) Народ, потрібно прогу щоб міняла формат музичного файлу і зжимала його Sont Sound Forge 7.0. Професійний редактор музики. Легко качається з нету, є майже всюди, сам шукай.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Пт, 07.12.07, 22:15 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (tesljukvova) Народ, потрібно прогу щоб міняла формат музичного файлу і зжимала його. Наперед вдячний! Adobe Audition 1.5
|
|
| |
osmos | Дата: Пт, 07.12.07, 22:26 | Повідомлення # 7 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Adobe Audition 1.5 Thank!
Повідомлення відредагував tesljukvova - Сб, 08.12.07, 16:40 |
|
| |
Rain | Дата: Ср, 12.12.07, 16:40 | Повідомлення # 8 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| допоможіть знайти програму на одному комп"ютері не можна користуватися двом акаунтам Skype одночасно...(чи можна?) я шукаю заміну, шоб можна було запустити одночасно і свій і ше чийсь акаунт так як ми з братом запускаємо наприклад одночасно QIP і AMiraMix дякую
|
|
| |
Rain | Дата: Чт, 13.12.07, 14:57 | Повідомлення # 9 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| допоможіть знайти програму яка б робила розгортки складних поверхонь на площину бажано якшо це якийсь плагін для AutoCAD"у шоб я не тратив час на вивчення програми *** або як це зробити в AutoCAD чи в CAD системах
|
|
| |
yura | Дата: Пт, 14.12.07, 03:19 | Повідомлення # 10 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Tapac) трохаале за якщо я буду знати як відсилати зразу на 1000 сайтів повідолення, то я ще на тому буду мати стабільний заробіток Ти звичайно не ображайся за мої слова ( модератор може витерти мій пост, якщо буде вважати критикуючим) Не вже ти думаєш...що якщо ти будеш спамити якісь форуми, то ти на цьому будеш заробляти ???? на сайтах (форумах) є така штука, як захист від ботів...шось по типу картинки, або відповіді на запитання (по типу 1986-456=???)....... навіть якщо ти знайдеш такі сайти (форуми) ну поспамиш ти пару постів а потім тебе тупо забанять по логіну або по ІР.... це звичайно в кращому випадк. Такщо перед тим, як щось робити треба добре подумати
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 14.12.07, 17:31 | Повідомлення # 11 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| дуже шукаю програму AutoPOL 7 для AutoCAD крекнутий звичайно дуже треба
|
|
| |
yura | Дата: Нд, 16.12.07, 03:18 | Повідомлення # 12 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Rain) дуже шукаю програму AutoPOL 7 для AutoCADкрекнутий звичайнодуже треба попробуй подивитися тут і тут
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
Ramzis | Дата: Нд, 16.12.07, 22:04 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Допоможіть найти прогу подібну до LanScope тільки полегшу!!!! Або роздуаліть мене як корисуватися LanScope
|
|
| |
Rain | Дата: Пн, 17.12.07, 16:32 | Повідомлення # 14 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Допоможіть найти прогу подібну до LanScope тільки полегшу!!!! Або роздуаліть мене як корисуватися LanScope biggrin є прикольна програмка - дуже проста - сама знаходить потрібні тобі діапазони NetLook v2.3 (ru) Инструмент для сканирования компьютеров локальной сети, навигации по их общим ресурсам (SMB, FTP) и обмена сетевыми сообщениями. © 2003-2005 Александр Пономаренко (KurbetSoft) [url=NetLook v2.3 (ru)]http://www.kurbetsoft.com[/url]
|
|
| |
Rain | Дата: Пн, 17.12.07, 16:45 | Повідомлення # 15 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (yura) попробуй подивитися тут і тут нажаль перше "тут" - платне, а друге - зареэструвався - не качаэ ((( але дякую, що шукав...
|
|
| |