Флірт? о_0
|
| | |
nastinka | Дата: Пт, 19.03.10, 12:35 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Бувають різні ситуації, можна з своїм кращим другом спати в одному ліжку в обнімку, і бути нічого не може..це теж флірт??чи то вже є якась зрада? можна просто відвідати з кимось музей, чи концерт... то теж є флірт? о_0 то як воно??
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 19.03.10, 13:29 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| я не голосував, тому що не можу вибрати. флірт поняття тонке, навіть витончене. посмішка може бути фліртом, якщо ти так хочеш, або інші так вважають, брудні розмови можуть бути жартом, чи ж цілеспрямованим натяком... тому тяжко щось вибрати. все залежить від того як ти це розцінюєш, і як бачать це інші. ти можеш навіть не здогадуватись що фліртуєш, бо інші це розцінюють саме так. тому я і казав, що флірт - поняття тонке, з ним потрібно обережно
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 19.03.10, 14:39 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Абсолютно згоден з вищесказаним. Випадковий секс може також бути фліртом, якщо його так розцінювати. Можна не помічати чийогось флірту, або ж власного. Але це потрібно вміти розпізнавати.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 19.03.10, 14:51 | Повідомлення # 4 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Згідний з Andrew і частково з BoVVeRом. Секс теж буває різний. Буває з людиною якою ти зустрічаєшся(по коханню), буває секс без обов'язків(просто секс на один раз, дружній, за гроші, випадковий). Можливо щось і пропустив але не сильно грає роль, як на мене то секс фліртом назвати не можна, це вже щось більше. З.І. Andrew для такого випадку є останній пункт 10. щось інше
Йа Айтішко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 23.03.10, 16:20 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Секс як флірт? жах) Для мене флірт - це грань між дружбою і чимось більшим. Це коли посміхаєшся довше, ніж зазвичай, ніби випадково торкаєшся... Можна флірт розглядати як і перехідний етап до серйозних відносин. Це дуже розпливчасте поняття... Якщо флірт не взаємний, то можна собі бозна-чого понавидумувати...як каже Brand.
|
|
| |
Inga | Дата: Ср, 24.03.10, 11:11 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Як на мене, то флірт - це коли ти приділяєш особливу увагу комусь (або навпаки, тобі приділяють особливу увагу). Наприклад посміхаєшся у відповідь супроводжуючи усмішку особливим поглядом, або ловиш чийсь погляд і відповідаєш на нього посмішкою, шось типу того))) Але я вважаю, що флірт далеко не завжди несе в собі якийсь натяк.
|
|
| |
lolla | Дата: Чт, 25.03.10, 16:19 | Повідомлення # 7 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| я згодна по трошки з кожним хто тут написав, як на мене кожна людина по різному сприймає флірт та фліртує, для когось це цікава гра для пізнання іншої людини, а для когось це дуже серйозна справа, тут можна багато написати, та всеодно кожен матиме свою думку і ставлення до флірту та його застосування. О чуть не забула ще флірт багато в чому залежить від того з ким фліртуєш і заради якої цілі...
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 25.03.10, 19:08 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| секс, імхо, це уже не флірт =0 . Тут має місце уже фізичне втручання... ніхрена собі пофліртували
|
|
| |
lolla | Дата: Чт, 25.03.10, 20:35 | Повідомлення # 9 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| andrew, +1 так цілком згідна секс це вже аж ніяк не флірт, для флірту це занадто...
Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає. Франсуа де Лярошфуко
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 25.03.10, 21:08 | Повідомлення # 10 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| andrew, lolla, приєднуюсь до вас) Мене ще зацікавило таке питання. Чи флірт завжди є початком відносин, чи часом обходиться без нього ? ... Мабуть в більшості випадків все починається з флірту.Спочатку щось таке миле і невинне, а потім серйозніше. Або взагалі нічого....
|
|
| |
lolla | Дата: Чт, 25.03.10, 22:16 | Повідомлення # 11 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| lomza_t, ну напевне шо справді все починається з чогось такого невинного з посмішки, першого дотику, потім цьомка іт.д. І вже згодом флірт може в щось перерости , а іноді так і залишитися всього лиш фліртом в усіх своїх проявах))) це моя думка принаймі))
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 26.03.10, 10:50 | Повідомлення # 12 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| lomza_t, я думаю що ти не помиляєшся, принаймні я не можу згадати ні одного випадку щоб відносини почались без флірту. Спочатку погляди, невинні розмови, прогулянки, цьомки і вуаля
Йа Айтішко
|
|
| |
lolla | Дата: Сб, 27.03.10, 20:01 | Повідомлення # 13 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| так без флірту не обходиться аж ніяк, але що можу точно сказати то все починається з погляду
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 28.03.10, 00:33 | Повідомлення # 14 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| А я думаю, що часами й раніше погляду. Буває, з перших слів, коли люди спілкуються в асі (для прикладу) і відчувають, що вони дуже і дуже близькі, хоча й не зустрічались поглядами, і не розмовляли, й не, тим більше, торкались один одного. Коли не знаєш про людину майже нічого і не бачиш її, але здається, що ви вже дуже давно знайомі... Можна спілкуватись, фліртуючи. Бути завжди на грані... a dance on the edge... А зустріч в такому випадку буде своєрідною перевіркою на сумісність...якось так
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 28.03.10, 03:45 | Повідомлення # 15 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) принаймні я не можу згадати ні одного випадку щоб відносини почались без флірту. Спочатку погляди, невинні розмови, прогулянки, цьомки і вуаля просто в тебе такого не було)) насправді стосунки без проблем можуть початись і без флірту Quote (lolla) без флірту не обходиться аж ніяк, але що можу точно сказати то все починається з погляду а ІМХО не з погляду, а з тієї миті яка передує тому самому погляду...коли за секунду до нього щось заставляє тебе подивитись саме в ту сторону
|
|
| |
|
|
Доброго дня, Гість |
 |
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.91
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney: U423369090055 R290962205825 Z323888339574 E235003321478

SMS.копілка
|
|