Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: Brand  
Флірт? о_0
то що означає той флірт для вас? і де є та межа НЕ флірту??
1. посмішка [ 4 ] [57.14%]
2. брудні розмови [ 2 ] [28.57%]
3. отримання морального задоволення [ 3 ] [42.86%]
4. "випадковий" секс [ 0 ] [0.00%]
5. танці по середині міста з якимось незнайомим хлопом (дівчиною) по середині центру :) [ 1 ] [14.29%]
6. кава з тортиком [ 2 ] [28.57%]
7. хороше проведення часу в чоловічій(жіночій) компанії [ 3 ] [42.86%]
8. доторки, погладжування, ... [ 6 ] [85.71%]
9. поцілунок при зустрічі [ 2 ] [28.57%]
10. щось інше(обгрунтувати внизу) [ 0 ] [0.00%]
Усього відповідей: 7
nastinkaДата: Пт, 19.03.10, 12:35 | Повідомлення # 1
Говорун
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
Бувають різні ситуації, можна з своїм кращим другом спати в одному ліжку в обнімку, і бути нічого не може..це теж флірт??чи то вже є якась зрада?
можна просто відвідати з кимось музей, чи концерт...
то теж є флірт? о_0
то як воно??

мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю.
Коко Шанель

andrewДата: Пт, 19.03.10, 13:29 | Повідомлення # 2
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
я не голосував, тому що не можу вибрати. флірт поняття тонке, навіть витончене. посмішка може бути фліртом, якщо ти так хочеш, або інші так вважають, брудні розмови можуть бути жартом, чи ж цілеспрямованим натяком... тому тяжко щось вибрати. все залежить від того як ти це розцінюєш, і як бачать це інші. ти можеш навіть не здогадуватись що фліртуєш, бо інші це розцінюють саме так.
тому я і казав, що флірт - поняття тонке, з ним потрібно обережно

BoVVeRДата: Пт, 19.03.10, 14:39 | Повідомлення # 3
Толкове

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Абсолютно згоден з вищесказаним. Випадковий секс може також бути фліртом, якщо його так розцінювати. Можна не помічати чийогось флірту, або ж власного. Але це потрібно вміти розпізнавати.

что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???

BrandДата: Пт, 19.03.10, 14:51 | Повідомлення # 4
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
Згідний з Andrew і частково з BoVVeRом. Секс теж буває різний. Буває з людиною якою ти зустрічаєшся(по коханню), буває секс без обов'язків(просто секс на один раз, дружній, за гроші, випадковий). Можливо щось і пропустив але не сильно грає роль, як на мене то секс фліртом назвати не можна, це вже щось більше.
З.І. Andrew для такого випадку є останній пункт 10. щось інше

Йа Айтішко

lomza_tДата: Вт, 23.03.10, 16:20 | Повідомлення # 5
Толкове

Нагороди:
Секс як флірт? жах)
Для мене флірт - це грань між дружбою і чимось більшим. Це коли посміхаєшся довше, ніж зазвичай, ніби випадково торкаєшся... Можна флірт розглядати як і перехідний етап до серйозних відносин. Це дуже розпливчасте поняття... Якщо флірт не взаємний, то можна собі бозна-чого понавидумувати...як каже Brand.

IngaДата: Ср, 24.03.10, 11:11 | Повідомлення # 6
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Як на мене, то флірт - це коли ти приділяєш особливу увагу комусь (або навпаки, тобі приділяють особливу увагу). Наприклад посміхаєшся у відповідь супроводжуючи усмішку особливим поглядом, або ловиш чийсь погляд і відповідаєш на нього посмішкою, шось типу того))) Але я вважаю, що флірт далеко не завжди несе в собі якийсь натяк.

lollaДата: Чт, 25.03.10, 16:19 | Повідомлення # 7
Перспективне
Група: Користувачі

Нагороди:
я згодна по трошки з кожним хто тут написав, як на мене кожна людина по різному сприймає флірт та фліртує, для когось це цікава гра для пізнання іншої людини, а для когось це дуже серйозна справа, тут можна багато написати, та всеодно кожен матиме свою думку і ставлення до флірту та його застосування.
О чуть не забула ще флірт багато в чому залежить від того з ким фліртуєш і заради якої цілі... smart

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

andrewДата: Чт, 25.03.10, 19:08 | Повідомлення # 8
Толкове

Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
секс, імхо, це уже не флірт =0 . Тут має місце уже фізичне втручання... ніхрена собі пофліртували

lollaДата: Чт, 25.03.10, 20:35 | Повідомлення # 9
Перспективне

Нагороди:
andrew, +1
так цілком згідна секс це вже аж ніяк не флірт, для флірту це занадто...

Жодні хитрощі не допоможуть нам довго приховувати кохання, коли воно є, як і вдавати це почуття, коли його немає.
Франсуа де Лярошфуко

lomza_tДата: Чт, 25.03.10, 21:08 | Повідомлення # 10
Толкове

Нагороди:
andrew, lolla, приєднуюсь до вас)
Мене ще зацікавило таке питання. Чи флірт завжди є початком відносин, чи часом обходиться без нього ? ... Мабуть в більшості випадків все починається з флірту.Спочатку щось таке миле і невинне, а потім серйозніше. Або взагалі нічого....

lollaДата: Чт, 25.03.10, 22:16 | Повідомлення # 11
Перспективне

Нагороди:
lomza_t, ну напевне шо справді все починається з чогось такого невинного з посмішки, першого дотику, потім цьомка іт.д. І вже згодом флірт може в щось перерости , а іноді так і залишитися всього лиш фліртом в усіх своїх проявах))) це моя думка принаймі))

Франсуа де Лярошфуко

BrandДата: Пт, 26.03.10, 10:50 | Повідомлення # 12
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
lomza_t, я думаю що ти не помиляєшся, принаймні я не можу згадати ні одного випадку щоб відносини почались без флірту. Спочатку погляди, невинні розмови, прогулянки, цьомки і вуаля

Йа Айтішко

lollaДата: Сб, 27.03.10, 20:01 | Повідомлення # 13
Перспективне

Нагороди:
так без флірту не обходиться аж ніяк, але що можу точно сказати то все починається з погляду shy %)

Франсуа де Лярошфуко

lomza_tДата: Нд, 28.03.10, 00:33 | Повідомлення # 14
Толкове

Нагороди:
А я думаю, що часами й раніше погляду. Буває, з перших слів, коли люди спілкуються в асі (для прикладу) і відчувають, що вони дуже і дуже близькі, хоча й не зустрічались поглядами, і не розмовляли, й не, тим більше, торкались один одного. Коли не знаєш про людину майже нічого і не бачиш її, але здається, що ви вже дуже давно знайомі... Можна спілкуватись, фліртуючи. Бути завжди на грані... a dance on the edge...
А зустріч в такому випадку буде своєрідною перевіркою на сумісність...якось так :)

MysterioДата: Нд, 28.03.10, 03:45 | Повідомлення # 15
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (Brand)
принаймні я не можу згадати ні одного випадку щоб відносини почались без флірту. Спочатку погляди, невинні розмови, прогулянки, цьомки і вуаля

просто в тебе такого не було)) насправді стосунки без проблем можуть початись і без флірту ;)
Quote (lolla)
без флірту не обходиться аж ніяк, але що можу точно сказати то все починається з погляду

а ІМХО не з погляду, а з тієї миті яка передує тому самому погляду...коли за секунду до нього щось заставляє тебе подивитись саме в ту сторону ;)

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Доброго дня, Гість

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.91
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви