|
Фалоимитаторы
|
|
| misterbicips | Дата: Пн, 10.01.22, 19:46 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Всем привет. У меня вопрос следующего плана. Хочу приобрести фалоимитатор, вот только не знаю как это правильно сделать и где. У нас в городе магазинов 18+ нет. Что можете посоветовать?
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Пн, 10.01.22, 20:05 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| В Інтернеті, до речі, заразреально багато різних секс-шопів, тому без проблем підберете для себе. Ви лишень погуліть, то там очі просто розбігаються. Я знаю, про що говорю)
|
| |
| |
| treker | Дата: Пн, 10.01.22, 20:20 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Так для чого тут звичайні магазини. Вони зовсім недоречні в даному випадку. Я своїй дружині особисто замовляв фаллоімітатор на Розетці. Ось тут можете подивитися варіанти https://sexshop.rozetka.com.ua/faloimitatori/c4673647/ Асортимент великий, тому легко підберетепідходящий. Є різні, чорні, білі, різнокольорові і навіть із яєчками та мошонкою!
Замовлення зробити зручно та швидко. Нічим не відрізняється від покупки звичайного товару для вжитку. Є можливість вивчити характеристики, почитати відгуки і всяке таке. Якщо немає доступу з ПК, то з легкістю можете скористатися мобільним додатком.
У меня мерс и больше ничего я не уважаю)
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Пн, 10.01.22, 20:31 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| До речі, так, дійсно. От вам один із ресурсів, де можете підібрати, проконсультуватися і купити.
|
| |
| |
| kykanasliva | Дата: Пт, 18.02.22, 18:08 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я и без консультаций и рекомендаций знаю прекрасно что мне подойдет, а что нет. Просто нужно знать где покупать и что смотреть, ну вот обратите внимание на этот сайт sexgood.com.ua Все у них удобно разбито по категориям, потеряться и не найти что-то вот реально будет сложно, без помощи реально все по описанию и фото найти и заказать, минимум движений и максимум наслаждения в будущем после получения вашего заказа с этого магазина.
|
| |
| |