Зміни
| |
lomza_t | Дата: Вт, 20.07.10, 18:02 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Нам так часто хочеться змінити щось у собі: чи то зовнішність чи якусь рису характеру. Або ж позбутись шкідливої звички чи стати схожим на когось, хто є для вас авторитетом. Бачимо когось симпатичного і хочемо підійти, познайомитись. Але не хватає сміливості і ми обіцяємо собі змінитись... Стати сильнішими, сміливішими, кмітливішими, дотепнішими... Скільки раз обіцяємо собі і іншим кинути палити чи сумувати за колишнім\колишнею. І, о диво, нам вдається! Ну, не зовсім... інколи, коли залишаємось наодинці, погані думки лізуть і лізуть і нам здається, що ми маленькі і немічні. А є моменти, коли ідемо по вулиці і посміхаємось. Все здається прекрасним і навіть перехожі з замилуванням дивляться на нас. В кожного були такі моменти. І я думаю, що кожна людина хоче щось змінити в собі, а часом і в ближніх. Це може бути якась дрібниця, щось зовсім не значне для непомітного ока, а може й щось кардинальне. Я от завжди хотіла стати більш сміливішою. Не можу сказати, що стала нею, але дуже і дуже багато речей, які я б не наважилась зробити, зараз з легкістю роблю. Почуваю себе більш впевнено загалом. А ще - стараюсь не відкладати нічого на потім. І це мені десь на 70-80% вдається )) "В опшем", діліться, хто що хотів би змінити, а хто вже змінився. І чи ви взагалі вірите, що людина може змінитись ?
|
|
| |
lolla | Дата: Вт, 20.07.10, 23:25 | Повідомлення # 2 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| О зміни це чудово звісно якщо вони в кращу сторону. Ну напевне хоч раз в житті кожен з нас щось в собі змінював. Я теж змінювалася і причому дуже сильно, якщо порівняти яка я зараз і якою була років 4 назад то той хто мене не знав увесь цей час міг би подумати що то дві різні людини. Мінятися якщо чесно трохи важко, бо ти ніби ламаєш свої попередні стереотипи та починаєш жити з чимось новим і зовсім не звиклим. Та коли бачиш результат то стає набагато легше, і навіть виростаєш в своїх власних очах)))
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 21.07.10, 12:23 |
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 20.07.10, 23:55 | Повідомлення # 3 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Зміна - це частина нашого життя. Можна бути дуже консервативним і пронести певні переконання, поведінку, стереотипи і принципи через багато років але потім помітити що незалежно від цього ти тодішній і ти нинішній - не одне і те ж. І справа навіть не в сміливості чи чомусь такому...просто це частина нас. З часом ми досягаємо своїх цілей чи мрій, які колись здавалися примарними і недосяжними, а зараз вони частина нашого життя. Це накладає відбиток на нас, наш характер і поведінку і це відбувається в будь-якому випадку - хочемо ми цього чи ні. Звичайно чудово коли зустрічаєш людину яку колись знав і помічаєш що з того часу ви обоє змінились і стали іншими, причому змінились гірші сторони, а кращі, своєрідна візитка тогочасного "я", залишились незмінними. З'являється відчуття що ти поринаєш в минуле, коли гуляєш зі старим знайомим (-мою) і ви обоє згадуєте дитинство чи юність, часто сміючись над колишніми проблемами. Ці моменти особисто для мене потім є дуже яскравими спогадами, заради яких хочеться жити...і я зміни в своїх друзях можу не одобряти чи не розуміти, але стараюсь не засуджувати бо сам теж з часом міняюсь і надіюсь побачити зі сторони своїх близьких хай не одобрення, то хоча б розуміння
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 21.07.10, 12:27 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 20.07.10, 23:56 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Зміни приходять з віком. На певні речі дивишся просто по-іншому, інакше реагуєш. Це дорослішання. І не стільки ламаєш свої власні позиції стосовно того чи іншого моменту, скільки розумієш, шо був просто-напросто дурнем, дитиною чи ще чимось.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
eAgle | Дата: Ср, 21.07.10, 14:28 | Повідомлення # 5 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) Зміна - це частина нашого життя. Повністю підтримую! Quote (lolla) ...звісно якщо вони в кращу сторону. Це дивлячись для кого в кращу сторону Я вважаю що все що з нами робиться (зміни) для нас в кращу сторону. А те що комусь з навколишнього середовища це не подобається то це ЇХ проблеми. Зміни в любому випадку добре. Головне щоб людина не боялась змінюватись: змінявати себе, свій світогляд, ламати рамки і стереотипи.
