Тіло
|
|
nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 13:34 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| В мене постало питання як позбутись того живоика який у мене є. і трошки скинути з бедр. коли почала займатись це було вже й не так просто взагалі себе заставити, та ще й витримувати більше години в залі чи у басейні... але наразі себе переборюю. скинула 2 кг а як ви слідкуєте за собою? і як себе відчуваєти при тренуваннях? задоволені своїм тілом і формою? чи заняття спортном надає вам краще самопочуття?
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 20.08.10, 14:18 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| З недавніх пір почав активно займатись спортом: катаюсь на ровері(40км кожної неділі, хочу збільшити навантаження, починав з 15км), граю у футбол кодної пятниці, почав ходити на басейн. Все це приносить мені неабияке задоволення та сприяє відновленню стрункості в фігурі, хоча основною причиною стало бажання підняти свою витривалість Залишилось ще перейти на правильне харчування і все буде супер.
Йа Айтішко
|
|
| |
nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 14:30 | Повідомлення # 3 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| я теж з харчуванням дуже мучусь. може хтось має цікаві раціони? тільки ненадо калорій) а так, щось нормальне розписане на тиждень, щодня щось різне
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
Inga | Дата: Пт, 20.08.10, 15:05 | Повідомлення # 4 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| перестала їсти після шостої, вже скинула 3,5 кг і почуваю себе набагато краще. хочу відновити походи в тринажерний, замітила що коли хожу в зал фізично і психологічно себе дуже класно почуваю. за місяць на морі звилка до плавання, хочу взяти абониимент в басейн. найшла багато позитивних відгуків про очищення організму, в планах спробувати, пишуть що дуже добре цим займатись при плануванні вагітності. як спробую, напишу.
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 20.08.10, 16:29 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| GOLD 7.00 - 14.00 необмежена к-сть відвідувань 400 грн(1 міс), 750 грн(2 міс), 1 100 грн(3 міс), 2 100 грн(6 міс), 4 000 грн(12 міс) Атлетичний зал + групові заняття + спортивний басейн + аквапарк. Тривалість перебування - 3,0 год. (Кожна понадлімітна хвилина - 1 грн.) як на мене найоптимальніший тариф який в них є
Йа Айтішко
|
|
| |
nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 16:59 | Повідомлення # 6 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| я наразі в пошуках хорошого раціону. бо ввечері якшо не поїм. то означає шо їм 1 раз на день. і то 1 варене яйце і овочевий салат..так і до дистрофії недалеко)) важу наразі 56 кг планую до 54 і кач кач) пресу і басееейн) многа вади))) я вже фанаткою плавання стала))) помітила плавання в прісній воді, не хлорованій дуже добре і для шкіри лиця. знайшла, що можна використовувати на стегна. і для того, щоб тримати груди у формі. дівки, кому цікаво..напишу тут
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 20.08.10, 17:05 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| nastinka, мені дуже цікаво як ти умудрялась плавати не використовуючи стегна? Про груди писав троха вище, головне не переборщювати, бо замість гарних підягнутих получите 2а несимпатичних мяза
Йа Айтішко
|
|
| |
nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 17:10 | Повідомлення # 8 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Brand) nastinka, мені дуже цікаво як ти умудрялась плавати не використовуючи стегна? Про груди писав троха вище, головне не переборщювати, бо замість гарних підягнутих получите 2а несимпатичних мяза ну для моїх стегон то мало))) я хочу ще кращі стегна))) а про груди. ні. то спеціяльні маски які груди роблять м'якшими і округлими. і вони не обвисають) я ж не качу про спортзал) бо я вже собі руки так накачала) ше поплаваю..то плечі будуть як в дядька))
|
|
| |
Inga | Дата: Пт, 20.08.10, 17:15 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) як на мене найоптимальніший тариф який в них є в них це в кого?)
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 20.08.10, 17:25 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) в них це в кого?) Сорі, я мав наувазі аквапарк "Пляж". Просто наприклад в Євроспорті щось на подобі такого буде коштувати 800грн. Якщо хтось знає ще якісь пристойні місця і ціни в них то я вас уважно слухаю.
Йа Айтішко
|
|
| |
nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 17:42 | Повідомлення # 11 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| а той шо на площі петрушевича? то шо таке??? бо я незнаю. але він кльовий казали..в мене сусідка туди ходить.
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 20.08.10, 17:48 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) а той шо на площі петрушевича? то шо таке??? це і є Євроспорт
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 25.08.10, 20:16 | Повідомлення # 13 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) але наразі себе переборюю. скинула 2 кг О, вітаю! А взагалі-то, найкраща дієта - це нерви. Коли тобі точуть їх кожен день. Коли бігаєш і немає часу навіть присісти. Але такий ритм важко довго тримати. На дієтах ніколи не сиділа і не збираюсь. Головне, це здорове якісне харчування і правильний ритм дня. Коли в тебе не правильний ритм, дієти допоможуть лише на деякий час, а потім буде ще гірше. А ні, все ж таки, є дещо... Це не зовсім дієта. Нажаль, десь заділа рецепт. Як знайду - обов"язково тут відпишусь Зараз кожного ранку - зарядка. Прес, присідання, віджимання. Найближчим часом хочу записатись на танці - на них теж багато калорій спалюється + цікаво, корисно й настрій покращується. Часами бігаю. Хоча не так часто, як хотілось би... Але теж відчуваю при цьому задоволення.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вт, 27.03.18, 16:56 | Повідомлення # 14 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Хотите иметь хорошую фигуру и здоровье - топайте в бассейн.
|
|
| |
anatoliyanatoli | Дата: Вт, 27.03.18, 19:50 | Повідомлення # 15 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Спорт и правильная диета. И вы в форме!
|
|
| |