|
Мінуси хлопців/чоловіків
| |
| | |
| Inga | Дата: Пт, 02.04.10, 08:53 | Повідомлення # 1 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Давайте поговоримо про те, що більше всьго Вас відштовхує від хлопця/чоловіка. Розумію, що багатьом хотілось би відмітити всі варіанти Але бажано, щоб ви обрали найнеприємніші для Вас якості і обгрунтували їх **************************************************************************************************** Я обираю інтелект))) Якщо хлопець багатий красуньчик, який кохає мене без тями і готовий на все заради мене, але мені з ним нема про що поговорити... Розумні хлопці то моя слабкусть Але якщо хлопець розумний і начитаний, але не має своєї думки і легко піддається під чужий вплив Про WOW багато говорити не буду, щоб не образити мешканців Web-info, ІМХО таким хлопцям ше треба підрости для реального життя. До хлопця хочеться притулятись, обнімати його, цьомати, але хто то захоче робити, якщо від нього штиняє... Про колишню... кожній дівчині хочеться бути особливою, мене розмови про екс-гьорлів заводять в тупік і дратують...
Повідомлення відредагував Inga - Пт, 02.04.10, 09:14 |
| |
| |
| lolla | Дата: Пт, 02.04.10, 10:39 | Повідомлення # 2 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Inga, +1 прикольна тема, я проголосовала за погано пахне бо то напевне найжахливіше шо може бути коли від хлопця а саме від його "аромату " може зробитися погано то це просто ЖАХ!!! Напевне більшості дівчат, жінок подобаються доглянуті та акуратні чоловіки, хлопці, від яких гарно пахне і до яких так і хочется пригорнутися... Недостаток інтелекту ну про це можна багато говорити, це напевне перше на що звертаємо увагу коли починаємо спілкуватися з новою людиною, і поспілкувавшись саме з цього ми робимо висновки, яка це людина і чи цікава вона нам! wow, ну про це можна багато сперичатись та говорити, але як на мене то краще на цьому не зациклюватися... О, доречі я не проголосувала за колишню, але це теж величезний мінус коли тобі розказують про колишню дівчоночку, яка вона була і що вона робила, і як то усе в них було це просто якийсь ЖАХ!!! А коли хлопець немає своєї думки то чесно кажучи не хлопець а тряпка, (вибачайте якщо когось образила)...
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
Повідомлення відредагував Brand - Пт, 02.04.10, 11:07 |
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Пт, 02.04.10, 13:11 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Ми їм про плюси їхні, а ви...ех... Та і деяки варіанти досить холіварні, я утримаюсь від триндіння))
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| Zu | Дата: Пт, 02.04.10, 13:56 | Повідомлення # 4 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| 100% поганий запах відштовхує ще до того як дізнаєшся про те, що він безвідповідальний чи часто згадує свою колишню (колишніх). Якщо недостаток інтелекту піддається "лікуванню", то це ще не страшно. Халепа, коли у людини немає бажання працювати над собою.
Don't panic!
|
| |
| |
| lolla | Дата: Пт, 02.04.10, 15:22 | Повідомлення # 5 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| BoVVeR, ми нікого не хочемо образити , ми просто трошки про вас поговоримо пообсуждаємо та й усе... а вам залишиться лиш зробити висновки...звісно якщо в вас є такі мінуси)) а якщо нема то ви просто в нвс ідеали
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
Повідомлення відредагував lolla - Пт, 02.04.10, 15:24 |
| |
| |
| Mysterio | Дата: Сб, 03.04.10, 19:59 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| одразу так і згадалось відоме " Идеальный Мужчина - это тот, который не пьет, не курит, не матерится и не существует" Здивувало те що на момент коли я оце пишу, без жодного + залишались три пункти - куріння, мат і сидіння на шиї Вам справді так подобаються безкультурні нероби-курці? усміхнула також згадка про ВоВ поряд з недостатком інтелекту, випиванням, курінням і т.д. це як на мене неприкритий тролінг (особливо знаючи що половина веб-інфо грає у ВоВ ) але з цього приводу ІМХО найкраще висловилась моя подруга - "ну сам посуди, якщо дівчина не може відволікти свого хлопця від вова, щоб він приділив їй уваги, то чого така дівчина взагалі варта в стосунках". Тут я повністю з нею згідний
Повідомлення відредагував Mysterio - Нд, 04.04.10, 12:14 |
| |
| |
| Inga | Дата: Сб, 03.04.10, 22:01 | Повідомлення # 7 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Ніби по-українськи написала: Опитування для дівчат/жінок, а відписали тут вже і Mysterio, і BoVVeR, що наштовхує на роздуми ...
