Используете ли вы Linux?
|
| | |
Lew | Дата: Ср, 29.10.08, 21:23 | Повідомлення # 16 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Val-Amart) Lew, любая современная ОС Линукс при установке рапознает твою Винду, установится на соседний раздел, установит свой загрузчик (GRUB), в котором можно будет выбрать что грузить - винду или линукс. дякую за безцінну інформацію, як тільки дістану дистрибутив - а це буде, надіюсь, завтра, то одразу ж поставлю....
|
|
| | |
Lew | Дата: Чт, 20.11.08, 12:32 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| скоро буду мати корпоративну версію Mandriva, яку вони продають за $30. закину DarkAndrew, і всім, хто попросить. звичайно що поставлю на ріал, залишу вінду, але не буду на ній часто сидіти...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 20.11.08, 16:02 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| а які є відмінності від простої мандріви?
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 20.11.08, 22:05 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| мене цікавить теж!
|
|
| |
Lew | Дата: Нд, 23.11.08, 18:54 | Повідомлення # 21 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Ну, пишу вже з поставленої Mandriv'и - перш за все це 64 бітність - причому всіх базових програм. результат всім відомий - швидше працює все. в мене швидше стали грузитись веб-сторінки, а так це просто Power Pack.... але 64 - bit!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Нд, 23.11.08, 20:20 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| а ше є в ній шось особливе,за шо варто б було платити 30$???
|
|
| |
Lew | Дата: Нд, 23.11.08, 21:56 | Повідомлення # 23 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) а ше є в ній шось особливе,за шо варто б було платити 30$??? думаєш, що хтось платив? це є гроші, на які живе компанія в Париші, яка займається зборкою мандріви. але я лаве не кидав. мені просто записали ісошку. на рахунок особливого - я ж не ставив звичайну версію - немає як порівнювати!
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Нд, 23.11.08, 22:24 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) думаєш, що хтось платив? це є гроші, на які живе компанія в Париші, яка займається зборкою мандріви. але я лаве не кидав. мені просто записали ісошку. на рахунок особливого - я ж не ставив звичайну версію - немає як порівнювати! аааа,ну до того й веди доречі,які ше дистрибутиви крім мандріви варто пробувати???чому????
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Вт, 25.11.08, 21:32 | Повідомлення # 25 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| ни о какой "корпоративной" Мандриве не слышал. $30 - это стоимость обычного PowerPack для закачки. Эти деньги, кстати, компанию не кормят, они идут на лицензионные отчисления, т.к. поверпак включает много проприетарных компонентов. а вот кормится компания с других своих сопроводительных продуктов (например, MDS) и, конечно, техподдержки и консалтинга. насчет 64-х бит. так вот, 64-х битны _все_ программы в дистрибутиве! на 64-х битной платформе для некоторых приложений это дает значительный прирост в производительности. НО. все это есть в любом дистрибутиве Линукса за бесплатно (включая Mandriva One ). просто при закачке исошки нужно выбрать, под какую платформы ты хочешь (многие дистрибутивы поддерживают их значительно больше, чем x86)
|
|
| |
Lew | Дата: Вт, 25.11.08, 22:19 | Повідомлення # 26 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) доречі,які ше дистрибутиви крім мандріви варто пробувати???чому???? попробуй УБУНТУ/КУБУНТУ - зовсім інша течія,,,, Quote (Val-Amart) 4-х битны _все_ программы в дистрибутиве! Quote (Lew) ерш за все це 64 бітність - причому всіх базових програм. це одне і те саме, про що я згадував раніше - інші програми, які ти заінсталюєш пізніше, можуть не підтримувати 64 біт
|
|
| |
Val-Amart | Дата: Ср, 26.11.08, 00:11 | Повідомлення # 27 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| hint-question-1: зачем тебе на 64-х разрядной системе с 64-х разрядной ОС 32-х битные программы? hint-question-2: ты знаешь как устанавливаются программы в Линуксе? либо через пакетный менеджер из репозитария (запускаешь спецпрогу, выбираешь, что поставить, оно само качает и ставит), либо компиляцией из исходника. внимание, ответ. что так, что так ты получишь 64-х разрядную версию программы. ну нет, конечно можно поизгаляться и вручную добавить 32-х битные репозитарии или использовать кросскомпиляцию под 32 бита. но чтобы это сделать, это надо хорошо постараться, и немало внутренностей Линукса перековырять. это все равно что сказать "у машины приблизительно четыре колеса" - конечно, можно еще пятое добавить, но зачем?
Повідомлення відредагував Val-Amart - Ср, 26.11.08, 00:20 |
|
| |
crashman | Дата: Пт, 17.07.09, 12:37 | Повідомлення # 28 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Користуюсь Ubuntu 9.04, на роботі Мандріва, на старих компах ми ставимо Мандрейк 10 ! Просто не кожен хоче переходити на лінукс перешим ділом люди стикаються з незручністю установки програм чи драйверів, там просто нема такого як у віндовсі клацнув два рази і все пішла установка, тут тре все "руцями" прописати, до речі є така штука як wine, за домомогою неї можна запускати деякі віндосовські програми, до реці пробував іграшки запускати під убунту в принципі досить непогано!!!
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 18.08.09, 11:13 | Повідомлення # 29 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Зараз на ноуті Ubuntu 9.04 i Windows 7. Від останньої відмовилась би взагалі, якби не постійна робота в VS <_<
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 30.08.09, 23:14 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Якось мені Ubuntu після SuSE - не те <_< І хоча я зараз на Gnome, але не думаю, що при переході на KDE щось зміниться. Надто сильно прив"язалась до Yast'a і хамелеона )) Хоча зараз Canonical задумались над Ubuntu App Centre. Надіюсь, вони не розчарують..
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.117.232.108
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|