Мінуси хлопців/чоловіків
|
| | |
lolla | Дата: Вт, 06.04.10, 21:58 | Повідомлення # 16 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Brand, eAgle, це прикольно що ви хочете почути критику та зробити з цього висновки за це вам величезний плюс.
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
Priess | Дата: Ср, 07.04.10, 00:07 | Повідомлення # 17 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Проголосувала за "погано пахне", "часто згадує свою колишню", "має недостаток інтелекту", "невідповідальний". При першій зустрічі поганий запах зразу відштовхує тебе від людини (хіба би відносилась до меншості людей, яке це заводить О.о). І вже неважливо, який Він розумний, симпатичний/красень/мегасексуальний. До поганого запаху також віднесу і куріння (ну не нра мені запах табаку). Ще до цього пункту можна приписати і занадто різкі запахи туалетних вод і т.п. "Часто згадує колишню"...Ну тут багато і немає чого сказати. Коли тільки починаєш спілкуватися із хлопцем, то його часте згадування колишньої/колишніх не надто дратує, та й не дуже і звертаєш на таке уваги...в негативному плані. Але в подальшому такі розмови можуть призвести до пониження самооцінки в дівчини І дівчина перетворюється на боязливу сіру мишку. Зовсім ж не та, що зачепила вас, чи не так, хлопці?) Або ж вона буде намагатися бути не тою, ким вона є, підсвідомо буде себе будувати, як прототип "колишньої". Що також "no good". "Має недостаток інтелекту". Ну...все ж таки це можна і підправити, якщо тільки людина має бажання. Всяке буває, може в дитинстві родина не навчила і т.п. + до цього пункту віднесу і варіант "не має своєї думки", бо, якщо з інтелектом в хлопчини все гуд, то і думка його власна має бути при ньому. "Невідповідальний". Ммм, це лікується хіба що ременем Такі хлопці можуть викликати недовіру. Ну що з таким путнього побудуєш? + до цього пункту віднесу і варіант "сидить на шиї у батьків". Якщо відповідальний, то таке йому не грозить.
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
Повідомлення відредагував Priess - Ср, 07.04.10, 00:11 |
|
| |
Inga | Дата: Ср, 07.04.10, 00:19 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (Priess) До поганого запаху також віднесу і куріння А от мен чомусь подобається запах цигарок від чоловіка, але коли не штиняє прокуреними шмотками, а легкий запах щойно викуреної цигарки Quote (Priess) "Має недостаток інтелекту". Ну...все ж таки це можна і підправити, якщо тільки людина має бажання. Всяке буває, може в дитинстві родина не навчила і т.п. + до цього пункту віднесу і варіант "не має своєї думки", бо, якщо з інтелектом в хлопчини все гуд, то і думка його власна має бути при ньому. Ти знаєш, зустрічаються дуже розумні хлопці, але на їх думку дуже легко впливають друзі або родичі... Quote (Priess) "Невідповідальний". Ммм, це лікується хіба що ременем Такі хлопці можуть викликати недовіру. Ну що з таким путнього побудуєш? Повністю з тобою згідна
|
|
| |
lolla | Дата: Ср, 07.04.10, 19:53 | Повідомлення # 19 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Ото сиджу й ще раз переглядаю всі ті варіанти, що є для голосування, і в кожному з них є щось неприємне та обурливе, звісно б хотілося щоб усі були ідеальними і без таких мінусів, та нажаль так небуває, то може нам усім як і дівчатам так і хлопцям треба частіше робити висновки зі сказаних кимось слів, і працювати над собою, щоб плюсиків ставало дедалі більше а мінусів все менше і менше? Коли нам хтось говоре що ми маємо якийсь мінус то ми частіше всого обурюємся і кажемо що це не так і ми майже ідеали , а як на мене то просто треба частіше робити висновки і черпати щось нового, та притому мати і свою думку а не жити лиш тим що нам хтось сказав (бо іноді це цілковита нісенітниця(я про кимось сказане)) це було просто IMXO ...