|
| |
| |
| BoVVeR | Дата: Нд, 04.04.10, 00:00 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| І що далі? Тема ж по суті тролінгова. Пообговорювати недоліки можна і в лс/асьці/ще десь/ (потрібне підкреслити). В принципі це не є тема для загального показу.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
| |
| |
| andrew | Дата: Нд, 04.04.10, 01:11 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Inga, опитування може і для дівчат, а от обговорення для всіх. Правила не забороняють вільне висловлювання BoVVer, оффтоп
|
| |
| |
| nastinka | Дата: Нд, 04.04.10, 01:16 | Повідомлення # 10 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| так..погано пахнути недопустимо люблю коли є парфуми.ммм... Quote (BoVVeR) І що далі? Тема ж по суті тролінгова. Пообговорювати недоліки можна і в лс/асьці/ще десь/ (потрібне підкреслити). В принципі це не є тема для загального показу. чому? можна вас трішки попідколювати а можливо хтось тут щось почерпне
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
| |
| |
| Brand | Дата: Нд, 04.04.10, 01:19 | Повідомлення # 11 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Mysterio, особливо від тебе це класно звучить про ВОВ + ти говорив про це своїй дівчині? Quote (BoVVeR) Тема ж по суті тролінгова. я з цим не згідний. Тролінг — розміщення в Інтернеті провокаційних повідомлень з метою викликати конфлікти між учасниками. Єдине що тут на провокацію подібне це відповідь яку дала Inga. Тому як опитування і обговорення це різні речі. А ВОВ як я розумію був вибраний тому, що більшість учасників проекту грають саме в нього, а не в іншу ММОРПГ
Йа Айтішко
|
| |
| | |
| lolla | Дата: Нд, 04.04.10, 22:08 | Повідомлення # 13 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) як "Проводить багато часу за компом, граючи в ігри." . можна й так сказати, насправді не важливо в яку гру грає чувачок головне як я вже писала не зациклюватися на цьому... Quote (Mysterio) " Идеальный Мужчина - это тот, который не пьет, не курит, не матерится и не существует" мда це влучно ти написав, насправді не існує як ідеальних мужчин так і ідеальних жінок, але як одні так і інші завше хочуть зробити протилежну сторону кращою і ідеальнішою.
Повідомлення відредагував lolla - Нд, 04.04.10, 22:09 |
| |
| |
| eAgle | Дата: Пн, 05.04.10, 21:48 | Повідомлення # 14 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| А що як по мені то тема має право на життя! Рівно так як і тема Бренда про дівчат (з'явилась вона тут між іншим за моєї участі). І якщо дівчата нормально віднеслись до її існування то чому ж чоловіча частина ВІПу не може промовчати про існування цієї ??? До речі особисто мені сподобалась темка - люблю критику Хоча ИМХО ця тема з'явилась як помста:)
Без пива нема адміна :) Я інколи псих, інколи потвора, інколи янгол, інколи ніхто я!
|
| |
| |
| Brand | Дата: Вт, 06.04.10, 11:53 | Повідомлення # 15 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Я теж за присутності цієї теми, надіюсь щось з неї почерпну. Я проти не конструктивної критики та холіварів
Йа Айтішко
|
| |
| |
|
|
|
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.80
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
| Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|