AMD/ATI Radeon vs. nVidia GeForce
|
|
|
|
BoVVeR | Дата: Чт, 13.03.08, 23:23 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| зацікавило мене- на шо звертають люди увагу при покупці відеокарт?прокоментуйте свій вибір і сперечайтесь але в розумних межах
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
Повідомлення відредагував BoVVeR - Сб, 15.03.08, 20:10 |
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Пт, 14.03.08, 12:10 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Я теж прихильник радеонів хоча до кінця місяця буде стояти жфорс)а потім поставлю 3870
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 14.03.08, 14:55 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Можу допомогти при купівлі 3870-го А на рахунок вибору відях по цінам як на мене ситуація приблизно така: - до 100 баксів - байдуже чи Радеон, чи Джі Форс - 100-150 - Радеон 2600ХТ - 200-250 - Радеон 3850 - 250-300 - Радеон 3870 - після 300 баксів - ДжіФорс 8800ГТ
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 14.03.08, 15:29 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я непороти тим більше зважаючи на ціни які зара у Львові (при рекомендованих 250$ Radeon 3870 коштує в простих магазинах 300$ і навіть більше)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 14.03.08, 18:39 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я тоже радеони полюбляю як на мене зараз це для пересічного користувача кращий вибір по критерію "ціна-якість"
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 18.03.08, 18:39 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| а хто знає коли вийдуть дев"яті серії Ge-Force"ів і які будуть в них параметри?
|
|
| |
kOs | Дата: Чт, 24.04.08, 13:53 | Повідомлення # 8 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| а я любитель Ж ФОРСІВ!!!. Вони норм. Недуже гріються і переганяють радеон по продуктивності, правда трохи дорожчі. І ше Radeon більше якось не під ігри зроблені, на 2600XT вилітає Біошок(Дуже класна гра), а вот GeForce більш заточені під ігри!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 24.04.08, 15:48 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| таке поняття як "заточені під ігри" я не розумію взагалі... радеони дають більш якісну картинку а форси дають більшу швидкість тому тут кожен сам собі хазяїн і вибирає те шо йому на даний момент потрібне...
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 24.04.08, 23:07 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Ну ти не правий... nVidia ще за прадіда запустила проект It Meant To Be Played... і ігри виходили під егідою енвідіа. Очевидно, і це логічно, що на чіпах нвідіа гра має йти краще...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 24.04.08, 23:53 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) на чіпах нвідіа гра має йти краще. то все чистої води рекламний трюк!!! ігри на форсах будуть працювати швидше(більше ФПС якшо хто непоняв ) але якісніша картинка буде у радеонів!!! Quote (kOs) а вот GeForce більш заточені під ігри! у всіх(двох )виробників є дві гілки відеокарт це стандартні які ми з вами юзаємо,і спецом "заточені під обрахунки"(це серії FireStream від AMD та Tesla від Nvidia)
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 25.04.08, 11:02 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) то все чистої води рекламний трюк!!! ніхто не сперечався... Quote (BoVVeR) ігри на форсах будуть працювати швидше(більше ФПС якшо хто непоняв так от я і написав чому Quote (BoVVeR) FireStream від AMD та Tesla від Nvidia це карти трошки не з тієї опери. мова йде про професійні карти, не розраховані на ігри...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 25.04.08, 20:08 | Повідомлення # 13 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) це карти трошки не з тієї опери. мова йде про професійні карти, не розраховані на ігри... я знаю...написав чисто для загального розвитку)))я й мав на увазі що вони не розраховані на ігри(зате параметри в них ого-го які!!!)))) Quote (andrew) так от я і написав чому ну але в звлежності шо кому потрібно комусь якість а комусь швидкість тому я й написав:Quote (BoVVeR) тому тут кожен сам собі хазяїн і вибирає те шо йому на даний момент потрібне... я ж написав :Quote (BoVVeR) "заточені під обрахунки"(це серії FireStream від AMD та Tesla від Nvidia)
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Пт, 25.04.08, 23:44 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) ач який упертий ну такс)))емм хтось на форумі має підпис:"а хто казав шо буде легко?)"(поняв да? )
Повідомлення відредагував BoVVeR - Пт, 25.04.08, 23:44 |
|
| |