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 15.05.10, 22:15 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Проголосувала за "...часто згадує свою колишню","...погано пахне", "...сидить на шиї у батьків", "...має недостаток інтелекту", "...не має своєї думки". "...часто згадує свою колишню" - мене абсолютно не цікавить, що і як він робив\говорив\мріяв з колишніми. Зараз він зі мною, а якщо часто згадує про колишню, значить щось не так. Не "відпустило" його ще минуле. За "...курить" не голосувала, тому що запах деяких сигарет мені подобаються, хоча якщо не курить взагалі, це набагато краще. (Gestia, надеюсь, ты понимаешь, источник всего этого и мою лояльность к сигам? ) "...погано пахне" - це найгірше, що може бути. Не могла б бути з хлопцем, від якого погано пахне. Хоча "погано" - поняття відносне. І якщо зранку - ще нормально, але якщо й після душу - ні. "...сидить на шиї у батьків" - якщо він їх вже дуже нагло експлуатує, то це жахливо. Сам факт теж не радує, хоча це не найгірше я вважаю. Якщо йому 30 і він все ще юзає гроші батьків, тоді це вже катастрофа. "...має недостаток інтелекту" - звучить як "вада серця" ІМХО... Маю слабкість до розумних. Але якщо він працює ручками в якомусь глухому селі і в нього добре серце, то це не має великого значення =Р "...не має своєї думки" - оце погано. Хлопець мусить мати свою думку, інакше він просто маріонетка.
|
|
| |
Gestia | Дата: Сб, 15.05.10, 22:33 | Повідомлення # 21 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Я обираю інтелект))) Якщо хлопець багатий красуньчик, який кохає мене без тями і готовий на все заради мене, але мені з ним нема про що поговорити... fail Розумні хлопці то моя слабкусть Твой муж наверное больше всех ценит эту твою слабость к умным парням))) Quote (lomza_t) За "...курить" не голосувала, тому що запах деяких сигарет мені подобаються, хоча якщо не курить взагалі, це набагато краще. (Gestia, надеюсь, ты понимаешь, источник всего этого и мою лояльность к сигам? ) Понимаю, тянет тебя на плохих мальчиков) Я лично не голосовала вообще потому что это как то не правильно. При знакомстве с новым человеком обращаешь внимание на то что тебе понравилось. К тому же все вышеперечисленное поправимо, ну разве что сидение на шее у родителей не особо. Инфантильные мужики пошли это да, и бежать от таких надо подальше...
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
VAPOR | Дата: Сб, 05.06.10, 16:30 | Повідомлення # 22 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| оу... цікаво почитати. дуже здивували слова lomza_t
|
|
| |
nastinka | Дата: Пт, 20.08.10, 10:50 | Повідомлення # 23 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| а я скажу так кожному своє. дівчина вибере того якого любить а якого ні то не буде поряд нього.) все решта то фігня. вам добре і чудово? то най так буде)
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 26.08.10, 20:32 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Gestia) Понимаю, тянет тебя на плохих мальчиков) Ниче не могу с собой поделать( Quote (VAPOR) дуже здивували слова lomza_t Що саме здивувало ? Quote (nastinka) . дівчина вибере того якого любить а якого ні то не буде поряд нього. Не зрозуміла...Поясни будь-ласка) Quote (nastinka) вам добре і чудово? то най так буде) Є в цьому доля правди. Інколи любиш і коли запитуєш себе за що і перераховуєш всі якості і звички, розумієш, що взагалі-то любити немає за що. Просто любиш цю людину і крапка.
|
|
| |
lolla | Дата: Чт, 26.08.10, 22:29 | Повідомлення # 25 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Інколи любиш і коли запитуєш себе за що і перераховуєш всі якості і звички, розумієш, що взагалі-то любити немає за що. Просто любиш цю людину і крапка. це 100пудово, можу сказати з власного досвіду, подобався і навіть дуже захоплювалася я колись одним хлопцем, а коли розійшлася і почуття погасли то сама здивувалася що там було любити? нічого з того, що я рахую плюсом чи просто доброю рисою і не було, так що любов зла))) ...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 26.08.10, 22:58 | Повідомлення # 26 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| по любому!!!
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 26.08.10, 23:43 | Повідомлення # 27 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (lolla) нічого з того, що я рахую плюсом чи просто доброю рисою і не було, так що любов зла))) а може просто тобі саме це і подобалось?
Повідомлення відредагував Mysterio - Чт, 26.08.10, 23:43 |
|
| |
lolla | Дата: Пт, 27.08.10, 22:15 | Повідомлення # 28 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) а може просто тобі саме це і подобалось? можливо ти і правий, може просто на сьогоднішній день я б по іншому до цього поставилася (до відсутності усього того що є плюсом) а тоді для мене це немало жодного значення))
|
|
| |
travislocker | Дата: Чт, 03.11.16, 18:20 | Повідомлення # 29 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| тут одно слово: ревность
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.117.104.132
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|