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
|
| |
lolla | Дата: Ср, 21.07.10, 18:19 | Повідомлення # 6 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (eAgle) Це дивлячись для кого в кращу сторону емпц, ну якщо людина почала спиватися, чи вживати наркотики то це теж зміни, але ж вони негативні... найкращі зміни це напевне ті від яких ми дістаємо море позитиву і нам стає приємно від них самим))) ну це звісно моя думка))
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 13:42 | Повідомлення # 7 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| якщо б хотіла, щось змінити. то народитись в інший час в іншій країні.. я задоволена своєю зовнішністю, хоча над цим треба працювати своєю родиною льдьми які мене оточують. хочу більше набувати знань у житті. і як сама звичайна жінка бути потрібною і отримувати увагу.... все решта якось... може й є погані звички у мені... мені ліньки чистити зуби зранку) і коли вже вибігаю з хати в сенсі запізнення згадую, що забула) вирішила носити щітку з собою))) ніякого дискомфорту питання вирішене) а так незнаю..надто імпульсивна людина..але вважаю, що най так буде..так цікавіше жити)
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 25.08.10, 20:34 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lolla) Я теж змінювалася і причому дуже сильно, якщо порівняти яка я зараз і якою була років 4 назад то той хто мене не знав увесь цей час міг би подумати що то дві різні людини. Але чи змінились в основному твої звички, чи якості характеру чи світогляд ? Що саме ? Бо особисто я вважаю, що основне, саме основне, те, що найглибше,ядро - не змінюється ніколи. Змінюється оболонка навколо цього ядра. Але не саме ядро. Quote (lolla) Та коли бачиш результат то стає набагато легше, і навіть виростаєш в своїх власних очах))) Виростаєш встократ. Повторюючи Mysterio, тільки ішними словами - це дає наснагу рухатись далі. Quote (BoVVeR) розумієш, шо був просто-напросто дурнем, дитиною чи ще чимось. Ага. Стільки раз я так думала... Наскільки легковажною була... Найсмішніше те, що років за 10 я буду думати те ж саме про себе - теперішню ) Quote (eAgle) Це дивлячись для кого в кращу сторону Повністю згідна. Те, що краще для одного, для другого - найгірше. Так що тут спірно... Quote (eAgle) Я вважаю що все що з нами робиться (зміни) для нас в кращу сторону. А те що комусь з навколишнього середовища це не подобається то це ЇХ проблеми. Це добре, що ти так думаєш. Я теж так вважаю. Закриваються одні двері, відкриваються інші - тільки треба їх побачити. Немає безвихідних ситуацій, - завжди можна повіситись. Ну, це вже чорний гумор ))
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 25.08.10, 22:31 | Повідомлення # 9 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) якщо б хотіла, щось змінити. то народитись в інший час в іншій країні.. якщо б ти така як ти є народилась в інший час в іншій країні то далеко не факт що ти б змогла щось змінити думаю все +- було б так як є зараз =) Quote (nastinka) надто імпульсивна людина..але вважаю, що най так буде..так цікавіше жити) ну от бач Quote (lomza_t) саме основне, те, що найглибше,ядро - не змінюється ніколи. Змінюється оболонка навколо цього ядра. Але не саме ядро і я дро змінюється...рідко, в небагатьох, але міняється. Причому якщо оболонка міняється поступово то ядро міняється різко - зараз такий, завтра прокидаєшся іншим. Таке зустрічається рідко тому багато людей в таке не вірять, але я був свідком подібного і тому вважаю таке можливим. Quote (lomza_t) Немає безвихідних ситуацій, - завжди можна повіситись. я знаю інший варіант - "Нет неразрешимых проблем - есть неприятные решения"
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 26.08.10, 12:49 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) зараз такий, завтра прокидаєшся іншим Якось мені важко у це повірити. Ти ж не читаєш думки цієї людини. Ти лише бачиш її вчинки і чуєш слова. Я теж можу говорити щось зовсім інше завтра і робити теж, але мій світогляд не зміниться. Я буду можливо навіть обманювати саму себе, що змінилась. Це буде самонавіюванням і навіть я сама у це повірю. Але щоб одного дня людина була такою, а другого - сякою, то я не вірю... Quote (Mysterio) Нет неразрешимых проблем - есть неприятные решения Ну, практично одне й теж.
|
|
| |
lolla | Дата: Чт, 26.08.10, 19:40 | Повідомлення # 11 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Виростаєш встократ. Повторюючи Mysterio, тільки ішними словами - це дає наснагу рухатись далі. угу саме так, це й справді дає наснагу, та додає тобі самооцінки та самолюбства) Quote (lomza_t) Але чи змінились в основному твої звички, чи якості характеру чи світогляд ? Що саме ? Бо особисто я вважаю, що основне, саме основне, те, що найглибше,ядро - не змінюється ніколи. Змінюється оболонка навколо цього ядра. Але не саме ядро. Ну змінилися, мої звички, характер та світогляд розширився та побільшав набагато. Але як що чесно то в дечому ти права саме основне ядро - а це мабуть є душа не може змінитися, так як би ми не ховалися за новими гарними та кольоровими оболонками, всередині на самоті з собою ми будемо такими як були колись- до змін)))
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 26.08.10, 20:24 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) якщо б хотіла, щось змінити. то народитись в інший час в іншій країні.. Колись думала про це... Як було би кльово народитись в сім"ї мільйонерів десь в Америці чи Англії, але потім заглушила в собі такі думки. Почала дякувати Богу, що я не африканка в якомусь плем"ї, не голодую і маю що пити, та й зодягнутись є в що. If for every trip you make, you travel by chariot, I can safely say you will end up a cripple. Quote (lolla) всередині на самоті з собою ми будемо такими як були колись- до змін От...щось типу того я й думаю)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 26.08.10, 22:51 | Повідомлення # 13 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Якось мені важко у це повірити. Ти ж не читаєш думки цієї людини. Ти лише бачиш її вчинки і чуєш слова. Я теж можу говорити щось зовсім інше завтра і робити теж, але мій світогляд не зміниться. Я буду можливо навіть обманювати саму себе, що змінилась. Це буде самонавіюванням і навіть я сама у це повірю. Але щоб одного дня людина була такою, а другого - сякою, то я не вірю... ну ти не віриш бо не бачила такого, а я вірю бо бачив є люди які можуть мені навіть нічого не говорити, робити те ж що і завжди, але я знаю їх настільки сильно, відчуваю їх внутрішньо і знаю їх думки тоді коли виникають, а не коли вони їх мені розкажуть. п.с. не приводь себе як приклад, бо ти можеш бути іншою і прожити все життя такою як є зараз, але ж є ті, хто не такі як ти
|
|
| |
Gestia | Дата: Пт, 27.08.10, 13:10 | Повідомлення # 14 |
|
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Люди не меняются (с) Бывают редкие исключению, когда человека ломают психологически и после этого это уже другой человек. Но это еденичные ситуации, или когда жизнь настолько ударила по голове что приходится меняться. В большинстве же мы можем развиваться или деградировать, то есть как либо менять свои знания, навыки и привычки, но не более того.
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
lomza_t | Дата: Пт, 27.08.10, 13:56 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) , а я вірю бо бачив Ти не міг бачити думок людини. І щоб вірити, не потрібно бачити. Віра або є або її немає, не зважаючи ні на що. Quote (Mysterio) але ж є ті, хто не такі як ти я й не кажу, що я єдина. я лише висловлюю свої судження. Gestia, вот и я о том же... Радикально измениться могут только еденицы. И то... Если хочешь измениться, нету смысла это делать ради кого-то или чего-то. Надо меняться только для себя. Иначе такие изменения ничего не дадут и не докажут.
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.22.242.169
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|